سلام
چند صفحه قبل پاسخ داده شده .
احتمال زیاد از لاستیکِ دور در هست .
روش تست کردنش هم توضیح دادم .
موفق باشید
سلام
چند صفحه قبل پاسخ داده شده .
احتمال زیاد از لاستیکِ دور در هست .
روش تست کردنش هم توضیح دادم .
موفق باشید
سلام
فیلتر هوا
رادیاتور و کندنسور کولر رو هم با فشار آب میتونین بشورین بدون دست زدن
سر دلکو
بستهای باتری
فیلتر فن کولر
شستشوی داخل موتور با engine flush موقع تعویض روغن ( سالی یک بار )
از همینجا صفحه های قبل رو بخونین
پول زیادی توشه
سلام
احتمال داره از واشر قالپاق سوپاپها باشه .
یا اگر ماشینتون دلکو داره و نزدیک شمع هست , از اورینگ دلکو هست .
پیدا کردنش آسونه چون روغن مثل آب زود خشک نمیشه
سلام
بهتره بالانس چرخها رو خصوصاً چرخهای عقب رو چک کنین
تلق تلق اگه درست متوجه شده باشم معنیش شل بودت یه چیزی هست
وقتی موتور سرده با دست همه چیز رو چک کنین ببینین شل نیست ؟ مثل باتری , جعبه فیلتر هوا و جک بزنین چرخها رو محکم تکون بدین ببینین چیزها شل نیست ؟ همه چیز محکم هست ؟
اگه روی دست اندازها هم تلق تقل بیشتر میشه احتمال زیاد داره از لاستیکِ سر بالائیِ کمکهای جلو باشه
سلام
اگه با گاز بسیار کم اینجوری میشه احتمال زیاد علتش اینه با سرعتِ کمتر از حداقلِ سرعتِ اون دنده حرکت میکنید . باید بیشتر گاز بدین یا پا رو روی کلاچ بذارید تا دُک ( ریپ ) بزنه
سلام
بالانس چرخها ؟
اگه بله , دو نوع بنده میشناسم
روی کار یعنی رو ماشین
با دستگاه کامپیوتری
اگه با دستگاه بالانس نمیشه و باز لرزش داره باید رو کار بالانس بشه
تو صفحه های قبل کامل توضیح دادم
توی مطالب بنده در همین تاپیک سرچ کنین
کلمه بالانس
چرا درحرکت سوپاپ صدا میده ؟ دنده مرده هم نمیرم
۴۰۵ دوگانه .دیاگ هم زدم نشد
Sent from my iPhone4s using Tapatalk
دو دلیل عمده وجود داره. پایین بودن کیفیت بنزین و ایراد نرم افزاری ای سی یو گاز خودرو که زمان آوانس جرقه رو برای بنزین درست نمیده. علتهای دیگه ای مثل مشکل سوپاپ هم میتونه باشه اما این دو تا از همه بیشتره احتمالشون. برای بنزین کاری نمیتونید بکنید اما برای ای سی یو میتونید مراجعه کنید به نمایندگی تست کنه.
اخه من رو گاز هیچ مشکلی ندارم وقتی میزنم رو بنزین و دودقیقه که در جا کار میکنه گاهی یه افت گاز از ۹۰۰ میاد به ۲۰۰ یهو در حد یک ثانیه که استپر هم تعویض کردم نشد دیاگ نشد الانم مکمل بنزین پروفیکار اصلی تو پنجاه لیتر بنزین ریختم به گفته یه تعمیرکار اما تغییری حس نمیکنم البته هنوز نصف شده باک .
ماشین داداشم هم مدله ماشینه منه درجا که گاز میدم همچین مشکلی نداره ماشین من یادمه از همون روز اول هم همینطوری بود که به نمایندگی نشون دادم گفتن این طبیعیه اخه چی طبیعیه !!! تورو خدا راهماییم کنید چکار کنم ممنون .
سلام
دو تا سوال یکی اینکه کولر ماشین و اولین بار در روز که روشن می کنم یک ثانیه مثل اینکه تسمه شل باشه یه صدایی میده و بعد کاملا درست می شه
جدیدا روی بعضی دست انداز های بلند یه صدای تق مثل اینکه یه چیزی شل باشه میاد دست انداز هایی که ماشینو خیلی بالا پایین می کنند.
توضیح اینکه جلوبندی سیبک و راد فرمون و ... تازگی تعویض شدند
پرشیا 87
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)