کاری نداره یه برد 250 بخر تو تهران حدود 12 13 قیمتشه
کاری نداره یه برد 250 بخر تو تهران حدود 12 13 قیمتشه
سلام
دوستان من این مشکل رو با نرم افزار Power Data Recovery حل کردم ، جهت اطلاع و یه تجربه .
سلام
خیلی مشکلات میتونه داشته باشه باید جزیات بیشتری عنوان کنید ولی با تمام این احوال بهتر است ببریدش گارانتی.
به نظر من بفرستی گارانتی بهتره البته اگر سوختگی ظاهری داشته باشه گارانتی هم قبول نمی کنه
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
دوست عزیز با نرم افزار final data می تونی فایل از دست رفته رو برگردونی البته قبل از اینکه دوباره اطلاعات بریزی اینکارو انجام بده و حتما رو یه سیستم دیگه هارد رو نصب کن و کار ریکاوری رو انجام بده
گارانتی نداره از جزئیات منظورت چیه ؟ صدای خاصی نمیده همه چیش مثل هارد سالمه ولی توی سیستم شناخته نمیشه میخاستم بدونم هاردا قابل تعمییر هستند یه دونه دیگه هارد از همن مدل دارم که روشن میشه بعد از 1 دقیقه خود به خود خاموش میشه ولی در پشتش باز شده اون دیگه مرخصه ؟
دوست عزیز سلام
pc3000 یک سیستم سخت افزاری ، به همراه نرم افزارهای خاص است . که شما اینکارو نمیتونید انجام بدهید به یه مرکز تعمیرات هارد ببرید بهتره
موقعی که سیستم رو روشن کردید و spin هارد start کرد میشه گفت برد سالمه وقتی هیچ علایم حیاتی هارد نداره برد خرابه حالا هاردی که مدیا باز شده باشه مرخص میشه نباید اینکارو انجام بدی چون cover هارد رو فقط تو محیط clean home باید باز کرد
سلام دوست خوبم
هردو هاردت را به یک مرکز دارای PC-3000 UDMA بده اونی که درش باز شده احتمال کم داره درست بشه و بستگی به این داره که آیا پلتر آسیب دیده یا نه!!
و هاردی که میگی صدا نمیده احتمال درست شدنش خیلی زیاده در PC-3000 UDMA دستورات خاصی برای اصلاح اینگونه هارددیسک ها دارد.
ولی اینم بگم که خیلی ها ادعای داشتن PC-3000 for windows UDMA را دارند ولی در تهران فقط 3 نفر دارای این سیستم هستند .( دلیلش اینه که من نماینده انحصاری این محصول در منطقه هستم ).
سلام دوست عزیزم Sadatniya
نه
به این صراحت نمیشه گفت برد خرابه و یا...
حتما" هارد باید چک بشه !!!!
برای دوستانی که این مطلب را میخوانند عرض میکنم استارت کردن و یا استارت نکردن هارددیسک هیچ دلیلی بر سالم بودن و یا خرابی برد هارددیسک نیست زیرا خانواده های مختلف یک برند خاص و یا برندهای مختلف هر کدام رفلکس خاص دارند و مریضی های خاص . در بعضی روشن نشدن هارد بدلیل
خرابی آمپلیفایر است نه برد
و در بعضی دیگر خرابی در نواحی خاص فرم ویر
و در بعضی دیگر خرابی در هد خواندن و نوشتن
و در بعضی دیگر ...
هیچ گاه نمیشود خرابی را 100 % به یک مکان خاص نصبت داد مگر هارد شناخته شده و مریضی خاص آنهم به شرط چک کامل
لطفا" کابر را درست راهنمایی فرمایید و از صدور احکام محکم و بی قید و شرط بکاهید. تمامی پزشکان نیز پس از معاینه نسخه میپیچند .متشکرم
سلام من یک هارد مکستور 500 (ساتا) دارم یه مدتی بود موقعی که shutdown می کردم خیلی طول می کشید تا سیستم خاموش بشه فکر می کردم ایراد از جایه دیگه است تا این که چند بار در بوت شدن هم به مشکل برخورد کرد و خیلی طول می کشید و موقع بالا اومدن درایوها رو باز نمی کرد ویندوزم روی هارد دیگه ای نصب بود واسه همین ویندوز اجرا می شد ولی به سختی و بسیار کند حالا هر وقت اون هارد مکستور رو وصل می کنم همیطوره و به زحمت بوت میشه سیستم ... در ستاپ هارد رو نشون می ده در ویندوز هم هنگام لوگین شدن هستش ولی بعد می پره ممنون می شم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)