احتمال میدم از اونهایی باشه که باید به زور ازشون حرف بکشین. انقدر دنبالش برین با فاصله تا برسه یه جای خلوت. یه جای خلوت که رسیدین می تونین انقدر بزنینش تا به حرف بیاد![]()
احتمال میدم از اونهایی باشه که باید به زور ازشون حرف بکشین. انقدر دنبالش برین با فاصله تا برسه یه جای خلوت. یه جای خلوت که رسیدین می تونین انقدر بزنینش تا به حرف بیاد![]()
این از اون ماموریتهایی هست که باید چیزی رو ازش بدزدی.باید پشت سرش و با فاصله حرکت کنی عجله نکن وقتی فرصت مناسب بود بهش نزدیک شو و ازش دزدی کن.
در ضمن توی هر قسمتی دوتا از این ماموریتها هست که انجام دادن یکیش کفایت میکنه.![]()
امتحان میکنم مگه دزدی یا shiftخالی نیست خب انجام نمیشه!کلا یه جاهایی مکث داره ولی هر کاری میکنم نمیشه!
اينم امتحان كن
بابا عکس رو که گذاشتم اگه بازی رو کسی تموم کرده باشه حتما باید بلد باشه دیگه !
این یارو همش تو 20 متر جابجا میشه و بعدش هم حتی هلش که میدی میزنه زیر گریه و فرار میکنه چه برسه با اینکه بزنیش!احتمال میدم از اونهایی باشه که باید به زور ازشون حرف بکشین. انقدر دنبالش برین با فاصله تا برسه یه جای خلوت. یه جای خلوت که رسیدین می تونین انقدر بزنینش تا به حرف بیاد
f رو روش بزن بعد وقتی حرکت کرد با Shift جیبشو میزنه به همین راحتی به همین خوشمزگی dude .
آقا حل شد ممنون از همگی که کمک کردید
باید در هنگام حرکت ازش میزدم نه هنگام مکث!
راستی در 5هدف باقیمانده کدوم یکی از همه قویتره؟آیا المعلم قویترین هدفم هست؟
همشون یجورن ... فوق العاده راحت .
این بازی دیگه داره من رو دیوانه می کنه!؟
اولش روی vista 64 بیتی ریختم . هی گیر میکرد بعد پچ و کرک پچ رو دانلود کردم گیرش برطرف شد !! ولی سیو بازی پرید!!
دوباره از اول شروع کردم بعد از کشتن دومین نفر وارد شهر چهارم نمی تونم بشم!؟(تو نقشه بالا سمت راست) و وقتی از دروازه شهر رد میشم و وارد اون فضای سفید رنگ میشه همونجا می مونه تا ابد!!؟ و مجبورم از بازی بیام بیرون.
دوباره رو ویستا 32 بیتی و xp هم ریختم و پچ رو هم اجرا کردم ولی از اون دروازه شهر رد نمی شه!!!!!!!!!!!>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟
دیگه چیکار باید بکنم!؟؟؟
همه این بازی رو حداکثر 2 روزه تموم می کنن من 8 روزه دارم باهاش ور میرم تا درست شه!!؟؟ خیلی داره بازیش حال میده!!
نفر اول که تو شهر دمشق هست. نفر دوم رو هم که حق انتخاب دارین. یا از شهر اکرا یا اورشلیم.
نتیجه اینه که تو شهر سوم یعنی اورشلیم نمتونین وارد بشین که میشه در نقشه, پایین تصویر سمت راست! مانند خیلی از کاربرهای دیگه که همین مشکل داشتن.
کسی امکان نداره هنگام رفتن به شهر دمشق گیر کرده باشه که میشه در نقشه, بالا سمت راست (حرف خودتون)
اما نتیجه اینکه نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه ناقص بازی هست و این ایراد به این دلیل هست. باید به دنبال نسخه نهایی باشین.
به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی توصیه میشه:
- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)