تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 281 از 2403 اولاول ... 1812312712772782792802812822832842852913313817811281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

یکیم پست هایه مارو ببینه تورو خدا...به خدا ما هم رشتی هستیم.
    راستی کسی امروز از این قطع و وصل شدن هایه لحظه ای داشته؟؟؟؟کلی کلافه شدم امروز :( :( :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستی کسی امروز از این قطع و وصل شدن هایه لحظه ای داشته؟؟؟؟کلی کلافه شدم امروز :( :( :(
    نه داداش..
    مال من که اصلا قطع نشد..
    مخلص همشهری هم هستیم..

3. این کاربر از حسین رشتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یکیم پست هایه مارو ببینه تورو خدا...به خدا ما هم رشتی هستیم.
    نه دوست عزیز .. من که مرکز 3 هستم قطعی نداشتم و اتفاقا استفاده امروزم ( یعنی دیروز که جمعه باشه ) زیاد بوده . پس قطعی سراسرشهر نبوده ... کابلای مسی همش فرسودست ! قبلا که دایل آپ داشتیم تا یه باد و بارونی میومد یا کلاغ مینشست رو سیم فوری یا قطع میشد یا کیفیت از 0 میرفت رو 20- ! دیروز هم که بارانی بود ... ببین کجا رو طرفای خونتون داشتن می کندن طبق معمول آب جم شده خطهای مسیر شما اختلال ایجاد شده ... اینجور شاهکارا زیاد پیش میاد ! ما هم مخلص همشهریان عزیز هستیم .

در ضمن سرعت تورنت هم الان که 1:30 شبه برای دانلود همزمان 4 تا فایل سر جمع بین 55 الی 70 کیلوبایته که باز هم از دیشب بهتره .

5. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه سوال تورنتی .

الان یه فایل دارم که سیدش درون پرانتز زده (55) و بیرون پرانتز زده 23 این پرانتز چیه؟؟
    من روی enable گذاشتم با این تعداد سید درسته؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت خوبه..
    7تا فایل دارم میگیرم..
    یکیش 120 .. یکیش 80-90 .. پنج تاشون هم بین 40-50

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال تورنتی .

الان یه فایل دارم که سیدش درون پرانتز زده (55) و بیرون پرانتز زده 23 این پرانتز چیه؟؟
    من روی enable گذاشتم با این تعداد سید درسته؟؟
    می شه گفت سیدش کمه ... اما بذارش رو forced برنامه رو باز و بسته کن و صبر کن از شروع دانلودش یه 10 دقیقه بگذره ببین سرعت دانلودش چطوره ...
    اگه دیدی خوب جواب نداد بذار رو حالت enabled کلا من که رو حالت forced بهتر نتیجه گرفتم اما اگه دیدی تعداد سیدها بیش از حد کمه ( مثلا یه فایل آنتیک که 15 تا سید داره ! ) بذارش رو همون enabled بهتر جواب میده .
    هیچ باید و نبایدی وجود نداره ... یعنی اینا از رو تجربه کردن به دست اومده و کسی نگفته مثلا حتما سید 51 باشه این تنظیم بهتر جواب می ده و اگه 49 تا باشه اون یکی ! اما اگه فرض کنیم همه فایلا تعداد سید خوبی دارن از همه بهتر همون forced بعد enabled و حالت غیر فعال ( disabled ) هیچ وقت توصیه نمیشه .
    اما عددهایی که داخل پرانتز تو قسمت سید می نویسه یعنی کل سید دهنده هایی که برای اون فایل تورنت وجود دارن و عدد جلو پرانتز تعداد سید دهنده هایی هست که از بین همه اونا دارن به کامپیوتر شما سید میدن ...
    اگه می خوای بفهمی این تنظیم رو دانلود فایل چقدر تاثیر داشته می تونی به گزینه peers اون فایل بری .. بعد تو ردیف down speed کلیدش رو کلیک کن می بینی از بین کل کسانی که سیدر هستن اونایی که دارن فایل رو بهت می دن به ترتیب سرعت مرتب می شن ... حالا هر چی این تعداد بیشتر بشه بهتر ... با گذاشتن رو جالت forced هم معمولا تعدادشون زیاد میشه .

@ حسین آقا
    با این حساب که شما می گی سرعت کل این 7 تا فایل بالای 450 کیلو بایت می شه !یعنی سرعت اینترنت اروپا رو می ذاره تو جیبش ! یه جاشو اشتباه گفتی چون غیر ممکنه سرعتت اینقده باشه !
    Last edited by birak; 20-02-2010 at 02:29.

در آغاز فعالیت kourosh_k800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرعت دانلود پارس آنلاین تو صبح افتضاح شده الان دارم لینک مستقیمو با 256 6 گیگ 15 تا 30 دانلود میکنم صد رحمت به شب آدم پشیمون میشه از دانلود کردن

داره خودمونی میشه magic69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.من مودم وایرلسtp-link8901 خریدم.فک کنم تا دو شنبه adsl وصل میشه.دوستان میشه درباره راه اندازی این مودم راهنماییم کنین؟تو دفترچش نوشته به کانکشنو هیچی دیگه نیاز نداره.یعنی وقتی یه سر مودمو به کیس و اون سرشو به برق وصل کنم به همین راحتی راه میوفته؟ممنون.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرعت دیشب یکم بهتر از شبای قبل بود فقط یه کم

در آغاز فعالیت kourosh_k800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرعت پارس آنلاین تو صبح افتضاح شده با 256 6 گیگ سرعت دانلودم از 15 تا 30 هستش اونم با لینک مستقیم بالاترم نمیره صد رحمت به شب آدم پشیمون میشه از دانلود کردن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •