سلام
من انداختم خوبه جا مي افته مشكل خاصي نداشت.
قيمتش هم 50 كه با صندوق عقب شد 65
برا صندوق هم لبه دار هست كه راحت قابل شست و شو هستش![]()
سلام
من انداختم خوبه جا مي افته مشكل خاصي نداشت.
قيمتش هم 50 كه با صندوق عقب شد 65
برا صندوق هم لبه دار هست كه راحت قابل شست و شو هستش![]()
به نظرم شما هم نصب کن. هرکی داره راضیه. واسه تمیز کردن ماشین خیلی راحتی.
اصلا چرا روکش رو صندلیا میکشید و پولتونم هدر میدید؟
همین روکش باعث شده بود صندلیا صدا بدن از وقتی کندمشون دیگه صدا نداریم
راستی برای استارت نخوردن ماشین رفتم 70 تمن یه باطری جدید خریدم انداختم الان مشکلات کاملا برطرف شده درضمن وقتی از ایرانخودرو و سایپا ماشین میخرید باطری و تایراشو کلا عوض کنید
ممنون
شما کدوم شهرید که قیمتش 50 هست؟؟؟من مشهدم
دوستا ن کس دیگه ای هم نصب کرده؟؟؟ایا مشکلی باهاش نداشتین؟
باتشکر
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
والا من خودمم خیلی دوست ندارم اما خب اصرار خانواده است دیگه![]()
بهبهان، خوزستان.
والا من چند جا كه قيمت گرفتم تفاوتشون يكي دو تومن بود.
به شما هم شايد قيمت با احتساب صندوق عقب رو گفته باشه كه همين حدودا ميشه![]()
ممنون
والا تا اونجا که میدونم فقط قیمت کف پوشو گفت 70 بدون صندوق عقب.حالا هزینش مشکلی نیست فقط میخام که فیت باشه و اذیت نکنه چون بعضیها میگن جالب نیست قشنگ فیت نمیشه و یا چسباش باز میشه یعد مدتی.
به نظر من بزارید خیلی بهتره. درسته موکت قشنگتره ولی خوب موکت معایبی هم داره.
ما شیراز هستیم تو منطقه ما درخت و برگ خشک زیاده. هر بار که میام سوار ماشین بشم یه مقدار برگ خرد شده هم به ماشین وارد میشه. تو ماشین خرد میشن و میچسبن به موکت. دیگه به زحمت کنده میشن. حتما باید جارو برقی باشه و اونم محکم بکشید روی موکت تا پاک بشه. تازه بعد از یه مدت موکت چرک و خاکی میشه و حالا باید با شامپو فرش تمیزش کنید. به نظر من یکی از ملزومات ماشین همین کفی های قالبی هستن. واسه صندوق هم حتما بزارید خیلی واجبه.
سلام دوستان
دیروز برای یه اتفاق جالب اوفتاد گفتم اینجا بگم ببینیم برای شما هم اینطوری میشه یا نه!!
دیروز یه 2 ساعتی مجبور شدم ماشین رو بذارم سینه کش آفتاب و برم دانشگاه (حالا دیگه خودتون آفتاب یزد رو تو این فصل ببینید چه قدر داغه!!)
بعد 2 ساعت که برگشتم ماشین رو روشن کنم برم دیدم بعد از 10 ثانیه خود کولرش اوتوماتیک روشن شد بدونی که من دکمشو بذنم....
برام جالب بود که خودش میدونه کی آدم گرماشه![]()
مگه میشه ؟؟؟!!!!!!!!
اگر کولر روشن باشه و کلید اوتو روشن باشه خودش درجه و پرتاب رو تنظیم میکنه ولی نه اینکه خودش بشه!!!
من بعد از این همه سال چنین چیزی ندیدم.
از نظر فيت بودن كه مشكلي نداشت، در مورد "باز شدن چسبها بعد يه مدت" نمي تونم نظر بدم چون خودم يكي دو ماه بيشتر نيست كه نصب كردم. البته بستگي به طرفي كه اين كارو انجام ميده هم داره. موقع چسب زدن
بايد محل خوب تميز باشه گرد و خاك هر چند كم باعث كاهش عمر چسب ميشه.
در كل من راضيم . همانطور كه جناب F A R I D گفتند تميز كردنش خيلي نسبت به موكت راحت تره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)