تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 380 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

رفیق غیب گفتی؟
    خوب اینو که هر کسی میدونه که تو سری جدید سعی بر اینه که نقاط ضعف رو درست کنند خوب من دنبال امکانات هستم که ممکنه اضافه شده باشه همانطور که فیفا09 کمی از اطلاعاتش رو داده.........
    Last edited by ahmad08; 29-05-2008 at 23:47.

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

رفیق غیب گفتی؟
    خوب اینو که هر کسی میدونه که تو سری جدید سعی بر اینه که نقاط ضعف رو درست کنند خوب من دنبال امکانات هستم که ممکنه اضافه شده باشه همانطور که فیفا09 کمی از اطلاعاتش رو داده.........
    سلام. شما همون احمد خودمون توي پارس فوتبال هستي؟ خوش آمد ميگم عزيز به اين تاپيك. هنوز اطلاعاتي از PES2009 نيست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ابولفضل خودتی عزیز بابا دمت گرم ایول ......
    راستیتش که بنده کسی بودم که تو صفحات اول این تاپیک اسم و رسمی پیدا کرده بودم ولی بعد اومدن بازی و مشکلات و بازی ضعیف که داشت دیگه دلمو زد و ازش جداشدم وگرنه من و فاشیست که رفیق صمیمی بنده هست از قدیمیهای تاپیک pes بودیم خوب باز هم ممنون عزیز....
    میگم این ساکر کارش همینه وا میسته تا حریفش خوب رجز خودشو بخونه بعد شروع میکنه به کار و رجز خوانی معلوم نیست که چه چیزای رو میخواد اضافه کنه هرچی هست باید اینا رو درستش کنه
    1:صدای تماشاگرا و گزارشگر که اصلآ توش احساس وجود نداره و برعکس فیفا08 نسخه نکستش بسیار ضعیف هست
    2:دروازه بان :قروبونش برم همین مونده که با دست توپو بفرسته وارد دروازه
    3:شکل حرکت :انگار همه بازیکنا یه قوز دارن ویا مثلآ کریس میخواد بدوه فاصله گاه هاش 10 سانته انگار پاهای یه بچه رو واسش گذاشتن....
    4:تکنیک:از زیباییهای فوتبال حرکات تکنیکی اون هستش که تو فیفا08 نسخه نکست این مسئله طوری بکار رفته که باور کردنی نیست......
    5:ضربه ایستگاهی:که اگه واس حریف ضربه ایستگاهی بدی انگار پنالتی دادی تقریبآ 90% گله

شما هم نظرتون رو بگید موافقید یا مخالف

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

موافقم احمد جون.
    راستش زیاد راجع به ضعفای بازی بحث شده اما بازم این بازی بهترین فوتبال روی پیسی هست.وقتی فیفا نکست رو برا کنسول میدن ما مجبوریم پس رو تحمل کنیم.
    تازه به اینا ایرادات اساسی تو لیسانس رو هم اضافه کن.بازی ای که لیسانس 4 تا کشورم نمیتونه بگیره واقعا نا امید کننده اس!!
    البته من هر دو فوتبال رو باز میکنم اما اونو برای لیگش اینو برا قشنگیش و بازیکنای کلاسیکش.

