تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2808 از 3347 اولاول ... 180823082708275827982804280528062807280828092810281128122818285829083308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,071 به 28,080 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه iran100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درضمن خدمت دوستان عرض کنم خداوکیلیش قدر نت ایرانسل رو بدونید من بعضی اوقات که میرم رو همراه تنبل با وجود سیگنال عالی این که میگم عالی واقعا عالیه بار هم نهایت تا ۱۵مگ سرعت میده که اینش مهم نیست اون چیزی که نشان دهنده تفاوت این دو اپراتوره با وجود یوزرهای بیشتر ایرانسل درسته که عصر به بعد سرعتا کم میشه ولی پینگ نهایت ده میلی ثانیه افزایش پیدا کنه در حالی که همراه تنبل از ۱۹میرسه به حدودای۵۰۰که تقریبا نت رو غیر قابل استفاده میکنه واقعا هیچ نتی ایرانسل نمیشه
    بنظرم این بستگی به موقعیت کاربر داره. من الان نت 4G ایرانسل دارم با سرعت متوسط 50مگ، اما هنگام مکالمه با واتساپ صدای من خیلی دیر میرسه به مخاطبم. پینگ هم معمولا روی 150ms هستش با اینکه بهترین سیگنال رو دارم.

روی 4G همراه اول در منطقه ما وضعیت بهتره و تاخیر در مکالمه اینترنتی ندارم و پینگ زیر 100msهستش، حداکثر سرعت 16مگابیت هستش که. بسته 29تومنی نامحدود یک بامداد تا 11صبح گرفتم برای دانلود.

رایتل هم خوبه پینگش اینجا زیر 50msهستش اما فقط آنتن 3G داره با حداکثر 8مگابیت.

خیابان خاوران، تهران

2. این کاربر از iran100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز من تو خونه سیستم ندارم یه روتر دارم که دانگل e3372 انلاکدشده رو با کابل یک ونیم متری بهش نصب کردم تا چند وقت پیش که از سیم ایرانسل استفاده میکردم هیچ مشکلی نبود ولی یه چند وقتیه که سیم همراه اول گذاشتم با وجود سیگنالهای عالی هر چند وقت (اصلا معلوم نمیکنه بعضی اوقات چند دقیقه بعضی اوقات چند ساعت )ریکنکت میشه باید روتر ریست بشه تا بشناسنه ایا ممکنه کابلم مورد پیدا کرده یا مشکل از اپراتور باشه اخه طولش که اصلا غیر منطقی نیست
    دانگل رو بصورت مستقیم به روتر وصل کنید و تست بگیرید اگر قطعی نداشتین مشکل بخاطر همون کابل افزایش طول هست و می بایست یا از کابل با کیفیت بهتر (ترجیحا" USB 3.0) و یا هاب USB آداپتوردار و یا کابل Y جهت تامین برق دانگل از یک آداپتور USB مجزا استفاده نمایید.

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیابان خاوران، تهران
    دوست عزیز مطمئن هستید پینگ خارجی رایتل در منطقه شما زیر 50ms هست؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

بنظرم این بستگی به موقعیت کاربر داره. من الان نت 4G ایرانسل دارم با سرعت متوسط 50مگ، اما هنگام مکالمه با واتساپ صدای من خیلی دیر میرسه به مخاطبم. پینگ هم معمولا روی 150ms هستش با اینکه بهترین سیگنال رو دارم.

روی 4G همراه اول در منطقه ما وضعیت بهتره و تاخیر در مکالمه اینترنتی ندارم و پینگ زیر 100msهستش، حداکثر سرعت 16مگابیت هستش که. بسته 29تومنی نامحدود یک بامداد تا 11صبح گرفتم برای دانلود.

خیابان خاوران، تهران
    عزیز پینگت درتمام‌طول شبانه روز ثابته من هم قبل از ساعاتای ۵خیلی عالیه ولی از عصر تا انتهای شب افتضاح میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دانگل رو بصورت مستقیم به روتر وصل کنید و تست بگیرید اگر قطعی نداشتین مشکل بخاطر همون کابل افزایش طول هست و می بایست یا از کابل با کیفیت بهتر (ترجیحا" USB 3.0) و یا هاب USB آداپتوردار و یا کابل Y جهت تامین برق دانگل از یک آداپتور USB مجزا استفاده نمایید.
    عزیز منظورت از یو اس بی ۳چیه اخه روترا که فقط یه مدل ورودی دانگل دارن ورودی دیگه ای نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه iran100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز مطمئن هستید پینگ خارجی رایتل در منطقه شما زیر 50ms هست؟!
    بله همینطوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

امکان نداره !!!!!!!!!!!!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

الان ایرانسل تجهیزات نسل سوم رو تو شهر ما نصب کرده ، به نظرتون چقدر طول میکشه فعال کنن ؟ (¬_¬)

TapaTALK
    با توجه به شرایط منطقه و تامین پهنای باند مورد نیاز، بین 7 الی 20 روز (اگر مشکلی نباشه) فعالسازی طول میکشه. در کدوم شهر هستین؟
    Last edited by SAeedBaa; 04-03-2017 at 21:13.

10. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز منظورت از یو اس بی ۳چیه اخه روترا که فقط یه مدل ورودی دانگل دارن ورودی دیگه ای نداره
    منظور کابل افزایش طول USB 3.0 هست.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه بسته شبانه گرفتم ، ولی هنوز جواب تایید شدنش نیومده ! همیشه اینجوریه ؟

میشه هم یه بسته شبانه نامحدود داشت و هم یه بسته روزانه ؟
    Last edited by M . Sayid; 04-03-2017 at 23:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •