سلام دوستان يك فايل Pdf دارم كه فونتش رو ندارم Nazanin Bold رو اگه لطف كنيد برام بگذاريد ممنون ميشم تو سايت پيداش كردم ولي براي دانلودش پسورد ميخواست!
سلام دوستان يك فايل Pdf دارم كه فونتش رو ندارم Nazanin Bold رو اگه لطف كنيد برام بگذاريد ممنون ميشم تو سايت پيداش كردم ولي براي دانلودش پسورد ميخواست!
شما بهتره ابتدا همونطوري كه اشاره كردي مصرعهاي اول رو تايپ كني و با زدن Shift+Enter به سطر بعدي بري و بعد هم همين كارو با مصرع هاي دوم بكني
سپس تمام مصرعها رو انتخاب كن و بعد بصورت دو ستونه تنظيم كن
سلام
پس از تبريك ورودتون به انجمن
و البته تاپيك درخواست فونت جاي ديگه هست
خدمت شما دوست عزيز
یکی از دوستام گفت که ورد به انگلیسی بگی تایپ میکنه
درسته ؟
( یک کلمه جواب اینقدر درد و صر داره همکار گرامی )
دوست عزیز از ورژن 2003 استفاده میکن برای protect اره
با تشكر از فايلي كه گذاشتيد ولي مشكلم برطرف نشد وقتي فايل pdf رو با Adobe Reader باز ميكنم پيغام قبل رو كه حاوي نبودن فونت هست ميده "Nazanin Bold "
سلام
دوست عزیز، من منظور شما را از خطا گرفتن در Acrobat Reader نفهمیدم. ولی پیرو سوال شما، دوست دارم دو نکته را راجع به کار با پرینتر Word to PDF و نصب Acrobat Reader توضیح دهم.
نکته اول: من وقتی Acrobat Reader را در درایوی غیر از درایو حاوی ویندوز جاری، نصب می کنم، پیغامهایی صادر می شود و در نتیجه، فایل پی دی اف باز نمیشود. به همین خاطر Acrobat Reader را باید در درایوی نصب کرد که حاوی ویندوز جاری است.
نکته دوم: برای اینکه نرم افزار تبدیل Word به PDF ، بتواند قلمهایی که در فایل Word شما وجود دارد را نشان دهد، باید قلمها را برای این پرینتر تعریف کرد. اگر از قلمی استفاده می کنید که در مجموعه قلم های پیش فرض ویندوز نیست و شما آن را به قلم های موجود اضافه کرده اید ، باید با این روش ، این قلم را به مجموعه قلم های پرینتر اضافه کنید.
گام اول:ورود به پنجره printers and faxes
گام دوم:راست کلیک کردن روی آیکن پرینتری که توسط نصب Word به Pdf به وجود امده و انتخاب گزینه properties
گام سوم: رفتن به زبانه device settings
گام چهارم: باز کردن درخت Font Substitution Table
گام پنجم: انتخاب قلم مورد نظری که به قلم های ویندوز اضافه کرده اید و به صورت پیش فرض هنگام نصب ویندوز نصب نشده است.
گام ششم: انتخاب گزینه Print as Graphics
مثلاً فرض کنید که قلم نازنین را با این روش به پرینتر معرفی کرده ایم. بعد از انجام این مراحل، قلم نازنین به مجموعه قلم های پرینتر اضافه می شود.
با سلام
می شه لطف کنید و آدرس دقیق این تاپیک رو در اینجا قرار بدید.
ممنون می شم
... اميدوارم كمكي بكند...
اين اندازه ها استاندارد ايران است ... كه البته تا آنجا كه من ميدانم خارج از ايران هم همين طور است.
نام قطع: رحلي
طول و عرض كتاب== يا به اصطلاح فني: طول و عرض برش: 5/28 در 21
طول و عرض متن: 5/24 در 17
حاشيه مناسب بر اساس كاغذ 4A : چپ و راست: 2 سانت و بالا و پايين 2 سانت
===== البته عرض متن، 18 سانت هم مناسب است كه البته حاشيه هاي راست و چپ 5/1 ميشوند.
نام قطع: وزيري
طول و عرض كتاب== يا به اصطلاح فني: طول و عرض برش: 5/23 در 5/16
طول و عرض متن: 20 در 12
حاشيه مناسب بر اساس كاغذ 4A : چپ و راست: 5/4 سانت و بالا و پايين 85/4 سانت
===== البته طول متن را ميتوان 5/19 هم در نظر گرفت
نام قطع: رقعي
طول و عرض كتاب== يا به اصطلاح فني: طول و عرض برش: 5/21 در 5/14
طول و عرض متن: 5/17 در 10
حاشيه مناسب بر اساس كاغذ 4A : چپ و راست: 5/5 سانت و بالا و پايين 1/6 سانت
البته قطعهاي ديگري هم هستند
مثلا "رحلي بزرك" كه طول و عرض برش آن 24 در 34 است
و يا جيبي كه در دو قطع بزرگ و كوچك عرضه ميشود:
جيبي بزرگ: 5/11 در 5/16 و يا جيبي كوچك: 5/10 در 5/14 است
و يا پالتويي كه در دو قطع بزرگ و كوچك عرضه ميشود:
پالتويي بزرگ: 11 در 5/23 و يا پالتويي كوچك: 5/9 در 5/21 است
و قطع خشتي: 5/21 در 5/21
البته قطع خشتي چون مربع است ... در هر سايز و اندازه اي ممكن است وجود داشته باشد.[/quote]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)