دوستان برگه سفید من هنوز نیومده، باید برم کجا واسه پیگیری؟
نظام وظیفه یا اداره پست؟
دوستان برگه سفید من هنوز نیومده، باید برم کجا واسه پیگیری؟
نظام وظیفه یا اداره پست؟
قانون سه برادری خیلی وقت اومده بود و سریع هم برداشته شد الان 4 برادری هستش
و باید 4 تا برادر خدمت کرده باشن تا برادر پنجمی بتونه کارت بگیره
تازشم برادر های شما دو تاشون خدمت کردن اون یکی پیمانی بوده به شرط 5 سال
اگه محل آموزش تون رو ميدونين صبر كنين هفته بعد سه چهار روز مونده به اعزام برين پليس + 10 براي برگ سفيد المثني بگيرين
من خودم برگ سفيدم نيومده بود سه شنبه رفتم نظام وظيفه گفتم برگ سفيدم نيومده و محل آموزشم رو نميدونم، گفتن بايد بري پليس + 10 المثني بگيري (گفتم حداقل بگين كجا افتادم گفتن برق قطعه!)، رفتم پليس + 10 اونام گفتن تو سيستم ما نيومده برو اگه تا سه چهار روز مونده به اعزام برگ سفيدت نيومد اون موقع بيا اينجا، منم با نااميدي اومدم خونه ميخواستم در رو باز كنم ديدم يه پاكت لاي داره ....
![]()
خواهشا جواب بدید، سوال:
دوستان من برای پذیرش از یه پادگان اقدام کردم که اون پادگان زیر نظر سپاه سیدالشهداست، الان تو برگه ام خورده سپاه سیدالشهدا باید برم 2 اسفند. سوال اینه:
من که از طریق اون پادگان اقدام کردم آیا میندازنم همونجا یا نه ممکنه تو تقسیماتشون منو بندازن یه جای دیگه ای که زیر نظرشونه؟
برگ سفید من هم اومده الان... توی برگه زده: موی سر مشمول میبایست با نمره 4 اصلاح باشد.
به نظرتون کچل کنم یا همینجوری برم؟؟ من تلاشم اینه که هر چه دیرتر موهامو بزنم.
یعنی در آموزشی نمیتونیم اقدام کنیم و بعد از تقسیم و معرفی به یگان باید انجام بدیم؟
گواهی که میگیریم باید مشخص بشه خطاب به کجا هست؟
یعنی باید خطاب به یگانی باشه که پرونده سوابق ایثارگری اونجا هست؟
منبع شما کجاست ؟
کچل نکن مشکلی نداره اونجا برات کچل میکنن با ماشینی که سر 200نفرو باهاش میزنن بعد با اب سرد میری سرتو میشوری یه هفته سر درد بگیری نمیزارن بری حموم میفهمی دیگه توی خونه کچل کنی بری
نزن اونجا برات مجانی میزنن ، ولی اگه ایدز گرفتی نیای یقه مارو بگیری خخخخ![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)