تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2809 از 4428 اولاول ... 1809230927092759279928052806280728082809281028112812281328192859290933093809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,081 به 28,090 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

آره دقیقا
    من تا ماه پیش همیشه 512 10گیگ میگرفتم دیگه خیلی کم مصرف میکردم سر 20 روز تموم بود مجبور میشدم 2-4 گیگ اضافه کنم تازه اونم چی همش استرس یه ویدیو میخواستم ببینم با ترس و لرز ، یه عکس باز کنم دلشوره، شب هم که خواب نداشتم همش موبایلو چک میکردم که دانلود یوقت قطع نشده باشه ولی این ماه تلافی دوره های پیشو دراوردم ویندوزم یه حال اساسی دادم بعد دو سال آپدیتش کردم ولی من میدونم همین یه ماه پارس حال داده بهم ماه بعد سر 5 روز سرعتم میره رو 20 شانس نداریم که
    من خودم محدود رو دوست دارم ولی نه برای شرایط فعلیم که با 4 نفر دیگه غیر از خودم شبکه دارم @!!!! یه ماه تست کردم بیشتر از 25 گیگ ترافیک مصرف سد تو یه ماه
    شما واقعا دلتون به این سرویس نامحدود خوشه؟ من این ماه سر روز 8 ام 10 گیگم دانلود شد و درجا محدود شد سرعتم روی 15-20. آره با این سرعت میشه وبگردی کرد یا فیسبوک رفت ولی کلا دیگه باید قید دانلود رو تا آخر ماه بزنید! مثلا من اومدم با همین سرعت پایین یه فایل 500 مگی رو گذاشتم نزدیک 10 ساعت طول کشید بعد تا به 99 درصد رسید ارور داد IDM که اول تک کانکشن دانلود کرده و بعد چند کانکشنه و کلا فایل از بین رفت(چند بار هم امتحان کردم همش اینطوری شد) پس دیگه باید بیخیال دانلود شد. سرویس محدودش خوبیش اینه که میتونی شبا باهاش کلی فایل دانلود کنی ولی خب روزها باید همش استرس داشته باشی که حجمت تموم نشه.
    درکل هیچ رقمه یه سرویس خوب و راحت ارائه نمیده، شانس من مخابرات شهر ما سرویس های نا محدودش رو برداشت وگرنه من به همون سرویس 256 واقعی که سرعتش از 32 بیشتر نمیرفت راضی بودم!
    سلام

سرعت دانلود از سرورهای ایران مشکلی نداره 350 الی 400 اما خارج میرسه به زیر 15

واسه شما هم همیطوره ؟

دو مگ محدود !!!
    نمیدونم چرا اینجوری شده ولی دیشب یه تست گذاشتم که نشون میداد وضعیت من درست بر عکس شماست !!! از سرور داخلی نهایت 40 میشد ولی با خارج 2 مگ رو میگرفتم

البته الان مورد حل شده: و الان برعکس شب

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

سرعت دانلود از سرورهای ایران مشکلی نداره 350 الی 400 اما خارج میرسه به زیر 15

واسه شما هم همیطوره ؟

دو مگ محدود !!!
    سلام
    دقیقا منم همین مشکل رو دارم
    فکر میکردم پارس زده تو خط محدودیت ولی ظاهرا باز دوباره دارن یه بلایی سر نت میارن
    دو مگ محدود_تهران
    اگر فقط سرعت سرور خارجیتون پایینه, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکانت رو تست کنید مشکلتون حل میشه:

user: test
    pass: test2

4. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

آقا یکی نیست راهنمایی کنه منو؟؟؟ سرعت شبانه پارس آنلاین چطوریاست؟ هر شب چقدر میتونید دانلود کنید؟؟ رو چه طرحی هستید؟

6. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان. مخابرات مشهد، اخیرا شبانه رایگان رو برای کسایی که میخوان تمدید کنن یا برای مشترکین جدید حذف کرده! کسایی هم که مثل من از قبل سرویس داشتن تا پایان دوره، برخوردار هستن تا اکانتشون تموم بشه. فقط دوتا طرح ویژه با حجم 2گیگ درماه به اسم پاییزه نقره ای و طلایی با سرعت یک و دو مگ هست که از 1 تا 7 صبح، شبانه رایگان داره. اگه بخوام ماهی 8 گیگ ترافیک روزانه 1 مگ داشته باشم و شبانه رایگان حدود شبی 3 گیگ، باید حدود 45 تومن پول بدم! (یکدفه از حدود 28تومن اینقدر گرونش کردن) از بین طرح های پارس آنلاین POL-1024-3G و خرید 5گیگ حجم اضافی هم حدودا همین هزینه رو داره.
    حالا سوال من اینه که آیا با این سرویس هم می تونم شبی حدود 3 گیگ بگیرم یا نه؟ (مشهد) یعنی داشتن سرعت حداقل حدود 1 مگ در حالت شبانه.
    سوال دوم؛ آیا پارس آنلاین هم مثل شاتل و صبانت اینجوریه که بخاطر قوانین مصرف منصفانه واسه حجم دانلود رایگان شبانه در ماه محدویت گذاشته باشن (مثلا میگن شاتل در ماه 22 گیگ دانلود رایگان شبانه رو منصفانه میدونه!) و تجاوز ازون حجم باعث محدود شدن سرعت می شه بعنوان جریمه؟!
    ممنون میشم راهنمایی کنین؟
    آقا یکی نیست راهنمایی کنه منو؟؟؟ سرعت شبانه پارس آنلاین چطوریاست؟ هر شب چقدر میتونید دانلود کنید؟؟ رو چه طرحی هستید؟
    لطفا یکی مردونگی کنه...

8. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بستگی داره به سرویسی که انتخاب میکنید..و همچنین مخابرات منطقتون..برای مثال من سرویس 2 مگ دارم 3 روزه پارس انلاین گرفتم.یه شب سرعتم 70 بود.. یه شب دیگه 300...ولی کلا برای سرویس 2 مگ حدود 250 کیلوبایت..1 مگ حدود 150 و 512 هم که 60 کیلوبایت...(کمی متغییر هستند)

10. 2 کاربر از FansPitbull بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

لطفا یکی مردونگی کنه...
    بستگی به منطقه که هستید داره و همچنین خطتون 4 مگ بکشه یا 9 مگ... ..شبانس متغییر هست. (حالت 4 مگ) مثلا برای سرویس 1 مگ از ساعت 2 تا 4 سرعت حدود 150 و 4 تا 7 سرعت بالای 200 کیلوبایت. یه شب دیگه ممکنه سرعتتون 70 یا پایین تر بشه..مصرف منصفانه هم دوستان که میگن نیست.من 3 روزه اومد یه شب سرعتم بد بود 2 شب بدی خوب.
    Last edited by FansPitbull; 17-01-2014 at 12:50.

12. این کاربر از FansPitbull بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان من دیشب این همه دان کردم حالا که میخوام بازش کنم از وینرار مینویسه the files is corrupt حلا چیکار کنم؟
    Last edited by FansPitbull; 17-01-2014 at 12:51.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستانی که پارس آلاین دارند آیا سرعت دانلود از سرورهای داخلی با خارجه تفاوتی داره؟ برای سرویس های محدود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه های تهران 256 نامحدود سرعت دانلودش رو چنده؟؟

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه های مشهد اینترنت من 12 ساعت قطع هست و همین الانم قطعه مرکز صابری هستم من.دوستان مشهدی قطعی دارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •