تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 281 از 285 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285 آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

سوالات آزاد و سراسری هر دو غیر استانداردن. مثلا ادبیات سراسری که هدف اصلی شو گم کرده و ازاد هم که واقعا از هدف دوره( هدف اصلی ادبیات باید از بین بردن کلمات حشو(چی گفتم!!!)باشه نه اینکه مثلا کدوم اثر ماله اقای قزوه نیست!!!!
    --------------------------
    راستی اقا بی انصافی نکن سوالات فیزیک ازاد در حد راهنمایی هم که نیست شما برو تو خط ابتدایی!!!!
    ریاضیشم بدک نبود(ازادو میگم) ولی بعضی سوالاش کلا تو افسایده.

همینی هست که داریم می بینیم ، ما که راحت شدیم رفت،...

کلا سیستممه ما غلطه ، تو کشور ترکیه دبیرستان یعنی شهود و دانشکاه یعنی استدلال و اثبات اما اینجا بر عکسه!

داره خودمونی میشه shape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

در رابطه با عبارت:
    "ریاضیش مخصوصا قسمت دیفرانسیل و تحلیلی به نظر من واقعا چرته و نیاز به حفظ فرمول های عجیب غریب داره تا بشه تو تایم حلشون کرد"
    من موافق نیستم.یه ذره باید سر جلسه راحت باشید و به فکر ابتکار
    من 2 تا نزده دارم که یکی از این 2 تا رو اشتباه فهمیده بودم(شایدم نفهمیده بودم) و نتونستم حلش کنم.
    ریاضیش هم راحت بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

بحث استاندارد بودنش نیست.بحث سر اینه که خیلی ها میگن چون آسونتر از دولتیه پس فلانه و بهمانه.
    من تجربی هستم.از 25 تا سوال ،5 تا قرابت معنایی داشت که خیلی قشنگتر از سراسری بود.
    در مورد حرف دوستمون ، بردیا ، هم من تا به چشم نبینم باورم نمیشه !!! مخصوصا اینکه واسه علوم انسانی ها دادن.
    فیزیک ما بسیار عالی بود. به طوری که تنبل ها 1 الی 2 ، متوسط ها 5 الی 10 و درس خون ها هم بالای 15 تا سوال از 20 سوال را جواب میدن(به این میگن مجموعه سوالات استاندارد)
    بقیه حرفاتون رو قبول دارم.مخصوصا اینکه بودجه بندی غیر استاندارد بود...
    باور کن سوالاش اسونه، اصلا بحث مقایسه با سراسری نیستش.
    من فزیزک 75 یا 70 می زنم.(انقدر سوالاش اسون بود که سر درد گرفتم)
    یه دوستی داشتم سراسری رو امسال تو فیزیک زده %85 می گفت من فیزیک ریاضی ازاد 86 رو عرض 15 دقیقه اونم با 40 سوال 100 % زدم!

والا چی بگم!

داره خودمونی میشه Milikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بحث استاندارد بودنش نیست.بحث سر اینه که خیلی ها میگن چون آسونتر از دولتیه پس فلانه و بهمانه.
    من تجربی هستم.از 25 تا سوال ،5 تا قرابت معنایی داشت که خیلی قشنگتر از سراسری بود.
    در مورد حرف دوستمون ، بردیا ، هم من تا به چشم نبینم باورم نمیشه !!! مخصوصا اینکه واسه علوم انسانی ها دادن.
    فیزیک ما بسیار عالی بود. به طوری که تنبل ها 1 الی 2 ، متوسط ها 5 الی 10 و درس خون ها هم بالای 15 تا سوال از 20 سوال را جواب میدن(به این میگن مجموعه سوالات استاندارد)
    بقیه حرفاتون رو قبول دارم.مخصوصا اینکه بودجه بندی غیر استاندارد بود...

من در مورد رشته ی خودم ( ریاضی ) و امتحانی که خودم دادم ( نوبت عصر دیروز ) نظر دادم که مثلا ادبیاتش قرابت معنایی نداشت و مملو از سوالات سطح پایین تاریخ ادبیات و آرایه بود ، مصلا سوال داده زیابترین آرایه ی به کار فته در این بیست چیه ؟ معلومه از آدم چی میخواد ولی سوال واقعا مسخره س ، شاید به نظر من زیباترین آرایه چیز دیگه ایه . مثلا معارفش رو در عرض 6-7 دقیقه میشد زد و در مورد بقیه دروس هم که گفتم

بهرحال اینجور که معلومه وضع آزمون شما حیلی بهتر بوده

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

در کل کنکور سراسری امسال رو می شد از روی امتحانات نهایی که ازمون گرفتن یا
    همون هماهنگ های کشوری پیش دانشگاهی حدس زد. یادش بخیر اولای سال یکی
    از دوستام مدام می گفت که امسال می دونم یه بلایی سرمون میارن که هممون بشیم
    عبرت سایرین...
    آزمون‌های هماهنگ کشوری پیش‌دانشگاهی که چیز خاصی نداشت. مثلاً همین دیفرانسیل رو که خیلی‌ها می‌گفتند سخت بوده، من 20 گرفتم. گسسته رو هم ترم اول 19 گرفتم (فقط به دلیل خواندن سریع یک سوال که سبب شد جواب بی‌ربطی به سوال بدهم!) دینی ترم دوم رو هم 20 گرفتم. زبان ترم اول رو هم همین‌طور.

در مورد پارسال فقط بعضی از درسها مشکل داشت. مثلاً فیزیک که من فقط تنها یک عیب در سوالات اون دیدم و اون سوالی بود که به جای حسابان در فیزیک آورده شده بود!(همون سوال که مساحت زیر نمودار رو می‌خواست.)
    زبان فارسی رو هم داده بودند به یه طراح احمق که فقط کتاب رو برگ زده بود.(نشون به این نشون که متمم اسم رو جزو وابسته‌های وابسته حساب کرده بود!!!!!)

هر چند نتیجه امتحان نهایی سال سوم من خوب نشد و معدل کتبی‌ام (میانگین وزنی 10 درس هماهنگ کشورری) شد 19/03 اما علت خودم بودم و نه چیز دیگه‌ای. خیلی در طول سال وقت تلف کردم و درست و حسابی درس نخوندم.

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

در ضمن بهتر بدونید اکثر کشور های خارجی دانشگا هاشون پولی هست و خیلی هم پولی هست و ایران فکر کنم جزو معدود کشور هایی باشه این همه دانشآموز رو بدون اینکه پول بگیره قبول میکنه
    توی ایران از راههای مختلف چنان حق‌تون رو می‌خورند که هزینه دانشگاه رفتن شما در کنار درآمدهای اونها ناچیزه!
    اگه چنین هم نباشه، دولت مجبور هست این هزینه رو تامین کنه وگرنه دولت کله‌پا میشه.(به غیر از میان‌سالان و پیران، جوانان و نوجوانان هم به جمع اعتراض کنندگان و مخالفان اضافه می‌شوند.
    در ضمن این وضع نتیجه بی‌فکری‌های خودشون هست وقتی اصلاً به برنامه‌ریزی‌های بلند مدت فکر نمی‌کنند و هنگام تصمیم گیری فقط حداکثر تا 2 روز آینده رو می‌بینند، نتیجه همین میشه.

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

بله به بورسیه ها

و اکثرا" دانشجو های کشور های دیگه

....................................

راستی ببخشید اینجا میپرسم

سوال دانشگاه آزاد بود

که چند تا کمیت ترمو دینامیکی داری؟
    2 3 4 5

جواب میشه چند تا؟
    یادم نمیاد ولی فک کنم سوال این بود: چند نوع کمیت ترمودینامیکی داریم؟
    من زدم دو نوع 1-کمیت های مقداری 2-کمیت های شدتی
    .................................................. ...................
    خواهشا برین دنبال رشته ها بگردین این بحثها الان فایده نداره(در مورد دانشگا های ایران و خارج )
    من هیچ جا تحقیق نمی کنم واسه رشته فقط منتظر شما هستما ! ! !
    بدویییییییییییییییین دیر میشه ها