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

موافقم احمد جون.
    راستش زیاد راجع به ضعفای بازی بحث شده اما بازم این بازی بهترین فوتبال روی پیسی هست.وقتی فیفا نکست رو برا کنسول میدن ما مجبوریم پس رو تحمل کنیم.
    تازه به اینا ایرادات اساسی تو لیسانس رو هم اضافه کن.بازی ای که لیسانس 4 تا کشورم نمیتونه بگیره واقعا نا امید کننده اس!!
    البته من هر دو فوتبال رو باز میکنم اما اونو برای لیگش اینو برا قشنگیش و بازیکنای کلاسیکش.
    البته نظر همه محترمه ولی من با تظر شما کاملا مخالفم ، چون فکر کنم الات فیفا 99 گیم پلیش بهتر از 08 هست. اصلا ولش کن نمیخوام دوباره موضوع FIFA VS. PES راه بیفته.
    فقط یه سوال دارم که تورو خدا جواب بدید.
    چجوری میشه تیمهای منتخب و آزاد کرد؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم باید انواع لیگا رو فتح بکنی.توی خود ساکر نوشته که برای هر چیزی باید چه جامی رو فتح کنی.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابولفضل خودتی عزیز بابا دمت گرم ایول ......
    راستیتش که بنده کسی بودم که تو صفحات اول این تاپیک اسم و رسمی پیدا کرده بودم ولی بعد اومدن بازی و مشکلات و بازی ضعیف که داشت دیگه دلمو زد و ازش جداشدم وگرنه من و فاشیست که رفیق صمیمی بنده هست از قدیمیهای تاپیک pes بودیم خوب باز هم ممنون عزیز....
    میگم این ساکر کارش همینه وا میسته تا حریفش خوب رجز خودشو بخونه بعد شروع میکنه به کار و رجز خوانی معلوم نیست که چه چیزای رو میخواد اضافه کنه هرچی هست باید اینا رو درستش کنه
    1:صدای تماشاگرا و گزارشگر که اصلآ توش احساس وجود نداره و برعکس فیفا08 نسخه نکستش بسیار ضعیف هست
    2:دروازه بان :قروبونش برم همین مونده که با دست توپو بفرسته وارد دروازه
    3:شکل حرکت :انگار همه بازیکنا یه قوز دارن ویا مثلآ کریس میخواد بدوه فاصله گاه هاش 10 سانته انگار پاهای یه بچه رو واسش گذاشتن....
    4:تکنیک:از زیباییهای فوتبال حرکات تکنیکی اون هستش که تو فیفا08 نسخه نکست این مسئله طوری بکار رفته که باور کردنی نیست......
    5:ضربه ایستگاهی:که اگه واس حریف ضربه ایستگاهی بدی انگار پنالتی دادی تقریبآ 90% گله

شما هم نظرتون رو بگید موافقید یا مخالف
    1-موافقم
    2-تا حدی مخالفم.خوبی دروازبانا بستگی زیادی به گرافیک و رزولیشنی داره که زدی و باهاش بازی میکنی.توی low دروازبانا واقعا افتضاحن ولی توی مدیون خیلی از ضعفای خود دروازبانا یا سوتی هایی که بازیکنا میدن اصلا نیستش.high رو هم هنوز بازی نکردم
    4-ساکر هیچوقت تکنیک نداشت
    5-من تا حالا زیاد این اتفاق نیفتاده.البته اینم بستگی زیادی به مورد دوم یعنی گرافیکی که باهاش بازی رو اجرا میکنی و واکنش دروازبان داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

این یکی از بزرگترین مشکلهای pes2008 هست عزیز که تا یه دو ماهی پیش که پرسیدم گفتن نمیدونن خوب مشکل از اونجایه که اصلا وقتی بازیکنها کلاسیک رو از مستر لیگ ازاد میکنی همین که از مستر میایی بیرون اونا از بین رفتن و مشکل انگار از سیو هست و انگار که اصلا بازی انجام نشده من خودمو کشتم و هر کرکی بگی دانلود کردم نشد که نشد......
    خوب در مورد فیفا بگم صد در صد باهات موافقم از این جهت که فیفا98 البته جام جهانیش رو من عاشقشم خیلی کلاس بود مخصوصآ که میتونستی بری تو عقب و جامهای دیگه روببری با اون موزیک دوست داشتنیش که تو ذهنم هنوز هست و به نظر من بسی جذاب و قشنگتر از فیفا08 البت البت البت نسخه کامپیتورش هست ولی من حرفم رو نسخه نکستش هست عزیز که دارم رو کنسول بازیش میکنم که باور کن اگه همینو بدون هیچ تغییر بدن رو کامپیوتر و اگه pes تمام نقاط ضعفش رو برطرف کنه باور کن همه میرن سراغ فیفا چون خیلی واقعی و جذاب هستش که باور نمیکنی در مورد pes بگم که این نسل بازیهای فوتبالش که افتضاح بود بنده بدجور خورد تو ذوقم.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

دوست عزیز به گرافیک چه ربطی داره ؟
    این مشکلات از گیم پلی بازی هست که میگم و شما یه فصل رو تو مستر لیگ بازی کن و پشت محوطه هر بازی یه خطا بکن حال نیگاه کن اگه همش گل نشد یا همش گله یا تیرک دروازبان که نمیگیره وشاید به تیرک بخوره وگرنه گله...
    دوم اینکه من با بالاترین رزولوشن lcd خودم و روی های بازی میکنم و مشکلاتی که میگم هم هست توش.....

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی من دقیقا توی 3 تا پی سی مشکلات دروازبانی و سوتی هایی که بازیکنا میدادن با افزایش Quality توی setting از low به medium تا حد خیلی زیادی رفع شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •