حتما میخوان آپدیتش کنن آخه بهترین کاره ، ولی اگه نکات کاریشو رعایت کنی ریست نمیکنه
دوست من تنها روشی که میتونی کاملا مطمئن بشی اصله اینه که با گارانتی بخری
موفق باشی
حتما میخوان آپدیتش کنن آخه بهترین کاره ، ولی اگه نکات کاریشو رعایت کنی ریست نمیکنه
دوست من تنها روشی که میتونی کاملا مطمئن بشی اصله اینه که با گارانتی بخری
موفق باشی
ما هم خریدیم 990 معروف رو الان فقط حس میکنم درست انتخاب نکردم . شاید گزینه بهتر پ1 یا 960 بوده . این گوشی ها چنده؟ به اختلاف قیمتش می ارزه؟ فقط مشکلش بزرگ بودنشه!
هیچ راهی نیست که بفهمم اصله یا چین؟ به شرط اصل خریدم. 290
موقع آپدیت کردن مشخص نمیشه؟
اگر اینجوریه که شما میگید مال من فرانسه هست . کسی هست اسن اطلاعاتو تایید یا رد کنه؟
من اینجا رو پیدا کردم ببینید لطفا
یه سری cda رو نوشته و کشور سازندشون. طبق این جدول گوشی من World 2 هست. یعنی مال کجا؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اصلا سر در نیاوردم . اساتید با حوصله لطفا تفحص کنن ما رو در جریان بذارن
ممنون
اول از همه پیوستنتون رو به جمع p990 دار ها تبریک میگم
دوم اینکه به نظرم p1 با این قیمت (510,000) الان خریدنش اصلا نمی ارزه و اگر یه مقایسه کنی میبینی از جهاتی p990 بهتره و در رابطه با w960 باید بگم دقیقا نمیدونم اومده یا نه بعضی سایت ها که هنوز میگن نیومده ولی اگه اومده باشه قیمت کذایی داره
پس نگران نباش و اگر اونا رو دوست داری ، P990 واسه 1 سال برات قابل تحمله و بعد 1 سال که قیمت ها اومد پایین اون موقع برو بخر(البته اگه بتونی دل از p990 بکنی)
بازم اگه سوالی بود در خدمتم![]()
خوب گوشی شما بروز هست خوشبختانه![]()
من از اینکه p990 گرفتم پشیمون نیستم.با اینکه با گارانتی نیکاتل و تو شهرستان با قیمت 450 هزار تومن!ولی حالا تا چند روز دیگه p1 میگیرم.
همه ی اینارو رعایت می کنم ولی تاره . یعنی قبل این که عکس بگیرم خوبه ولی وقتی کلید رو فشار میدم برای
عکس گرفتن بعضی اوقات خیلی تار میشه مخصوصا وقتی که فلاش روشن باشه
ضمنا کیفیت عکسهایی که با گوشی گرفتم با شرایط یکسان تو کامپیوتر فرق داره بعضی اوقات خیلی خوبه ولی اکثرا
تاره.میدونید چرا؟؟؟؟؟؟![]()
قرار دادم رو فون موود درست شد.
دست همتون بیسیار بیسیار درد نکنه.
برادر من P1 داره. آپدیت هم کرده، ولی خیلی رستارت میشه.
جهت اطلاع گفتم که فکر نکنین P1 خیلی توپه! اونم واسه خودش مشکلاتی داره.
مزیتش نسبت به P990 فقط اینا باید باشه:
1- دوربین قوی تر
2- مموری بیشتر
3- وزن و اندازه کمتر
میگم رو حالت micro نذاشتی یه وقت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)