تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 399 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه tik-tak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چند صفحه آخر اين تاپيك رو خوندم دپرس شدن همه گفتن سخت بوده .
    قبل از شروع آزمون اكثر شركت كننده ها پشت درب ورودي ميگفتن سفيد بدين حتما قبولين . اينطور هم كه من متوجه شدم حداقل 80 % مثل من نخونده اومده بودن آزمون.
    مراقب هم ميگفت امسال چرا اينطوريه صبح هم اكثرا سفيد كه نه ولي در حد چند تست جواب داده بودن !!!
    ----------------------------------------
    فكر نكنم نتايج حالا حالا ها بياد . تا 26 م كه انتخاب رشته كنكور سراسري رو تمديد كردن بعد از اون هم كه شبهاي قدره چون قبول بشي خوشحال ميشي پس اون موقع هم اعلام نميكنن . ميره 4 . 5 شهريور به بعد.

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

فكر نكنم نتايج حالا حالا ها بياد . تا 26 م كه انتخاب رشته كنكور سراسري رو تمديد كردن بعد از اون هم كه شبهاي قدره چون قبول بشي خوشحال ميشي پس اون موقع هم اعلام نميكنن . ميره 4 . 5 شهريور به بعد.
    به شبهای قدر ربطی نداره
    اگه قرار باشه اعلام شه به مناسبتها کاری ندارن
    2 سال پیش کنکور کاردانی هم همینطوری بود خیلی دیرتر از زمانی که قول داده بودن اعلام شد ضمن اینکه چون ما هم انتخاب رشته داریم مجبورن زودتر اعلام کنن

داره خودمونی میشه medhi121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    همیشه تو رویا

پيش فرض

سلام من رشتم حسابداریه چند روز پیش دفتر چه شماره 2 ریاضی را دیدم توش تمام غیر انتفاعی هایی که ما میتونیم انتخاب کنیم برای کارشناسی اونام داشتند(رشته حسابدارری) میخوام بدونم از ظرفیت ما استفاده میکنن یا ظرفیت پذیرش ما جداس ؟
    Last edited by medhi121; 16-08-2011 at 11:18.

داره خودمونی میشه MohammadKingstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ™Earse..Tehran •°•°•°•°°•°•°•°•°•°•°•

پيش فرض

سلام من رشتم حسابداریه چند روز پیش دفتر چه شماره 2 ریاضی را دیدم توش تمام غیر انتفاعی هایی که ما میتونیم انتخاب کنیم برای کارشناسی اونام داشتند(رشته حسابدارری) میخوام بدونم از ظرفیت ما استفاده میکنن یا ظرفیت پذیرش ما جداس ؟
    سلام
    پذيرش جداست سهميه فني ها جدا از رياضي است.......

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مگه دفترچه شماره دو اومده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بچه ها من اولین باره دارم کاردانی به کارشناسی ازاد می دم می شه ..تو دفتر چه نوشته چند روز قبل کنکور کارت ها تو سایت ازمون می یاد... یعنی باید خودمون کارتمون رو چاپ کنیم پرس کنیم؟؟من یکم نگران این قضیه هستم چرا انقدر دیر توزیع می شه و یکم نگرانم شاید دارم اشتبا می کنم و زودتر منتشر بشه.. قضیش چجوریه؟؟ قدیما می رفتیم از دانشگاه حضوری می گرفتیم !
    کسی می تونه توضیح بده؟
    از طرفی چرا اینجا کسی از کارشناسی ناپیوسته ازاد حرفی نمی زنه ظاهرا فقط من اینجا هستم که این ازمون رو می دم!

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

مگه دفترچه شماره دو اومده ؟
    نه هنوز خبری نیست..احتمالا همراه با اعلام نتایج میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها من اولین باره دارم کاردانی به کارشناسی ازاد می دم می شه ..تو دفتر چه نوشته چند روز قبل کنکور کارت ها تو سایت ازمون می یاد... یعنی باید خودمون کارتمون رو چاپ کنیم پرس کنیم؟؟من یکم نگران این قضیه هستم چرا انقدر دیر توزیع می شه و یکم نگرانم شاید دارم اشتبا می کنم و زودتر منتشر بشه.. قضیش چجوریه؟؟ قدیما می رفتیم از دانشگاه حضوری می گرفتیم !
    کسی می تونه توضیح بده؟
    از طرفی چرا اینجا کسی از کارشناسی ناپیوسته ازاد حرفی نمی زنه ظاهرا فقط من اینجا هستم که این ازمون رو می دم!
    من هم دارم. بله. کارت رو در سایت میذارن و شما پرینت میگیری و میری سر جلسه. برای سراسری هم همینطوری بود و چند روز قبلش گذاشتن کارت ها رو. حالا شما سه انتخابت رو چیا زدی؟

9. این کاربر از Soalziad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من هم دارم. بله. کارت رو در سایت میذارن و شما پرینت میگیری و میری سر جلسه. برای سراسری هم همینطوری بود و چند روز قبلش گذاشتن کارت ها رو. حالا شما سه انتخابت رو چیا زدی؟
    چه خوب .. ..والا من اموزش زبان انگلیسی زدم همین دیگه هر سه تاشو همین..شما منظورتون دانشگاه بود یا رشته؟ چون 3 تارو باید یک رشته انتخاب می کردیم نمی شه سه تا رشته مختلف انتخاب شه..شما چی شرکت کردی؟
    چقدر خوندی؟
    پرینت رنگی باید گرفت یا سیاه سفید ؟باید پرس هم بشه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چه خوب .. ..والا من اموزش زبان انگلیسی زدم همین دیگه هر سه تاشو همین..شما منظورتون دانشگاه بود یا رشته؟ چون 3 تارو باید یک رشته انتخاب می کردیم نمی شه سه تا رشته مختلف انتخاب شه..شما چی شرکت کردی؟
    چقدر خوندی؟
    پرینت رنگی باید گرفت یا سیاه سفید ؟باید پرس هم بشه؟
    فرقی نداره معمولا سیاه سفید میگیرن ، خیر نیازی به پرس کردن نیست

12. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •