تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 281 از 1635 اولاول ... 1812312712772782792802812822832842852913313817811281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ایزو شاخص اندازه گیری حساسیت سنسور هستش و کاری به افت کیفیتش نداشته باشید مثلا یه دوربین 1600 تا ایزو بیشتر نداره و دیگری که همسان آن است 3200 تا..حساسیت سنسور دوربین دوم بیشتر است پس میتوان گفت برتری از لحاظ سنسور با دوربین دوم هست(این بحث هیچ ربطی به اینکه کیفیت خراب میشه و نویز و ...ندارد)
    خیر.
    میتونین به مقالات مربوط به ایزو مراجعه کنین.
    کدوم قسمتش اشتباه بود بگید بررسی کنیم.
    فیلم‌های آنالوگ،‌ با حساسیت‌های مختلف برای کاربری‌های مختلف ارائه شده‌اند. هر چه حساسیت کم‌تر باشد، میزان دانه دانه شدن تصویر نیز کم‌تر خواهد شد؛ اما در عوض باید نور بیش‌تری بر روی سوژه تابانده شود. این حالت برای عکاسی در فضای باز بسیار مناسب است. اما در عکاسی با نور کم یا عکاسی‌ از سوژه‌های متحرک و پرتحرک باید میزان حساسیت را بالا برد.

دوربین‌های دیجیتال ضریب ایزوی مختلفی دارند که نسبت به نور قابل تنظیم می‌باشند. رایج‌ترین ایزوی دوربین‌های دیجیتال، ایزوی 100 است. البته، دوربین‌هایی هم هستند که ایزوی 50 را ارائه کرده‌اند. این حساسیت از 100 به 200، 400، 800 یا گاهی حتی تا 3200 در دوربین‌های حرفه‌ای SLR نیز می‌رسد. با بالا بردن حساسیت، حس‌گر نیز تقویت می‌شود، از این رو به نور کم‌تری نیاز است. متاسفانه عمل‌کرد بیش‌تر تقویت کننده‌ها طوری است که به نویزدار شدن تصویر کمک می‌کنند. به همین خاطر، این عکس‌ها نیز همانند دوربین‌های آنالوگ دانه دانه می‌شوند. البته دانه دانه شدن این عکس‌ها دلایل مختلف دیگری دارد. این حالت را می‌توان به بالا بردن صدای یک رادیو تشبیه کرد که گیرنده ضعیفی دارد. گیرنده رادیو ضعیف است. از این رو، هر چه قدر هم که صدای آن را تقویت کنید به کیفیت آن افزوده نمی‌شود. این روزها سعی می‌شود با پیشرفته کردن حس‌گرها امکان عکاسی با ایزوی بالا و کم‌تر شدن نویز را فراهم کرد. دوربین‌های دیجیتال، بر خلاف دوربین‌های آنالوگ که باید فیلم یا دوربین را عوض کنید،‌ به شما امکان می‌دهند بسته به شرایط موجود، میزان حساسیت دوربین را تغییر بدهید.

ایزوی 100

ایزوی 800

ایزوی 100ـ طیف رنگی قرمز

ایزوی 800ـ طیف رنگی قرمز

تصاویری که در بالا می‌بینید برش‌ عکس‌هایی هستند که با یک دوربین نیمه حرفه‌ای گرفته شده‌اند. در این عکس‌ها نویز رنگی در حساسیت‌های بالا بسیار شدید است. همان طور که می‌بینید میزان نویز در طیف‌های رنگی آبی و قرمز بیش‌تر خودش را نشان می دهد.

2. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

نمیدونم شاید من منظورم رو بد رسونده ام که دوستان متوجه نشدن برای همین به مثالی روشن اکتفا میکنم تا سو تفاهم ها برطرف شوند:

مثال: لامبورگینی گالاردو تا حدود 320 کیلومتر بر ساعت میتواند سرعت بگیرد و همچنین با سرعت خیلی کم هم میتواند حرکت کند!حال یک ماشین مثل پراید در حالت بسیار خوشبینانه میتواند حداکثر 170 کیلومتر با تحمل فشار بسیار ولی این ماشین هم همانند گالاردو میتواند با سرعت های پایین در شهر حرکت کند..
    میبینیم که هر دوی این ماشین ها میتوانند با آن سرعت پایین حرکت کنند اما در همان سرعت پایین هم برتری باز هم با گالاردو هست(بدلیل گشتاور بالا و ..)..
    به ندرت از سرعت های 180 به بالا استفاده میشود دیگر 320 و ..بماند!!!!!!!!دلیلی بر این وجود ندارد چون استفاده نمیشود بگوییم پراید از گالاردو بهتر است!

همین مثال در مورد سنسور دو دوربین صدق میکند..سنسوری که ایزوی بالاتر را ساپورت میکند به مراتب از هر لحاظ (کیفیتی ساختاری تکنولوژِی)بهتر از سنسوری هست که ایزوی پایینتری دارد کما اینکه استفاده هم نشود از ماکزیمم ایزو.

امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید با این پست

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نمیدونم شاید من منظورم رو بد رسونده ام که دوستان متوجه نشدن برای همین به مثالی روشن اکتفا میکنم تا سو تفاهم ها برطرف شوند:

مثال: لامبورگینی گالاردو تا حدود 320 کیلومتر بر ساعت میتواند سرعت بگیرد و همچنین با سرعت خیلی کم هم میتواند حرکت کند!حال یک ماشین مثل پراید در حالت بسیار خوشبینانه میتواند حداکثر 170 کیلومتر با تحمل فشار بسیار ولی این ماشین هم همانند گالاردو میتواند با سرعت های پایین در شهر حرکت کند..
    میبینیم که هر دوی این ماشین ها میتوانند با آن سرعت پایین حرکت کنند اما در همان سرعت پایین هم برتری باز هم با گالاردو هست(بدلیل گشتاور بالا و ..)..
    به ندرت از سرعت های 180 به بالا استفاده میشود دیگر 320 و ..بماند!!!!!!!!دلیلی بر این وجود ندارد چون استفاده نمیشود بگوییم پراید از گالاردو بهتر است!

همین مثال در مورد سنسور دو دوربین صدق میکند..سنسوری که ایزوی بالاتر را ساپورت میکند به مراتب از هر لحاظ (کیفیتی ساختاری تکنولوژِی)بهتر از سنسوری هست که ایزوی پایینتری دارد کما اینکه استفاده هم نشود از ماکزیمم ایزو.

اگه اشکالی نداره من هم با مثال ماشین جواب شما رو میدم.
    فرض کنین شما یه پراید دارین که موتورش تقویت شده در حدی که بتونه 220 تا بره. حالا به نظر شما این نظریه درسته که بگیم این پراید با 220 کیلومتر سرعت از نظر کیفیتی ساختاری تکنولوژی از مزدا 3 که 200 تا حداکثر میره بهتره؟
    ممکنه یه دوربین آماتور ارزون قیمت کنان بتونه تا ایزو 6400 رو جواب بده. دلیل نمیشه بگیم از یه دوربین slr مثل 450d بهتره.
    من همیشه گفتم. مهم کمیت نیست, مهم کیفیته. مثلا نیکون وقتی میبینه دوربینش ایزوی 3200 رو بدون نویز جواب میده میاد ایزوی 25600 هم میذاره روی دوربینش. اگه قرار باشه با ایزوی 400 نویز بیاد تو تصویر دیگه 25600 به چه دردی میخوره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ریویوی Panasonic FZ28 در تاپیک (( پاناسونیک FZ28 زیر ذره بین... ))

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

ایزو شاخص اندازه گیری حساسیت سنسور هستش و کاری به افت کیفیتش نداشته باشید مثلا یه دوربین 1600 تا ایزو بیشتر نداره و دیگری که همسان آن است 3200 تا..حساسیت سنسور دوربین دوم بیشتر است پس میتوان گفت برتری از لحاظ سنسور با دوربین دوم هست(این بحث هیچ ربطی به اینکه کیفیت خراب میشه و نویز و ...ندارد)

این پست خودمو نقل قول کردم که ببینید در مورد چه مقایسه ایی می باشد نه یه کامپکت با یه slr که زمین تا اسمون مشخصاتشون با هم فرق داره
    یعنی دو دوربین همرده مثل 450 دی و 500 دی

ایزوی 500 دی از 450 دی بیشتره پس با قطعیت من میگم سنسورش بهتر از 450 دی هستش(هر چند مگاپیکسل بیشترش سبب فشردگی فتو دیود ها روی سنسور میشود)

اگه مثال شما رو در این باب فرض کنیم سنسور دوربین را که نمیشود تقویت کرد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

این پست خودمو نقل قول کردم که ببینید در مورد چه مقایسه ایی می باشد نه یه کامپکت با یه slr که زمین تا اسمون مشخصاتشون با هم فرق داره
    یعنی دو دوربین همرده مثل 450 دی و 500 دی

ایزوی 500 دی از 450 دی بیشتره پس با قطعیت من میگم سنسورش بهتر از 450 دی هستش(هر چند مگاپیکسل بیشترش سبب فشردگی فتو دیود ها روی سنسور میشود)

اگه مثال شما رو در این باب فرض کنیم سنسور دوربین را که نمیشود تقویت کرد
    حرف شما کاملا درسته. فقط منظورتون رو نتونستین برسونین.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پس با اجازه تون من هم مثال ماشینی شما رونقد می کنم.گرچه مشکل سنسور گویا حل شده خوشبختانه.
    وقتی که میتونین از پراید در داخل شهر همون اندازه کارتوقع داشته باشین(سرعت کم منظورمه) برای چی برین گالاردو بخرین؟
    شما برین 700 میلیون بدین یه گالاردو بخرین بعد بیاین بگین چون سرعتش زیاده خربدمش،ولی قرار نیست بیشتر از پراید ازش کاربکشم ها!اینجاس که همه میگن ببین چقدر پول اضافه داشته که رفته ریخته دور.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس با اجازه تون من هم مثال ماشینی شما رونقد می کنم.گرچه مشکل سنسور گویا حل شده خوشبختانه.
    وقتی که میتونین از پراید در داخل شهر همون اندازه کارتوقع داشته باشین(سرعت کم منظورمه) برای چی برین گالاردو بخرین؟
    شما برین 700 میلیون بدین یه گالاردو بخرین بعد بیاین بگین چون سرعتش زیاده خربدمش،ولی قرار نیست بیشتر از پراید ازش کاربکشم ها!اینجاس که همه میگن ببین چقدر پول اضافه داشته که رفته ریخته دور.
    من این دلیل رو قبول ندارم شاید بعضی ها دنبال راحتی ،ارامش ، امنییت و خیلی چیزای دیگه باشندکه پراید نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من این دلیل رو قبول ندارم شاید بعضی ها دنبال راحتی ،ارامش ، امنییت و خیلی چیزای دیگه باشندکه پراید نداره
    از این لحظه نام این تاپیک به ((دوستانی که میخواهن پراید صفر بخرن حتما به اینجا سر بزنن)) تغییر کرد...

این یکی هم بد نیست: ((به نظر شما کدوم یکی بهتره؟ پراید صفر یا گالاردوی دست دو))
    Last edited by prowler88; 04-05-2009 at 18:25.

11. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

مشکل سنسور؟؟من یه مساله خیلی خیلی ساده و بدیهی رو گفتم شما هی میخواهید ضدش رو ثابت کنید، نمیتونید دست به این کارا میزنید و مشکل میخونیدش و فونت رو قرمز و بولد میکنید و طعنه و کنایه..
    اهمیتی نداره هر کسی میتونه خودش قضاوت کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •