سلام دوستان خیلی گیرم لطفا این سوال منو هر چه سریع تر پاسخ بدید
برنامه ای بنویسید که عدد طبیعی n را از ورودی بگیرد و n امین عدد اول متقارن را چاپ کند (حتما حتما از تابع استفاده شود)
سلام دوستان خیلی گیرم لطفا این سوال منو هر چه سریع تر پاسخ بدید
برنامه ای بنویسید که عدد طبیعی n را از ورودی بگیرد و n امین عدد اول متقارن را چاپ کند (حتما حتما از تابع استفاده شود)
من که جوابتون رو اون بالا دادم...
تو این کد منظور از -/-/-/-/ همون برنامه ی ماشین حساب است. که خودتون بلدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عدد اول متقارن چیه؟
عدد اول که واضحه فقط بر خودش و ۱ بخشپذیره متقارن یعنی مثلا ۱۲۳ رو ۳۲۱ چاپ کنه
سلام،
خوبید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رکورد سرعتو زدم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بازم کمکککککککک
برنامه ای میخوام که به کمک یک آرایه 10 عدد از کاربر بگیرد و میانگین آنرا چاپ کند سپس به کمک 2 آرایه اعداد زوج و فرد را از هم جدا کند و در خروجی چاپ کند به زبان سی
قسمت اول برنامرو خودم نوشتم.اون قسمتی که دو تا ارایه میخواد و ... مشکل دارم
لطف میکنییییید جوابمو بدید
دوستان چند تا سوال در مورد برنامه ی زیر داشتم ، و واقعا به کمک شما عزیزان نیاز دارم
نمی دونم چرا وقتی دکمه ی I رو میزنم و بعد اسم کوچک رو وارد میکنم Last Name , Personal ID رو رد میکنه و میره سراغ Marriage Status.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا برای استفاده از این دستور باید آرایه تعریف کنیم؟
خیلی ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه first name رو که کاراکتر تعریف کردین و موقع وارد کردم نام، بیش از یک کاراکتر وارد می کنین کاراکتر اول رو برای first name در نظر می گیره و باقی کاراکترها رو می ذاره تو بافر ورودی و برای بقیه cin ها از اول بافر برمیداره تا وقتی که بافر خالی بشه
برا همین باید آرایه اینا تعریف کنین.
برای اینکه strcmp دو تا رشته رو با هم مقایسه می کنه نه کاراکتر.چرا برای استفاده از این دستور باید آرایه تعریف کنیم؟
خیلی ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)