دوست عزیز من ، R.E.M مخفف Rapid Eye Movement است که به معنای « حرکت خرگوشی چشم » است . R.E.M به زبان ساده تر ، بخش « رویابینی » است . R.E.M بخش انتهایی یک سیکل دوساعته ی خواب است و دقیقا همان مرحله ی خواب سبک است که من به آن اشاره کردم ( حرکت چشم ها در زیر پلک ) . این مقطع ، اگر خوابیدن را ادامه بدهیم ، به سیکل دوساعته ی بعدی متصل می شود . ( دقیقا به همین دلیل است که در زمان رویا دیدن با صدای کسی از خواب بیدار می شویم و مثلا ناراحت می شویم که چرا بیدارمان کرده اند ! )
به تصویر زیر دقت کنید :
اگر دقت کنید ، در این نمودار ساعت آغاز خواب شبانه 12 فرض شده است . همچنان که مشاهده می کنید ، تقریبا در ساعت 2 بامداد به لایه ی سطحی خواب وارد می شویم ( R.E.M ) و در ساعت 4 صبح به بخش سطحی دوم ( یعنی R.E.M دوم ) می رسیم . از این جا به بعد چون خستگی ابتدای شب تا حدود زیادی از بین رفته ، دوره های خواب قدری کوتاه تر می شود ( شاید حدود یک ربع ) و نهایتا در نزدیکی ساعت 8 صبح ، امکان بیداری بدون خواب آلودگی برای ما فراهم می شود .
این هم مراحل یک سیکل دوساعته ی خواب به زبان اصلی :
- Stage 1 (Drowsiness) - When you first fall asleep, you are in Stage 1 sleep (Drowsiness). Stage 1 lasts just five or ten minutes. Eyes move slowly under the eyelids, and muscle activity slows down. You are easily awakened during Stage 1 sleep.
- Stage 2 (Light Sleep) -Next, you go into Stage 2 sleep (Light Sleep). In Stage 2, eye movements stop, heart rate slows, and body temperature decreases.
- Stages 3 & 4 (Deep Sleep) - Then you enter Stages 3 and 4 (Deep Sleep). During stages 3 and 4, you are difficult to awaken. People who are awakened during Deep Sleep do not adjust immediately and often feel groggy and disoriented for several minutes after they wake up. Children may experience bedwetting, night terrors, or sleepwalking during Deep Sleep.
- REM sleep (Dream Sleep) - At about 70 to 90 minutes into your sleep cycle, you enter REM sleep. You usually have three to five REM episodes per night. Your eyes jerk rapidly in various directions under your eyelids, thus the name Rapid Eye Movement (REM) Sleep.
این هم لینک منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید