سلام به اعضای انجمن . می خواستم بپرسم فرق بین معاف از رزم و خدمات غیر رزمی چیه ؟ و تو کارت پایان خدمت کسانی که معاف از رزم شدن می نویسن معاف از رزم ؟
سلام به اعضای انجمن . می خواستم بپرسم فرق بین معاف از رزم و خدمات غیر رزمی چیه ؟ و تو کارت پایان خدمت کسانی که معاف از رزم شدن می نویسن معاف از رزم ؟
شانس چيز ما تبريز عم برف زمستون رو به خودش ديد
دوستان اعزامى به اون ورا ,تجهيزات گرمايشى رو دوبرابر کنيد![]()
ببین اگه مدرکت لیسانس و بالاتره که اصلا ماشین نزن فقط برو آرایشگاه با قیچی اصلاح کن اون ماشین 4 که نوشته تو برگه واسه دیپلم به پایینه همش الکیه
سلام به همه
هر کدوم از دوستان 1 اسفند اعزامه و افتاده نیرو هوایی شهید خضرایی اعلام حضور کنه تا بلکه اونجا همو دیدیم![]()
Last edited by mahmoodm30; 12-02-2015 at 16:28.
دلم واسه ی دخترا میسوزه ! شاید هیچ کدومشون هیچوقت نفهمیدن از نو فرمودند یعنی چی.
یه سری اصطلاحات هست که فقط توی عمل معنی میشن و نمیشه در حالت عادی معناشون کرد.
نکش بازی ،هم برجی ، پسر خدمتی ، یگان به یگان هر یگان به مسافت یک نماینده ، امریه ، بلا مانع ، نبوووود ، اشخور برج ... ، ...موتوره یغلوی و...
بازی روانی توی خدمت بیداد میکنه.خیلیاش از طرف خود سربازاست متآسفانه.
مثلا یه پایه خدمت بالا میاد میگه : برج چندیی سرکار؟
بعد بهش میگیم مثلا 93/6/1
بعدش میگه : واااااااااااااااااااااااییعنی 95/3/1 ترخیص میشی؟
امید هم داری؟
من که 20 روز دیگه ترخیص میشم امید ندارم !
95 ؟
94 هنوز نیومده ، اونوقت 95 ترخیص میش !!!!!
آشخوری باید ضجر بکشی
پ ن : یه مشت آدم توی خدمت هستند که اونقدر بدبختند که خدمت از زندگی بیرونشون به مراتب راحت تره.اینجور ادما ارزوشونه هیچوقت ترخیص نشند.سعی کنید با اینجور ادما هم صحبت نشید که روحیتونو بترکونن.![]()
در این مورد پادگانها با هم فرق دارن؟ یا اینکه بعضیها سخت میگیرن؟
من تازه موهام رو با ماشین زدم؛ کمتر از نصف یه ناخن رشد کرده. برم دوباره کوتاه کنم یا اینکه لازم نیست؟!
برگ سفید منم اومد 01 ارتش 2 اسفند باید برم ذوستان روز اول چی ببرم؟
شايد با توجه به مرخصى بلندى كه در عيد به شما بدن بنابراين در ابتداى دوره اموزشى خبرى از مرخصى دو تا سه روز نباشه پس لوازم رو كه لازم داريد رو كامل ببريد، در ٠١ يك بوفه بزرگ و كامل هم هست
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام اعزامی 2 اسفند پادگان شهید خضرایی کسی هست؟
هر کی افتاده بدافند سمنان سوالی داره بگه من در خدمتم......
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)