تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 342 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حتی میگیرم هلش میدم هم ماموریت faild میشه حتی شمشیر رو هم دستم میبینه فرار میکنه
    احتمال میدم از اونهایی باشه که باید به زور ازشون حرف بکشین. انقدر دنبالش برین با فاصله تا برسه یه جای خلوت. یه جای خلوت که رسیدین می تونین انقدر بزنینش تا به حرف بیاد

2. این کاربر از M E H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

این از اون ماموریتهایی هست که باید چیزی رو ازش بدزدی.باید پشت سرش و با فاصله حرکت کنی عجله نکن وقتی فرصت مناسب بود بهش نزدیک شو و ازش دزدی کن.
    در ضمن توی هر قسمتی دوتا از این ماموریتها هست که انجام دادن یکیش کفایت میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

امتحان میکنم مگه دزدی یا shiftخالی نیست خب انجام نمیشه!کلا یه جاهایی مکث داره ولی هر کاری میکنم نمیشه!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

امتحان میکنم مگه دزدی یا shiftخالی نیست خب انجام نمیشه!کلا یه جاهایی مکث داره ولی هر کاری میکنم نمیشه!
    اينم امتحان كن

احتمال میدم از اونهایی باشه که باید به زور ازشون حرف بکشین. انقدر دنبالش برین با فاصله تا برسه یه جای خلوت. یه جای خلوت که رسیدین می تونین انقدر بزنینش تا به حرف بیاد

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

بابا عکس رو که گذاشتم اگه بازی رو کسی تموم کرده باشه حتما باید بلد باشه دیگه !
    این یارو همش تو 20 متر جابجا میشه و بعدش هم حتی هلش که میدی میزنه زیر گریه و فرار میکنه چه برسه با اینکه بزنیش!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

f رو روش بزن بعد وقتی حرکت کرد با Shift جیبشو میزنه به همین راحتی به همین خوشمزگی dude .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

آقا حل شد ممنون از همگی که کمک کردید
    باید در هنگام حرکت ازش میزدم نه هنگام مکث!
    راستی در 5هدف باقیمانده کدوم یکی از همه قویتره؟آیا المعلم قویترین هدفم هست؟

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

آقا حل شد ممنون از همگی که کمک کردید
    باید در هنگام حرکت ازش میزدم نه هنگام مکث!
    راستی در 5هدف باقیمانده کدوم یکی از همه قویتره؟آیا المعلم قویترین هدفم هست؟
    همشون یجورن ... فوق العاده راحت .

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این بازی دیگه داره من رو دیوانه می کنه!؟
    اولش روی vista 64 بیتی ریختم . هی گیر میکرد بعد پچ و کرک پچ رو دانلود کردم گیرش برطرف شد !! ولی سیو بازی پرید!!
    دوباره از اول شروع کردم بعد از کشتن دومین نفر وارد شهر چهارم نمی تونم بشم!؟(تو نقشه بالا سمت راست) و وقتی از دروازه شهر رد میشم و وارد اون فضای سفید رنگ میشه همونجا می مونه تا ابد!!؟ و مجبورم از بازی بیام بیرون.
    دوباره رو ویستا 32 بیتی و xp هم ریختم و پچ رو هم اجرا کردم ولی از اون دروازه شهر رد نمی شه!!!!!!!!!!!>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟
    دیگه چیکار باید بکنم!؟؟؟
    همه این بازی رو حداکثر 2 روزه تموم می کنن من 8 روزه دارم باهاش ور میرم تا درست شه!!؟؟ خیلی داره بازیش حال میده!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این بازی دیگه داره من رو دیوانه می کنه!؟
    اولش روی vista 64 بیتی ریختم . هی گیر میکرد بعد پچ و کرک پچ رو دانلود کردم گیرش برطرف شد !! ولی سیو بازی پرید!!
    دوباره از اول شروع کردم بعد از کشتن دومین نفر وارد شهر چهارم نمی تونم بشم!؟(تو نقشه بالا سمت راست) و وقتی از دروازه شهر رد میشم و وارد اون فضای سفید رنگ میشه همونجا می مونه تا ابد!!؟ و مجبورم از بازی بیام بیرون.
    دوباره رو ویستا 32 بیتی و xp هم ریختم و پچ رو هم اجرا کردم ولی از اون دروازه شهر رد نمی شه!!!!!!!!!!!>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟
    دیگه چیکار باید بکنم!؟؟؟
    همه این بازی رو حداکثر 2 روزه تموم می کنن من 8 روزه دارم باهاش ور میرم تا درست شه!!؟؟ خیلی داره بازیش حال میده!!
    نفر اول که تو شهر دمشق هست. نفر دوم رو هم که حق انتخاب دارین. یا از شهر اکرا یا اورشلیم.
    نتیجه اینه که تو شهر سوم یعنی اورشلیم نمتونین وارد بشین که میشه در نقشه, پایین تصویر سمت راست! مانند خیلی از کاربرهای دیگه که همین مشکل داشتن.

کسی امکان نداره هنگام رفتن به شهر دمشق گیر کرده باشه که میشه در نقشه, بالا سمت راست (حرف خودتون)

اما نتیجه اینکه نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه ناقص بازی هست و این ایراد به این دلیل هست. باید به دنبال نسخه نهایی باشین.

به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی توصیه میشه:

- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.

بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
    در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...

مسیر Save ها در ویندوز XP
    C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

مسیر Save ها در ویندوز VISTA
    C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
    xxxxx >> نام کاربر

- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
    - بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
    - نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست.

12. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •