تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 1081 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض سازگاري كامل نسخه 7 آنتي ويروس كاسپر با Windows Vista SP1

سازگاري كامل نسخه 7 آنتي ويروس كاسپر با Windows Vista SP1

نسخه 7 آنتی ویروس کسپرسکی، سازگاری کامل با ویندوز ویستا سرویس پک 1 را اثبات کرد و جایزه دیگری از VB100 را به خود اختصاص داد.
    لابراتوار کسپرسکی، یکی از پیشگامان توسعه راهکارهای مدیریت امنیت اطلاعات، اعلام کرد که نسخه 7 آنتی ویروس کسپرسکی جایزه VB100 از مجله معتبر انگلیسی Virus Bulletin دریافت کرد. این محصول توانست با موفقیت آخرین تست های مقایسه ای را گذرانده و سازگاری و تطابق کامل را از خود با آخرین نسخه های عرضه شده ویندوز ویستا سرویس پک 1 با اثبات برساند. متخصصین Virus Bulletin در حدود 37 محصول آنتی ویروس مختلف را بر روی سیستم عامل ویندوز ویستا با سرویس پک 1 آزمایش کردند. در این مقیاس، علاوه بر مقایسه کارآمدی محصولات آنتی ویروس در شناسایی کد های مخرب و ویروس ها، سازش پذیری آنها با Microsoft Updates تعیین شد.

بیش از نیمی از این محصولات، شامل McAfee VirusScan، Trend Micro Internet Security و BitDefender درخشش قابل توجهی نداشته و نتوانستند چندین کد مخرب و ویروس شناخته شده را شناسایی کنند. تعدادی از محصولات نیز واکنشهای متفاوتی روی سیستم عامل بروزرسانی شده ویستا از خود نشان دادند.
    آنتی ویروس کسپرسکی نسخه 7 ، با نمایش کارایی خود در شناسایی کدهای مخرب و پایایی برتر روی سیستم عامل ویستا سرویس پک 1، کلیه تست ها را با موفقیت کامل پشت سر گذاشت. این عملکرد موفق، منجر به دریافت جایزه دیگر VB100 بة عنوان یکی از معتبرترین جوائز صنعت آنتی ویروس شد. جان هاوز، نویسنده این مقاله عنوان کرده است که: "کسپرسکی در ارائه محصولاتی باسرعت شناسایی عالی و پایدار و استانداردهای بدون نقص در طراحی و پیاده سازی، رکورد طولانی و درخشانی از خود برجا گذاشته است."
    الکسی کالگین، قائم مقام مدیر محصول لابراتوار کسپرسکی، در این رابطه می گوید: "تطابق محصولات ما آخرین بروزرسانی های مایکروسافت، همواره از اولویت های کاری ما بوده است. در طول سال های اخیر، همواره به عنوان شریک طلایی مایکروسافت مطرح بوده ایم."

براي مشاهده منبع خبر به لينك زير مراجعه فرماييد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان دانلود و استفاده از این ورژن توصیه میشه ؟

کد:

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

دوستان دانلود و استفاده از این ورژن توصیه میشه ؟

کد:
    اکیدا به شما توصیه می کنم فقط از نسخه ی نهایی (Final) استفاده کنید و بس.
    درسته نسخه ی TR هست ولی ممکنه هنوز هم باگ های خطرناکی داشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نسخه‌ي جديد كسپر اسكي كي قراره بياد؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نسخه‌ي جديد كسپر اسكي كي قراره بياد؟
    به اختمال زياد تا نيمه سال ميلادي 2008 نسخه نهايي منتشر بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض چرا سكوريتي سنتر اينطوريه

سلام من آنتي ويروس كسپرسكي رو نصب كردم اكتيو هم هست اما Security Center ويندوز پيدا نكردتش مثل دو تا عكس ميشه كمك كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه keylogger-A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین هرچند تکراری باشه
    برای انتقال آپدیتهای KIS 6 یک سیستم(مبدأ) به یک سیستم دیگه(مقصد) پوشه ی Bases رو منتقل و بطور دستی به KIS مقصد میشناسوندم
    ولی همونطور که میدونین توی KIS 7 امکانش به اینصورت نیست و من در سیستم مقصد این پوشه رو از توی یک ویندوز دیگه جایگزین پوشه ی Bases اون ویندوز دیگه کردم و حالا که KIS رو اجرا میکنم غیر فعال شده و پیغام خطای مربوط به آپدیتها رو میده و میگه باید وصل شه به اینترنت در صورتیکه اون سیستم دسترسی به اینترنت هم نداره کلید جدید هم بهش دادم بازم مشکلش حل نشده
    اول لطفا بمن بگین چطور باید آپدیتهای KIS 7 رو که داخل پوشه ی Bases هست به یک سیستم دیگه شناسوند؟
    دوم راه حل برای مشکلی که فعلا دارم

اگر جایی توضیح دادین لطفا لینکش رو بدین

ممنون از همه

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من آنتي ويروس كسپرسكي رو نصب كردم اكتيو هم هست اما Security Center ويندوز پيدا نكردتش مثل دو تا عكس ميشه كمك كنيد
    طبق عکس زیر درستش کن

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین هرچند تکراری باشه
    برای انتقال آپدیتهای KIS 6 یک سیستم(مبدأ) به یک سیستم دیگه(مقصد) پوشه ی Bases رو منتقل و بطور دستی به KIS مقصد میشناسوندم
    ولی همونطور که میدونین توی KIS 7 امکانش به اینصورت نیست و من در سیستم مقصد این پوشه رو از توی یک ویندوز دیگه جایگزین پوشه ی Bases اون ویندوز دیگه کردم و حالا که KIS رو اجرا میکنم غیر فعال شده و پیغام خطای مربوط به آپدیتها رو میده و میگه باید وصل شه به اینترنت در صورتیکه اون سیستم دسترسی به اینترنت هم نداره کلید جدید هم بهش دادم بازم مشکلش حل نشده
    اول لطفا بمن بگین چطور باید آپدیتهای KIS 7 رو که داخل پوشه ی Bases هست به یک سیستم دیگه شناسوند؟
    دوم راه حل برای مشکلی که فعلا دارم
    خب شما نباید فایلهاى آپدیت رو در پوشه Bases کامپیوتر دیگه Paste کنید
    بلکه باید فایلهاى آپدیت رو بصورت یه سرور به KIS 7 معرفى کرده تا خودش اقدام به آپدیت بکنه
    روش کار اینطوریه که به مسیر زیررفته
    settings --> Update --> Update Settings --> Configure
    و مسیر فایلهاى آپدیت رو در قسمت Update Source وارد کرده و تیک گزینه Kaspersky Lab's update servers رو بردارید
    و آپدیت رو شروع کنید (البته بعد از آپدیت دستى یادتون باشه تنظیمات رو به حالت اول برگردونید)

موفق باشید
    Last edited by majid20; 11-05-2008 at 16:11.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه majid20جان این روش رو روی کاسپر6 قدیما اجرا میکردم ولی فکر می کردم روی 7 امکانش نیست شایدم قبلا اجرا کرده بودم و نشده بود که همچین ذهنیتی در من بوجود اومده بود...
    در عین حال هم نمیخواستم از روش ساخت پوشه ی Update distribution برم چون نیاز به آپدیت 30مگ دوباره داشت
    Last edited by keylogger-A; 11-05-2008 at 17:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •