انشااااااااااااااا الله !
انقدر از این هیگواین بد گفتیم که آخر قهرمانمون کرد !
رئالو عشق است![]()
انشااااااااااااااا الله !
انقدر از این هیگواین بد گفتیم که آخر قهرمانمون کرد !
رئالو عشق است![]()
2 تا قهرمانی از هیگوین داریم بابا ....
وقتی داشت می اومد تو یاد فصل پیش افتادم ولی وقتی اون موقعیت رو خراب کرد اعصابم خورد شد .....
بابا یکی بگه گل ها رو چه جوری زدن .....
ای وحید بگم خدا چکارت بکنه دوگل زدیم ماه ماه که چه عرض کنم خورشید و ستاره و اسمون.......
گل اولو روبن عزیز روی یه سانت که از ضربه خطا نزدیکای کرنر بود زد با ضربه بسیار دیدنی با سر در گوش دروازه جا داد.........
اما اما گل دوم یه حرکت تیمی عالی که دیارا شروع کرد و پاس بینظیر گاگو به سمت راست که هیگواین از کنار 18 حرکت کرده بود یه استپ سینه عالی و نذاشت که توپ به زمین برسه و از همونجا رو پا زیبا معرکه دیدنی خارق العاده فوق تصور یه شوت محکم که کاری از ریکاردو بر نیومد و توپ به قعر دروازه رفت اخ که چه گلی بود من که داشتم جیغ میکشیدم وای که چی بازی و چی شبی بود امشب.........
ببخشيد ببخشيد
ميدونم كه ميخوايد دنبالم كنيد اما صبر كنيد
اين من بودم كه باعث شدم قهرمان بشيم
آره بابا همين الان دارم از ورزشگاه ميام
بچه ها منو ديدن رائول داد زد اوه نگاه كن اومد
خلاصه روحيه گرفتند و برديم
اي بابا چقدر چرت و پرت ميگم من
آقا برديم قهرمان شديم پدرشو درآورديم
قربونتون برم فقط جشن قهرماني كيه؟
در مورد کاناوارو هم بگم خودش گفته میخواد آخرین فصلشو تو کشورش بازی کنه..........
ویوا رئالللللللللللللللللللللل للللللللللل
منکه هنوز باورم نمیشه......................
ولی یه لحظه یاد اون پنالتی بیوفتید................................... ه شوخی کردم نیوفتید که حالتون گرفته میشه.........................ولی یکی از این فامیل های بارسلونایی ما هی مسیج میداد و حال گیری می کرد..................ولی در عوض من فکر کنم که تا الان 50 تا مسیج خالی واسه اون زدم......!!!!!!!!!!
آره درسته من دیوونه شدم..............................
بخدا دیگه هیچی مهم نیست برام................منکه تا یه هفته با لباس رئال همه جا میرم................
فقط میگم که زندگی یعنی این................................یعنی رئال.........................
اند حرف نزن که میام داغونت میکنم ها !!!!!!!!!!همه تون رفته بودین دنبال کارتون تنها من و چارلی و بکام بودیم تنهای تنها حال تو رفتی دنبال یللی تللی تو پامپلونا ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم یه عکس از ستاره این بازی لحظاتی پس از گل:
![]()
برو بچ تهرانی برا اینترنت پیغام بدن - برا بچه های شهرستانم یه فکر دیگه دارم
به قول اژدر خان -------------- میگم که
اي بابا بي خيال قهرمان شديم ديگه
بابا بگوييد جشن كي هستش
بريم چلوكباب بخوريم ما
يكي به من اينو بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)