ولی خداییش گرافیکش بهتر از نسخه های قبلی سری Resident Evil بود.
اما بچه ها این لیزر رو کی بهم مبدن یا باید خودم فعال کنم؟
ولی خداییش گرافیکش بهتر از نسخه های قبلی سری Resident Evil بود.
اما بچه ها این لیزر رو کی بهم مبدن یا باید خودم فعال کنم؟
باسلام
عزیزان یه سوالی داشتم خداییش اگه تونستید جواب بدید.این تنظیمات gamepad روهرکاری میکنم توفایل luncher بازی واردش نمیشه
کسی میدونه چه جوری میشه gamepad روتنظیم کرد؟
البته درپوشه Capcom فایل config بازی وجودداره که میشه ازاون قسمت یه دستکاریهایی کرد ولی بازمشکل من روحل نمی کنه.مشکل من با D-PAD های کنترلرهست که توبازی کارنمیکنه.
من هم دقیقا اینجا گیر کردم. ولی Error اش متفاوته. میگه که فایل s310.arc وجود نداره.بابا این نسخه boysteam دهن منو...کرد حالا رسیدم به chapter 5-2 دوباره موقع باز کردن یه در error میده میپره بیرون!دارم روانی میشم
میشه لطف کنید این فایل s310.arc رو برای من آپلود کنید.
من هم دقیقا اینجا گیر کردم. ولی Error اش متفاوته. میگه که فایل s310.arc وجود نداره.بابا این نسخه boysteam دهن منو...کرد حالا رسیدم به chapter 5-2 دوباره موقع باز کردن یه در error میده میپره بیرون!دارم روانی میشم
میشه لطف کنید این فایل s310.arc رو برای من آپلود کنید.
دقيقا من همين ها رو درباره نسخه 4 ميگفتم و ميدونستم كه ديگه بايد با سري وحشت اويل خداحافظي كنيم و با سري اكشن آشنا بشيم ولي همه ميگفتند چي ميگي بهترين بازي تاريخ معرفي شده و از اين حرفها.
بابا آخه ما عاشقاي اين بازي چطوري بايد بگيم كه رزيدنت اويل يعني وحشت، يعني زامبي، يعني كمبود اسلحه و مهمات، يعني فضاها و اتاقهاي تاريك و نمناك، يعني معماها و پازلهاي سخت و ...
اگه رزيدنت اويل معروف شد و الان همه بچه هاي دبستاني هم اونو ميشناسن و بازي ميكنن واسه اينه كه امثال ماها زندگيمون رو با اين سري گذرونديم و براي همه تبليغش كرديم.
واقعا دو نسخه جديد اين عنوان چي داره كه ارزش تبليغ و معرفي به ديگران رو داشته باشه؟ غير از اينه كه ميشه گفت اين بازيها هم يه سري بازي اكشنه مثل صدها عنواني كه در بازار پيدا ميشه!
اين قضيه boysteam چيه؟
کسانی که boysteam رو خریدن یک مشکلی دارن ، اکثرا هم تو محدوده کاشانی هستناين قضيه boysteam چيه؟
دوستان ، برید به از همون مغازه ای که خریدید بگید بی زحمت پچش رو هم بدید ...
اگر هم خواستید من برایتان آپلود بنمایم ...
دوستان كمك
بابا من حدودا تو Chapter 5 يا 6 بودم(درست يادم نيست)امروز اومدم بازي رو بيارم اصلا تو بازي نميره و يه ارور ميده كه اينه:
E_FAIL : XLiveInitialize(&xii)
چي كار كنم؟
ميدونم ايكس لايو ميخواد ولي مشكلم اينه كه ايكس لايوم رو پاك نكردم و همچنين توي بازي بتمن درسته ولي اينجا اصلا تو بازي نميره؟!
خواهشا كمك كنيد.
امروز مثلا ميخواستم بشينم تمومش كنم خير سرم!
هیچی! یه شرکت پخش بازی!! متاسفانه resident evil5 رو نابود کرده!
اول که بازی اومد من خریدم تو سه تا dvd رسیدم مرحله 4 بازی هنگ کرد پرید بیرون دیدم دوستان گفتن مشکل داره بازی یه patch خود boysteam داده بیرون اونم باید بخریم!(دوستان فراموش کرده بودند 600mg فایل رو رایت کنند) patch رو نصب کردیم حل شد حالا رسیدم به مرحله 5 دوباره error داده !! دیگه نمیدونم چیکارکنم!
فقط میتونم بگم دیگه از boysteam بازی نمیگیرم!!!
سلام دوستان
من الان آخراشم يعني همون قول آخري ولي همش تير كم ميارم شما ايده اي ندارين ؟ از ترينر هم استفاده كردم ولي اكتيو مي كنم Dont Send ميده در ضمن ترينر direx9 رو هم گرفتم همين جوريه !
اگه راهي دارين كه ما اين تموم كنيم بگين دقيقا سه روزه موندم :(
خيلي ممنون.
حاجي 32مگ هستش!
سلام
من بازیو الان نصب کردم
یکم تنظیماتو آوردم پایین
ولی بازی روون اجرا می شه
همون اولش که یه صدای داد از بالای پله ها میاد
بعدش یه دمو نشون می ده که یه چیزیو دارن می کنن تو دهن یه بابایی
اونجا گیر می کنه و از بازی می پره بیرون
سیستمم از مینیموم بیشتره همه چیش
می شه کمکم کنید ؟؟![]()
این فایل s310.arc رو اگه آپلود کنید ممنون میشم.کسانی که boysteam رو خریدن یک مشکلی دارن ، اکثرا هم تو محدوده کاشانی هستن
دوستان ، برید به از همون مغازه ای که خریدید بگید بی زحمت پچش رو هم بدید ...
اگر هم خواستید من برایتان آپلود بنمایم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)