سلام من گوشیم p990 iخواستم استارت اپام رو مثل ایفون کنم اما گوشیم بالا نمیاد خواهشن کمکم کنین چیکار کنم من یه شهر مرزی طرحمو میگذرونم و سرعت نت خیلی پائینه نمیتونم اپدیت کنم
کمک کمک
سلام من گوشیم p990 iخواستم استارت اپام رو مثل ایفون کنم اما گوشیم بالا نمیاد خواهشن کمکم کنین چیکار کنم من یه شهر مرزی طرحمو میگذرونم و سرعت نت خیلی پائینه نمیتونم اپدیت کنم
کمک کمک
اگه گوشيت تا مرحله انتخاب phone mode و flight mode بياد ( كه فكر نكنم بياد ) كارت با يه فرمت اينترنال حل ميشه
در غير اين صورت يا فلش يا آپديت ... يه جوري بايد بياي يه آبادي پيدا كني و گوشيتو درست كني
شما يك بار فريمور گوشيت رو بروز كن و در ريختن هك ها هم دقت كن كه ديگه مشكلي برات پيش نياد![]()
براي p990هم کار ميکنه يا نه
چي ؟ يكم بيشتر توضيح بده بابا جان ببينم سوال در مورد چيه ؟
اگه منظورت اينه :
اين فقط مخصوص 990 نيست بلكه براي همه گوشي هاي uiq3 كاربرد دارهاگه گوشيت تا مرحله انتخاب phone mode و flight mode بياد ( كه فكر نكنم بياد ) كارت با يه فرمت اينترنال حل ميشه
در غير اين صورت يا فلش يا آپديت ... يه جوري بايد بياي يه آبادي پيدا كني و گوشيتو درست كني
شما يك بار فريمور گوشيت رو بروز كن و در ريختن هك ها هم دقت كن كه ديگه مشكلي برات پيش نياد
سلام دوستان
توی این 2800 پست حداقل تو 1800 پستش و پست اول علنا گفتیم روی گوشی اپدیت نشده این هک ها رو انجام ندید!خصوصا واسه p990 که فریم ور اولییش قدیمیه.
تذکرات لازم هم توی پست اول گفتم.اگه طبق اون پست باشه مطمئن باشید چیزی نمیشه ولی خارج از اون شرایط باشه دیگه با خودتونه!
با عرض سلام و خسته نباشید
من یه گوشی p990 دارم که تا حالا هیچ کاری روش انجام ندادم منظورم upgrade هست .
به تازگی فارسی کردمش البته فقط sms این کیبورد پست پیوست رو الان ریختم تو مسیری که گفتین اما بعد از انتخاب virtual keyboard این قسمت میاد : virtual keyboard(standard) ....و on-screen نیست ؟
قسمت زبان رو هم چک کردم همون زبانهای قبلی هست .....لطفا منو راهنمایی کنین
تو بعضی گوشی ها مثل P1 اسمش میشه on screen
مهم نیست شما همون ویرتوال کیبورد رو انتخاب کن و از setup فارسی رو انتخاب کن.
موفق باشی.
ممنون ...ولی من تو setup زبان های قدیمی رو دارم و فارسی توش نیست ! یعنی عملا تغییری نکرده !![]()
مطمئني پوشه feps رو درست همونجايي كه بايد ، ريختي ؟
اول گوشي رو رستارت كن ، بعد برو ببين اگه درست نشد پس حتما اشتباه ريختي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)