دوست عزیز چنتا منشی واسه ppc هست که همه رو هم تست کردم...انقدر بدجوره که همون لحظه انیستال کردم...طرف ازون ور باید داد بزنه تا یهزره صداش ضبط شه...بیخایل شو فعلآ تا یه خوب گیر بیارم واسه همه اپ کنم![]()
دوست عزیز چنتا منشی واسه ppc هست که همه رو هم تست کردم...انقدر بدجوره که همون لحظه انیستال کردم...طرف ازون ور باید داد بزنه تا یهزره صداش ضبط شه...بیخایل شو فعلآ تا یه خوب گیر بیارم واسه همه اپ کنم![]()
دوستان چند صفحه قبل رو خوندم دیدم چقدر قیمت گفتید...سرم سوت کشید...چرا انقدر فرق قیمت هست؟بعضی جاها میگن اونایی که ارزونه قاب تعویضی هست...ولی من که ندیدم...میگن اونایی که قابش عوض میشه رنگش میره...
یعنی ممکنه این فرق قیمت برای این موضوع باشه؟
ويرايش........................
Last edited by deluge28; 19-03-2009 at 18:27.
مباركه
چند گرفتين؟
و با كدوم گارانتي؟
حسام جان چه عجب بابا بالخره از مسافرت تشریف اوردی ........ راستی لو رفتی ها کیش بودی ........... گفتیم دیگه بعد از عید میایی ..... بی تو هرگز ...باتو شاید......
اره لو رفتم کیش بودم...
اونجا کم اکسپریا داشتن...نقره ای اصلآ ندیدم...همه مشکی بود...راستی کیف فابریک واسه اکسپریا دیدم 30 تومان..چم طبیعی...ولی چون من گوشی رو عادت به تو کیف گزاشتن اینا ندارم نخریدم...ولیی کیفش جای همه چیش بود...حتی میشد از کیبرد سخت افزاریش هم استفاده کرد...
سلام دوستان.
من یه مشکلی دارم.اونم رزلوشن گوشیمه.480 در 800
ولی مثلا وقتی میرم تو device information .صفحم فول اسکرین نیست.یا وقتی بعضی از برنامه هارو نصب میکنم.مشکلش چیه؟
حتی اکثر بازیا.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
حسام گفتي كيش 570 تومن بدون رجيست ؟
بعد حتما بدون گارانتي اره ؟
رجيسترش چقدر هزينه داره ؟
ریجسترش نمیدونم چقدر هست اما گارانتی نداشت...570 هم ارزون ترین بود...اونجا تا 750 تومان هم دیدم...همشون هم مشکی
گوشیت مشکلی نداره...اون که میری تو device information فول نشون نمیده مال طراحی اون rom که داری...نگران نباش....
ولی بازی هایی که میریزی فول نشون نمیده واسه اینه که واسه wvga نیست...واسه این رزولوشن بازی کمه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)