تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2809 از 4105 اولاول ... 1809230927092759279928052806280728082809281028112812281328192859290933093809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,081 به 28,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه cronus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام از دوستانی که ارتش خدمت کردن مخصوصا اونایی که عجب شیر بودن درجه تو دوران اموزشی(میدونم تو آموزشی درجه نیست منظورمه روز آخر آموزشیه) میدن یا یگان درجه سربازارو مشخص میکنه؟و سوال دیگم اینه فرمانده آموزشی درجه رو میده یا اصلا درجه دادن و تعیین یگان دست کیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    امروز ثبت نام کردم تاریخ اعزام رو زده 94/2/1
    پس شایعه 4/1 کذبه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

شهید انشایی برا یک اسفند نیست؟
    سلام
    امروز ثبت نام کردم تاریخ اعزام رو زده 94/2/1
    پس شایعه 4/1 کذبه
    با توچه به مدرک تحصیلی تاریخ اعزام شخص میشه برا فوق لیسانسا رو 4 ماه بعد میزنن یعنی الان بزنی میشه 4/1

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با توچه به مدرک تحصیلی تاریخ اعزام شخص میشه برا فوق لیسانسا رو 4 ماه بعد میزنن یعنی الان بزنی میشه 4/1
    شاید
    من لیسانس بودم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

شهید انشایی برا یک اسفند نیست؟
    وسایل مختلفی لازمه که بعضیاش برای پادگانای دیگه هم کاربرد داره ولی به نظرم واسه 02 این موارد لازمه:
    - اول از همه یادتون نره که کپی شناسنامه، کپی کارت ملی و اگه شرایط دار هستید (تک پسر، پدر نظامی و ...) مدارک شرایط داری و شماره حساب عابر بانک سپه همراهتون باشه. اون برگه سفید و برگه واکسن هم حتما همراهتون باشه.
    - قرص سرماخوردگی، استامینوفن، چرک خشک کن و شربت سرفه حتما داشته باش، اگرچه سرمای هوا واسه اسفند ماه به نسبت دی و بهمن کمتر میشه ولی بازم تا یکی دو نفر سرما بخورن سریع تو کل آسایشگاه پخش میشه پس مراقب باشید، اگرچه ما که هر کاری کردیم نهایتش تو دو هفته همه مینیمم سرماخورده بودن!
    - وسایل نظافت شخصی یادتون نره؛ حوله دستی، حوله حمام، مسواک، خمیر دندان، مایع دستشویی، تاید، ناخن گیر، شامپو، صابون، دستمال کاغذی. (البته مسواک، خمیردندان، تاید و شامپو رو باید بهتون بدن ولی روش حساب نکنید بهتره چون یا دیر تحویل میدن یا مشکل جانبی دیگه ای داره مثلا بعد از یک ماه به ما خمیر دندون دادن و الان 1 هفته مونده تا آموزشی تموم بشه و هنوز مسواک بهمون ندادن تازه بدن هم معلوم نیست جنسش به درد بخور باشه یا نه! یه شامپو هم بهمون دادن که از تاریخ انقضاش چند ماهی گذشته بود، من که انداختمش دور ولی بعضیا برای شستن جوراب ازش استفاده میکنن!)
    - لباس گرم هم همراه داشته باشید. یه گرمکن یا چیزی که زیر شلوار بتونید بپوشید و یه پلیور که بتونید زیر فرنچی که بهتون میدن بپوشید تا از سرما در امان باشید. (اگرچه پلیور و زیرشلواری هم بعدا بهتون میدن ولی اگه اون روزای اول بهتون نگهبانی بیرون بخوره سرد میشه پس با خودتون حتما لباس گرم بیارید). و همچنین یه لباس راحتی که بتونید موقع استراحت تو آسایشگاه بپوشید.
    - ساعت مچی رو هم فراموش نکنید، یه ساعت معمولی که گرون قیمت نباشه با خودتون بیارید. (کلا وسایل گرون قیمت با خودتون نیارید)
    - خوراکی هم میتونید با خودتون بیارید ولی بدونید که دو تا بوفه و یک تعاونی تو پادگان هست که میشه همه چیز توش پیدا کرد (مثل کمپوت، دلستر، آب میوه، بیسکویت، کیک، ساندویچ، الویه، شیر، آب هویج، بستنی و خیلی خوراکی های دیگه).
    - یه قفل کوچک برای ساک و یه قفل بزرگ هم برای کمدتون به همراه داشته باشید (البته اگر کمدی بهتون دادن!)
    - یه سری چیزا مثل لیوان، قاشق، چنگال، خودکار آبی، ماژیک یا ترجیحا غلط گیر، نخ و سوزن، نایلون، کاور و آویز لباس، یه مقدار نمک و قند هم یادتون نره. (قند رو هم بعدا بهتون میدن ولی فعلا با خودتون یه مقدار بیارید)
    - پیشنهاد میدم که پول نقد زیادی همراهتون نیارید، یه کارت عابر بانک همراه داشته باشید خیلی بهتره تا اینکه بخواید پول نقد زیادی داخل پادگان نگه دارید. داخل پادگان یه عابربانک هست و بوفه هم کارت خوان داره.
    - یه سری وسایلم که لازم هست خودشون همون روزای اول میگن که تو همون پادگان میخرید (مثل واکس، فرچه و جعبه واکس، دمپایی، کاور دمپایی، کیف یقلوی و از این چیزا).
    فعلا همینا، چیز دیگه ای خاطرم نیست که بخوام بگم!
    موفق باشی
    ی سوال دیگه اینکه موهای سرو چطور بزنیم؟فوق لیسانسا چطور باید بزنن؟اون پادگان چطور گیر میدن؟

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بالاخره برگ سفید اومد افتادم بیرجند محمد رسول الله
    ولی متاسفانه توی برگه قسمت شماره حساب مشکل داره یک 7 جا انداختن باید کجا ببرم برای تصحیح؟

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان به چه بیماری های روانی معافیت داده میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام اعزامی 2 اسفند پادگان شهید خضرایی کسی هست؟
    من هستم دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان تو برگ اعزام آبی باید شماره کارت عابر (16 رقمی) زده شده باشه یا شماره حساب (13 رقمی) ؟؟

داره خودمونی میشه MaMal_Amricaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان به چه بیماری های روانی معافیت داده میشه؟
    گمونم داشتن بیماری هایی که باعث بشه به دیگران آسیب برسه
    یا انجام کارایی که نشون بده مشکل داری!
    اتفاقا چند ماه پیش که دو دل بودم برم خدمت یا نه به اینم فکر کردم که خودمو بزنم به اون راه اما متاسفانه بازیگره خوبی نیستم!
    اما اگه طرف زرنگ باشه و از سنین دبیرستان زیاد به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنه و خلاصه یه پرونده روانپریشی خوب واسه خودش درست کنه
    بنظرم راحت معافی میگیره چون فکر کنین اگه روی یک بیمار روانی تو سربازی فشار بیاد و تو میدون تیر بقیه رو زیر گلوله بگیره کی میخواد جواب بده!
    یه فیلمی هم ساخته بودن اگه دیده باشین تو سربازی پسر تپله انقدر روش فشار میاد که آخر فرماندشو میکشه بعدم خودشو میکشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •