تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 356 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

و بعد از 6 ماه موتور ماشین به ... میره.و به قول معروف حیروووون میشیم اساس.
    اینو باهات هستم ! حالا بزار یه دو ماهدیگه بگذره بعد میفهمند چه بلایی سرشون اومده !

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گاز چون خشک هست و مثل بنزین روغنی نیست بابای سر سیلندر رو در میاره...هر سال یه بار باید موتور باز بشه.تازه چون قدرت کمی هم داره باعث میشه موتورتون تو دراز مدت ضعیف بشه و حسابی بیوفتین تو دردسر.

حدود یه ماه قبل سعی کردم یه حالی به این تا÷یک بدم و اون حال و هوای اولش رو برگردونم.خواستم از بحث

اس÷رت ساده و تیونینگ اماتور شروع کنم برم جلو و دوستان هم کمک میکردن ولی متاسفانه چون متفرقه هست و

فقط یه تا÷یک برای اتومبیل هست تنوع بحث زیاده و همچنین جدی گرفته نمیشه...کسی هم نیست بیاد

مطالب رو جمع و جور کنه تا دیگه سوالات تکراری ÷یش نیاد ولی چون متفرقه هست کسی اصلا حال و حوصلش رو نداره...
    برا همین برای کسی مثل سهیل جان(نامبر1)

که برای این تا÷یک زحمت زیاد کشیده و همچنین سایر دوستان خیلی سنگین میاد که عده ای بیان و سوالات تکراری

ب÷رسن و حتی یه نگاه نکنن صفحات قبل که بابا خیر سرشون اینا وقت گزاشتن مطلب نوشتن.

به نظرم مطالب رو یه جوری جمع کنیم و pdf کنیم باز یه تکونی میخوره اینجا.

موفق باشید دوستان.

پروفشنال T.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کـــــارمـانـیـا

11

گاز چون خشک هست و مثل بنزین روغنی نیست بابای سر سیلندر رو در میاره...هر سال یه بار باید موتور باز بشه.تازه چون قدرت کمی هم داره باعث میشه موتورتون تو دراز مدت ضعیف بشه و حسابی بیوفتین تو دردسر.
    بله کاملا درسته.

به خاطر همین توصیه می شه که قبل از روشن و خاموش کردن ماشین دوگانه ، موتور رو در حالت تن!!!(بنزینی) قرار دهید.

حدود یه ماه قبل سعی کردم یه حالی به این تا÷یک بدم و اون حال و هوای اولش رو برگردونم.خواستم از بحث

اس÷رت ساده و تیونینگ اماتور شروع کنم برم جلو و دوستان هم کمک میکردن ولی متاسفانه چون متفرقه هست و

فقط یه تا÷یک برای اتومبیل هست تنوع بحث زیاده و همچنین جدی گرفته نمیشه...کسی هم نیست بیاد

مطالب رو جمع و جور کنه تا دیگه سوالات تکراری ÷یش نیاد ولی چون متفرقه هست کسی اصلا حال و حوصلش رو نداره...
    برا همین برای کسی مثل سهیل جان(نامبر1)

که برای این تا÷یک زحمت زیاد کشیده و همچنین سایر دوستان خیلی سنگین میاد که عده ای بیان و سوالات تکراری

ب÷رسن و حتی یه نگاه نکنن صفحات قبل که بابا خیر سرشون اینا وقت گزاشتن مطلب نوشتن.

به نظرم مطالب رو یه جوری جمع کنیم و pdf کنیم باز یه تکونی میخوره اینجا.

موفق باشید دوستان.

در این باره باید بگم وقتی که یه انجمن جدا برای ماشین نیست این مشکلات پیش میاد

و نمیشه جلوشو گرفت

پس تلاش در این زمینه بی فایده است.

پس باید صحبت کنیم که یه انجمن جدا واسه ماشین بزارن.
    Last edited by T.K; 22-09-2007 at 14:56.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبل از روشن و خاموش کردن ماشین دوگانه ، موتور رو در حالت تن!!!(بنزینی) قرار دهید.
    درسته این کار تا حدی کمک میکنه اما باز نیم ساعت که میگذره.....

پس باید صحبت کنیم که یه انجمن جدا واسه ماشین بزارن
    جدا؟؟؟چرا این فکر به ذهن من نرسیده بود!!!!!

شما صحبت کن این جواب رو بگیر:

اینجا انجمن تخصصی کام÷یوتر هست........و امکانش نیست
    .
    .
    .
    .
    Last edited by solo_88; 22-09-2007 at 15:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

علی جان منظورت از پلاستیک رو نمیفهمم . ولی اگه منظورت شلگیر های داخل گلگیر هست باید بگم تاثیری نداره .

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

جدا؟؟؟چرا این فکر به ذهن من نرسیده بود!!!!!

شما صحبت کن این جواب رو بگیر:

اینجا انجمن تخصصی کام÷یوتر هست........و امکانش نیست
    .
    .
    .
    .
    دوست من سهیل جان نمیشه کاریش کرد باید ساخت البته من کاره ای نیستم و چیزی هم نیستم برای هم دلی بود

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

پس باید صحبت کنیم که یه انجمن جدا واسه ماشین بزارن
    فکر کنم واسه این کار سهیل خان یک کارهایی کردن
    اینجا یه سری بزن :
    forum.system panel. net/
    فقط فاصله بین سیستم و پانل و بعد از دات رو حذف کن .
    سهیل جان ، میبینم که فروم شما هم رفت تو لیست سیاه پی 30 !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به ... سلام به رفیقای گل خودم .

اقا من از اول میام پایین :

سهیل عزیز در مورد خشکی گاز گفتن و مشکلاتی که بعد از استفاده از اون بوجود میاد و همچنین در مورد اینکه اینجا متفرقه هست و ...

سهیل جان (solo) در مورد گاز باهات موافقم . در مورد این تاپیک فقط میتونم بگم افسوس و افسوس ....

من 2 بار فعالیت کاملی داشتم تو این تاپیک یکی از صفحه 100 تا حدود 200 بوده که ظرف 2 ماه رفت جلو یکی هم از 240 اینا بوده تا 10 یا 15 صفحه قبل ...

ما هی میایم چیزا و اطلاعات فنی و کاربردی توپ و جالبی میزاریم که علاوه بر اینکه بچه ها استفاده کنن این مدیرای ... و زحمت کش یه کم مردونگی کنن و اینجا رو از متفرقه خارج کنن اما میبینیم که همون بحث :

اینجا پی سی ه یعنی کامپیوتر و نه چیزه دیگه یه کوچولو فکر میگه که حرف کاملا بی منطقیه .. اگه اینجا پی سی ه پس موسیقی .. فیلم ریاضی و ادبیات و شیمی و خبر های گوناگون و شعر و این چیزا به کجای پی سی مربوط میشه ؟؟؟؟

بگذریم .
    ---------------------------

علی عزیز که دیگه ما رو خاک کردن با این عکس زیبا ! علی جون اتفاقی برای گل پخش کن هات نمیفته .

--------------------------
    و احسان جان ....

اقا اسم سایت ما هم رفت تو لیست سیاه ! من 4 بار اومدم مطالبی که اونجا بود رو لینک کردم سریع ترسیدن ...!

الان میخوام مطلب بزارم از اونجا اسم منبع رو بگم نمیشه ! ستاره دار میفته !

ولی راحته بین دو حرف اصلیش یه فاصله میندازیم ! البته این هم تا فردا میره تو لیست سیاه !
    -------------------------------

دوستان من یه انجمن اتومبیل راه انداختم که ادرسش رو احسان عزیز گذاشته . با همین ای دی عضو هستم .ولی فعلا تنها کاربر اون انجمن خودمم !!!!!!!!!!!! فقط دارم مطلب میزارم .. خسته شدم به خدا !!

-ان شالله که مدیرا یه ربطی بین ماشین و کامپیوتر پیدا کنن ...حتما میتونن وقتی بین موسیقی و کامپیوتر ربط پیدا کردن این رو هم میتونن !!

داره خودمونی میشه amir64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض درخواست راهنمایی

با سلام.
    یه سوال داشتم.
    آیا روی ضبط 7950 میشه دمو ریخت؟
    اگر جواب مثبته لطفا راهنمایی کنین.
    یه دنیا ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من سهیل جان نمیشه کاریش کرد باید ساخت البته من کاره ای نیستم و چیزی هم نیستم برای هم دلی بود
    مخلصتم عزيز.
    ان شالله که مدیرا یه ربطی بین ماشین و کامپیوتر پیدا کنن
    وقتي ميبينن تاپيك اينقدر كامله نيازي به رابط نيست!!!بايد انجمنش كنن ولي خب گوش نميدن ديگه.ولش كنين ادم يه بار درخواست ميكنه...جالبه كه من هنوز درخواست نكردم چون جوابش معلومه.

راستي كنجكاو شدم ببينم بالروگ اخرش ميتونه اين گلگيراشو به .... بده يا نه!!!!!

در اخر از دوستان ميخوام بيان به اين فروم دوستمون سهيل جان سر بزنن ببينن چه كرده اونجا!!!

موفق باشيد دوستان.
    Last edited by solo_88; 23-09-2007 at 17:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •