تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 1126 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

چند روز پیش فهمیدم که برد هاردم که مکستور250 گیگ هست کلا سوخته علائمش هم شامل بوت نشدن به هیچ وجه-نشانختن هارد در بایوس سیستم.روی دو تا سیستم تست کردم ولی درست نمیشه بردم همونجایی خریده بودم و از اونجایی که گارانتیش تموم شده و عید هم هست گفت که بعد عید باید بره تعمیرگاه تهران.
    حالا به نظرتون برای درست شدنش هزینه کنم یا اینکه بی خیال اطلاعاتش بشم و یکی جدید بگیرم؟البته توش فقط فیلم بود که میتونم بی خیال بشم ولی بیشتر از 20 گیگ تحقیق و پایان نامه دارم حالا راهنمایی کنید
    کاری نداره یه برد 250 بخر تو تهران حدود 12 13 قیمتشه

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان من هاردمو پارتیشن بندی جدید کردم ( البته بطور اتفاقی و اجباری ) و حالا به چند موردش خیلی نیاز دارم ، حالا میخوام بدونم که

آیا با وجود پارتیشن بندی جدید میتونم به اون اطلاعات دست پیدا کنم یا نه ، اگه لطف بفرمایید و زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم .

سلام

دوستان من این مشکل رو با نرم افزار Power Data Recovery حل کردم ، جهت اطلاع و یه تجربه .

3. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان هارد وسترن دو ترا رو داده بودم دست یکی ولی حالا وقتی به سیستم وصل میکنم شناسایی نمیشه ولی روشنه و کار میکنه کسی میتونه راهنمایی کنه
    سلام
    خیلی مشکلات میتونه داشته باشه باید جزیات بیشتری عنوان کنید ولی با تمام این احوال بهتر است ببریدش گارانتی.

داره خودمونی میشه sadatnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر من بفرستی گارانتی بهتره البته اگر سوختگی ظاهری داشته باشه گارانتی هم قبول نمی کنه

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

دوست عزیز با نرم افزار final data می تونی فایل از دست رفته رو برگردونی البته قبل از اینکه دوباره اطلاعات بریزی اینکارو انجام بده و حتما رو یه سیستم دیگه هارد رو نصب کن و کار ریکاوری رو انجام بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    خیلی مشکلات میتونه داشته باشه باید جزیات بیشتری عنوان کنید ولی با تمام این احوال بهتر است ببریدش گارانتی.
    گارانتی نداره از جزئیات منظورت چیه ؟ صدای خاصی نمیده همه چیش مثل هارد سالمه ولی توی سیستم شناخته نمیشه میخاستم بدونم هاردا قابل تعمییر هستند یه دونه دیگه هارد از همن مدل دارم که روشن میشه بعد از 1 دقیقه خود به خود خاموش میشه ولی در پشتش باز شده اون دیگه مرخصه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

لطفا یکی من رو هم راهنمایی کنه
    به نظرتون باید low level format کنم ؟ با چه برنامه ای و چطوری؟ و آیا فایده ای داره؟
    تا اونجایی که فهمیدم میشه با یه برنامه ای به اسم pc3000 ، پارامتر های smart رو ریست کرد . ولی نه برنامه اش رو برای دانلود پیدا کردم نه طریقه استفاده از اون رو. کسی اطلاعی داره ازش؟
    دوست عزیز سلام
    pc3000 یک سیستم سخت افزاری ، به همراه نرم افزارهای خاص است . که شما اینکارو نمیتونید انجام بدهید به یه مرکز تعمیرات هارد ببرید بهتره

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

گارانتی نداره از جزئیات منظورت چیه ؟ صدای خاصی نمیده همه چیش مثل هارد سالمه ولی توی سیستم شناخته نمیشه میخاستم بدونم هاردا قابل تعمییر هستند یه دونه دیگه هارد از همن مدل دارم که روشن میشه بعد از 1 دقیقه خود به خود خاموش میشه ولی در پشتش باز شده اون دیگه مرخصه ؟
    موقعی که سیستم رو روشن کردید و spin هارد start کرد میشه گفت برد سالمه وقتی هیچ علایم حیاتی هارد نداره برد خرابه حالا هاردی که مدیا باز شده باشه مرخص میشه نباید اینکارو انجام بدی چون cover هارد رو فقط تو محیط clean home باید باز کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    هردو هاردت را به یک مرکز دارای PC-3000 UDMA بده اونی که درش باز شده احتمال کم داره درست بشه و بستگی به این داره که آیا پلتر آسیب دیده یا نه!!
    و هاردی که میگی صدا نمیده احتمال درست شدنش خیلی زیاده در PC-3000 UDMA دستورات خاصی برای اصلاح اینگونه هارددیسک ها دارد.
    ولی اینم بگم که خیلی ها ادعای داشتن PC-3000 for windows UDMA را دارند ولی در تهران فقط 3 نفر دارای این سیستم هستند .( دلیلش اینه که من نماینده انحصاری این محصول در منطقه هستم ).

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

موقعی که سیستم رو روشن کردید و spin هارد start کرد میشه گفت برد سالمه وقتی هیچ علایم حیاتی هارد نداره برد خرابه حالا هاردی که مدیا باز شده باشه مرخص میشه نباید اینکارو انجام بدی چون cover هارد رو فقط تو محیط clean home باید باز کرد
    سلام دوست عزیزم Sadatniya
    نه
    به این صراحت نمیشه گفت برد خرابه و یا...
    حتما" هارد باید چک بشه !!!!
    برای دوستانی که این مطلب را میخوانند عرض میکنم استارت کردن و یا استارت نکردن هارددیسک هیچ دلیلی بر سالم بودن و یا خرابی برد هارددیسک نیست زیرا خانواده های مختلف یک برند خاص و یا برندهای مختلف هر کدام رفلکس خاص دارند و مریضی های خاص . در بعضی روشن نشدن هارد بدلیل
    خرابی آمپلیفایر است نه برد
    و در بعضی دیگر خرابی در نواحی خاص فرم ویر
    و در بعضی دیگر خرابی در هد خواندن و نوشتن
    و در بعضی دیگر ...
    هیچ گاه نمیشود خرابی را 100 % به یک مکان خاص نصبت داد مگر هارد شناخته شده و مریضی خاص آنهم به شرط چک کامل

لطفا" کابر را درست راهنمایی فرمایید و از صدور احکام محکم و بی قید و شرط بکاهید. تمامی پزشکان نیز پس از معاینه نسخه میپیچند .متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام من یک هارد مکستور 500 (ساتا) دارم یه مدتی بود موقعی که shutdown می کردم خیلی طول می کشید تا سیستم خاموش بشه فکر می کردم ایراد از جایه دیگه است تا این که چند بار در بوت شدن هم به مشکل برخورد کرد و خیلی طول می کشید و موقع بالا اومدن درایوها رو باز نمی کرد ویندوزم روی هارد دیگه ای نصب بود واسه همین ویندوز اجرا می شد ولی به سختی و بسیار کند حالا هر وقت اون هارد مکستور رو وصل می کنم همیطوره و به زحمت بوت میشه سیستم ... در ستاپ هارد رو نشون می ده در ویندوز هم هنگام لوگین شدن هستش ولی بعد می پره ممنون می شم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •