تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 545 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ولی خداییش گرافیکش بهتر از نسخه های قبلی سری Resident Evil بود.
    اما بچه ها این لیزر رو کی بهم مبدن یا باید خودم فعال کنم؟

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باسلام
    عزیزان یه سوالی داشتم خداییش اگه تونستید جواب بدید.این تنظیمات gamepad روهرکاری میکنم توفایل luncher بازی واردش نمیشه
    کسی میدونه چه جوری میشه gamepad روتنظیم کرد؟
    البته درپوشه Capcom فایل config بازی وجودداره که میشه ازاون قسمت یه دستکاریهایی کرد ولی بازمشکل من روحل نمی کنه.مشکل من با D-PAD های کنترلرهست که توبازی کارنمیکنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا این نسخه boysteam دهن منو...کرد حالا رسیدم به chapter 5-2 دوباره موقع باز کردن یه در error میده میپره بیرون!دارم روانی میشم
    من هم دقیقا اینجا گیر کردم. ولی Error اش متفاوته. میگه که فایل s310.arc وجود نداره.
    میشه لطف کنید این فایل s310.arc رو برای من آپلود کنید.

بابا این نسخه boysteam دهن منو...کرد حالا رسیدم به chapter 5-2 دوباره موقع باز کردن یه در error میده میپره بیرون!دارم روانی میشم
    من هم دقیقا اینجا گیر کردم. ولی Error اش متفاوته. میگه که فایل s310.arc وجود نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون layken عزیز بابت نقد خیلی خوبت
    دقیقا حرف دل همه اویل بازهای واقعی رو زدی اویل 5 نمی گم قشنگ نیست اما یه جورایی یه ضد حال تقریبی رو به همه طرفداران خودش وارد کرد. دوستانی که هنوز این بازی رو نگرفتند و میخوان تهیه کنند با این حرف من پشیمان نشند چون واقعا یه بازی قشنگ رو از دست می دند اما اگر به خیال خود فکر می کنید میخواین اویل بازی کنید یک اویل مانند سایر اویل های قبلی متاسفانه باید بگم که اصلا اینطوری نیست در تایید حرفهای layken عزیز باید بگم که پسر دایی منم از جمله بازی خورهای حسابیه البته فقط بازیهایی از سبک اکشن خوشش میاد و به هیچ وجه اویل بازی نمی کرد و همیشه با هم می ریم بیرون تا بازی جدید بگیریم و اون همیشه به من سرکوفت میزد که به جای گرفتن یه بازی ترسناک مثل اویل بیا و یه بازی اکشن بگیر. همیشه وقتی من اویل بازی می کردم اصلا پیشم نمی موند و یه جورایی می گفت از اویل می ترسه و دوست نداره بهش شوک بد وارد بشه و این همیشه منو خوشحال می کرد که اویل چه بازی قدرتمندی هستش که خیلی ها به خاطر ترس درون بازیش عاشق این بازی هستند و خیلی ها هم به خاطر هراس از بازی و هراس از اینکه نکنه وسط بازی سکته کنند اصلا دنبال این بازی نمی رفتند و حتی از اسمش نیز می ترسیدند!!! اما حالا چی؟ دیروز پسر داییم اومد خونمون و کلی واسش جالب بود که آیا واقعا این همون اویله؟؟!!! خلاصه اینکه همین پسردایی که جرات نداشت حین انجام بازی کنارم بشینه سریعا بهم گفت بازی رو بهش بدم تا بره بشینه تو خونه خودشون بازی کنه!!!! می گفت این اصلا ترسناک نیست و خوراک خودمه ! یعنی اکشنه !!

خلاصه اینکه در بازی رزیدنت اویل 5 چیزی به عنوان ترس وجود ندارد ( البته منظور من به نسبت با سری های قبله ) و بازی رزیدنت اویل بدون ترس یعنی هیچ !!! حالا میخواد گرافیکش در حد خدا باشه میخواد گیم پلی فوق العاده باشه میخواد اصلا همه چیزیش خوب باشه وقتی بازی ترس نداشته باشه یعنی اون بنیاد اصلی بازی وجود نداشته باشه و آدم انگار نه انگار داره اویل بازی می کنه دیگه نمیشه به این بازی نمره خوبی داد

امیدوارم اگر سری بعدی این بازی قراره بیاد اینطوری نباشه من تازه از اویل 4 هم خیلی راضی نبودم اما وقتی اویل 5 رو دیدم گفتم بابا صد رحمت به اویل 4 که حداقل بعضی جاهاش یه نیمچه ترسی به آدم غالب می کرد!!!

از سایر دوستان هم میخوام نظراتشون رو بگن البته فقط دوستانی که از اویل 1 تا حالا دارن بازی می کنند چون کسی که فقط اویل 5 رو بازی کرده 100 درصد میگه بهترین بازی هستش که تو عمرم بازی کردم!!!
    دقيقا من همين ها رو درباره نسخه 4 ميگفتم و ميدونستم كه ديگه بايد با سري وحشت اويل خداحافظي كنيم و با سري اكشن آشنا بشيم ولي همه ميگفتند چي ميگي بهترين بازي تاريخ معرفي شده و از اين حرفها.
    بابا آخه ما عاشقاي اين بازي چطوري بايد بگيم كه رزيدنت اويل يعني وحشت، يعني زامبي، يعني كمبود اسلحه و مهمات، يعني فضاها و اتاقهاي تاريك و نمناك، يعني معماها و پازلهاي سخت و ...
    اگه رزيدنت اويل معروف شد و الان همه بچه هاي دبستاني هم اونو ميشناسن و بازي ميكنن واسه اينه كه امثال ماها زندگيمون رو با اين سري گذرونديم و براي همه تبليغش كرديم.
    واقعا دو نسخه جديد اين عنوان چي داره كه ارزش تبليغ و معرفي به ديگران رو داشته باشه؟ غير از اينه كه ميشه گفت اين بازيها هم يه سري بازي اكشنه مثل صدها عنواني كه در بازار پيدا ميشه!

اين قضيه boysteam چيه؟

5. این کاربر از mostafa_gm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اين قضيه boysteam چيه؟
    کسانی که boysteam رو خریدن یک مشکلی دارن ، اکثرا هم تو محدوده کاشانی هستن
    دوستان ، برید به از همون مغازه ای که خریدید بگید بی زحمت پچش رو هم بدید ...
    اگر هم خواستید من برایتان آپلود بنمایم ...

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

دوستان كمك
    بابا من حدودا تو Chapter 5 يا 6 بودم(درست يادم نيست)امروز اومدم بازي رو بيارم اصلا تو بازي نميره و يه ارور ميده كه اينه:
    E_FAIL : XLiveInitialize(&xii)
    چي كار كنم؟
    ميدونم ايكس لايو ميخواد ولي مشكلم اينه كه ايكس لايوم رو پاك نكردم و همچنين توي بازي بتمن درسته ولي اينجا اصلا تو بازي نميره؟!
    خواهشا كمك كنيد.
    امروز مثلا ميخواستم بشينم تمومش كنم خير سرم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

هیچی! یه شرکت پخش بازی!! متاسفانه resident evil5 رو نابود کرده!
    اول که بازی اومد من خریدم تو سه تا dvd رسیدم مرحله 4 بازی هنگ کرد پرید بیرون دیدم دوستان گفتن مشکل داره بازی یه patch خود boysteam داده بیرون اونم باید بخریم!(دوستان فراموش کرده بودند 600mg فایل رو رایت کنند) patch رو نصب کردیم حل شد حالا رسیدم به مرحله 5 دوباره error داده !! دیگه نمیدونم چیکارکنم!

فقط میتونم بگم دیگه از boysteam بازی نمیگیرم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه r2t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان آخراشم يعني همون قول آخري ولي همش تير كم ميارم شما ايده اي ندارين ؟ از ترينر هم استفاده كردم ولي اكتيو مي كنم Dont Send ميده در ضمن ترينر direx9 رو هم گرفتم همين جوريه !
    اگه راهي دارين كه ما اين تموم كنيم بگين دقيقا سه روزه موندم :(
    خيلي ممنون.

حاجي 32مگ هستش!

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

سلام
    من بازیو الان نصب کردم
    یکم تنظیماتو آوردم پایین
    ولی بازی روون اجرا می شه
    همون اولش که یه صدای داد از بالای پله ها میاد
    بعدش یه دمو نشون می ده که یه چیزیو دارن می کنن تو دهن یه بابایی
    اونجا گیر می کنه و از بازی می پره بیرون
    سیستمم از مینیموم بیشتره همه چیش
    می شه کمکم کنید ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسانی که boysteam رو خریدن یک مشکلی دارن ، اکثرا هم تو محدوده کاشانی هستن
    دوستان ، برید به از همون مغازه ای که خریدید بگید بی زحمت پچش رو هم بدید ...
    اگر هم خواستید من برایتان آپلود بنمایم ...
    این فایل s310.arc رو اگه آپلود کنید ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •