سرعت دانلود همیشه یکسانه یا موقع بسته نامحدود کمتر میشه ؟
سرعت دانلود همیشه یکسانه یا موقع بسته نامحدود کمتر میشه ؟
امروز سرعت خوب شده بود....چقدر رنده...
![]()
ستاره 555 ستاره 4 ستاره 2 مربع بگیرید یه لینک براتون اس ام اس میشه با اینترنت خود ایرانسل برید نصب کنید
رو گوشی بنده ک جواب ندا ولی یه سریا تست کردن اسپید تست گذاشتن جواب گرفتن
سلام ، من یک مشکلی که دارم که وقتی بسته ۵ گیگ ۶-۱۲ رو میگیرم ، راس ساعت ۱۱:۳۰ ، هر فایلی که بخواهم دانلود کنم و بیشتر از یک کانکشن به سرور دانلود ارسال کنم اینترنت ام قطع میشه و دوباره وصل میشه !
خودم تست کردم ، یک فایل رو با کروم که تک کانکشن دانلود میکنه ، تو اون زمان مشکلی نداره ، اما وقتی با IDM که همزمان چند کانکشن دانلود میکنه ، ایترنت ام قطع وصل میشه !
این رو هم اضافه کنم ، این مشکل من فقط برای لینک ها از سرورهای خارجی هست ، لینک های سرور ایران مشکلی تو اون نیم ساعت آخر ندارن ، بدون مشکل دانلود میشن.
کسی اطلاع داره ایرانسل چرا نیم ساعت آخر اینکار رو میکنه ؟
توی دانلود شبانه این سرعت رو گرفتید؟ منظورم نامحدود از 2 تا 8 صبح هستش.
نه گلم ..بسته 6 تا 12 ظهره
الان ایرانسل تجهیزات نسل سوم رو تو شهر ما نصب کرده ، به نظرتون چقدر طول میکشه فعال کنن ؟ (¬_¬)
TapaTALK
توگوشیم وقتی اپدیت کردم. یک چیزی اومده این چیه؟؟؟ عکسو ببینید نوشته
حالت پیشرفته. 4g lte
فرستاده شده از Lenovo k3 noteِ من با Tapatalk
عزیز من تو خونه سیستم ندارم یه روتر دارم که دانگل e3372 انلاکدشده رو با کابل یک ونیم متری بهش نصب کردم تا چند وقت پیش که از سیم ایرانسل استفاده میکردم هیچ مشکلی نبود ولی یه چند وقتیه که سیم همراه اول گذاشتم با وجود سیگنالهای عالی هر چند وقت (اصلا معلوم نمیکنه بعضی اوقات چند دقیقه بعضی اوقات چند ساعت )ریکنکت میشه باید روتر ریست بشه تا بشناسنه ایا ممکنه کابلم مورد پیدا کرده یا مشکل از اپراتور باشه اخه طولش که اصلا غیر منطقی نیست
درضمن خدمت دوستان عرض کنم خداوکیلیش قدر نت ایرانسل رو بدونید من بعضی اوقات که میرم رو همراه تنبل با وجود سیگنال عالی این که میگم عالی واقعا عالیه بار هم نهایت تا ۱۵مگ سرعت میده که اینش مهم نیست اون چیزی که نشان دهنده تفاوت این دو اپراتوره با وجود یوزرهای بیشتر ایرانسل درسته که عصر به بعد سرعتا کم میشه ولی پینگ نهایت ده میلی ثانیه افزایش پیدا کنه در حالی که همراه تنبل از ۱۹میرسه به حدودای۵۰۰که تقریبا نت رو غیر قابل استفاده میکنه واقعا هیچ نتی ایرانسل نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)