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام...امسال کنکور آزاد سوالاش خیلی آبکی بود...حیف که خوب نخونده بودم...باورم نمیشد...مخصوصا شیمیش...آدم احساس میکرد داره عمومی جواب میده تا تخصصی...اما خوبه ها هر سال آسون تر بشه...اصلا وردارن این کنکورو...واقعا چیزه مزخزفیه...به جایه این کارها بیان به متقاضی های هر رشته بگن بیا در مورد اون رشته ای که میخوای بیای توش،یه کنفرانس بده...اصلا هیچی در موردش میدونی؟میدونی کی به وجود اومد؟اصلا میخوای با یاد گرفتنش چه کمکی به خودت و جامعت بکنی؟چی توش بهت یاد میدن؟و کلی سوال بهتر و دقیق تر دیگه...
    الان تو کنکور میری توی عموی تست های عربی میزنی...دو فردایه دیگه مهندسیه برق یا کامپیوتر قبول میشی...این عربیه به کجایه این برق و کامپیوتر کمک میکنه...(قربونش برم هر چی برنامه نویسی و مداره،به زبان انگلیسی نوشته شده)یا مثلا همین شیمی،منی که میخوام کامپیوتر قبول شم...چرا باید سوال های شیمی جواب بدم؟عمریه دارم تو دبیرستان میخونم و امتحان میدم...خدایه نکرده نمیخوام برم ++C رو تو اسید حلش کنم که...یا از ASP و java محلول زرد رنگ بسازم...
    ببخشید که حرف هام خیلی خشن بود ...دلم پره...موفق باشین و همتون تو کنکور قبول شین.
    نگو نگو که داغم تازه شد. مثلاً همین سوالات غلط املایی. یه متن میارند که من حتی نمی‌تونم به شعاع 1000 کیلومتری مفهوم متن برسم دیگه چه برسه تشخیص بدم که الان صواب در صورت سوال معنی درست و صحیح میده یا پاداش اخروی. البته کتاب‌های زبان فارسی هم دست‌کمی از کنکور ندارند. مثلاً دونستن املای صحیح نصاب و االصبیان چه فایده‌ای داره؟
    به جای اینکه شکل صحیح باتری، گزاردن و گذاردن و ... که نیاز جامعه هست رو یاد بدهند، بی‌خود وقت ما رو روی این مطالب تلف می‌کنند.

در مورد عربی هم به ما یاد می‌دهند تا قر‌آن رو بهتر بخونیم و مفاهیمش رو بهتر یاد بگیریم. من هر چی فکر می‌کنم به این نتیجه می‌رسم که دوران بچگی بیشتر قرآن می‌خوندم تا حالا.(حالا هم هر چی می‌خونم از روی اجبار و نمره و قبولی در دانشگاه هست.)

اینا تو هر زمینه‌ای دخالت کردند، وقعیت ما روی اون زمینه بدتر کردند. اگه یکم به عربی علاقه داشتم، دیگه اون علاقه رو ندارم.

ولی هر تالیف کتاب زبان پیش یه گام مثبت بود که فکر نکنم تا شونصد سال آینده از این گام‌ها برداشته بشه. هنوز هم سوالات زبان بهترین کیفیت (از نظر سنجش آموخته‌های دانش‌آموزان، استاندارد بودن سطح سوالات و ...) رو دارند. فکر کنم دلیلش هم اینه که اگه خواستند زر مفتی بزنند، یکی هست که بهشون بگه زر مفتی نزنید و اون جور که شما فکر می‌کنید نیست!

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

من هیچ جا تحقیق نمی کنم واسه رشته فقط منتظر شما هستما ! ! !
    بدویییییییییییییییین دیر میشه ها
    توی همین سایت یه تاپیک هست که بعضی رشته‌ها رو معرفی کرده. اگه نمی‌دونید، بگید که آدرس تاپیک رو اینجا بزارم.

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از چه نظر خوب باشه؟ از نظر خوابگاه بخوای، شریف نمره‌اش درحد صفره!!!

من یه چیز در مورد صنعتی اصفهان شنیدم. یکی از دانش‌جویان این دانشگاه می‌گفت که ترم گذشته، خیلی از دانش‌جویان رو یکی از استادان انداخته!!! توی دانشگاه به این سطح، معمولاً درس نخون نمی‌ره و بیشتر دانش‌جویان در حد بالا هستند و این نشان از عقده‌ای بودن استاد هست!
    من با درصدايي كه زدم دانشگاه شهرهاي بزرگ(شيراز اصفهان تهران مشهد و تبريز) رو قبول نميشم.
    مي خوام بدونم بعد از اينا بهترين دانشگاه مال كدوم شهره؟ كرمان يزد.................؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •