تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2806 از 4105 اولاول ... 1806230627062756279628022803280428052806280728082809281028162856290633063806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,051 به 28,060 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

وسایل مختلفی لازمه که بعضیاش برای پادگانای دیگه هم کاربرد داره ولی به نظرم واسه 02 این موارد لازمه:
    - اول از همه یادتون نره که کپی شناسنامه، کپی کارت ملی و اگه شرایط دار هستید (تک پسر، پدر نظامی و ...) مدارک شرایط داری و شماره حساب عابر بانک سپه همراهتون باشه. اون برگه سفید و برگه واکسن هم حتما همراهتون باشه.
    - قرص سرماخوردگی، استامینوفن، چرک خشک کن و شربت سرفه حتما داشته باش، اگرچه سرمای هوا واسه اسفند ماه به نسبت دی و بهمن کمتر میشه ولی بازم تا یکی دو نفر سرما بخورن سریع تو کل آسایشگاه پخش میشه پس مراقب باشید، اگرچه ما که هر کاری کردیم نهایتش تو دو هفته همه مینیمم سرماخورده بودن!
    - وسایل نظافت شخصی یادتون نره؛ حوله دستی، حوله حمام، مسواک، خمیر دندان، مایع دستشویی، تاید، ناخن گیر، شامپو، صابون، دستمال کاغذی. (البته مسواک، خمیردندان، تاید و شامپو رو باید بهتون بدن ولی روش حساب نکنید بهتره چون یا دیر تحویل میدن یا مشکل جانبی دیگه ای داره مثلا بعد از یک ماه به ما خمیر دندون دادن و الان 1 هفته مونده تا آموزشی تموم بشه و هنوز مسواک بهمون ندادن تازه بدن هم معلوم نیست جنسش به درد بخور باشه یا نه! یه شامپو هم بهمون دادن که از تاریخ انقضاش چند ماهی گذشته بود، من که انداختمش دور ولی بعضیا برای شستن جوراب ازش استفاده میکنن!)
    - لباس گرم هم همراه داشته باشید. یه گرمکن یا چیزی که زیر شلوار بتونید بپوشید و یه پلیور که بتونید زیر فرنچی که بهتون میدن بپوشید تا از سرما در امان باشید. (اگرچه پلیور و زیرشلواری هم بعدا بهتون میدن ولی اگه اون روزای اول بهتون نگهبانی بیرون بخوره سرد میشه پس با خودتون حتما لباس گرم بیارید). و همچنین یه لباس راحتی که بتونید موقع استراحت تو آسایشگاه بپوشید.
    - ساعت مچی رو هم فراموش نکنید، یه ساعت معمولی که گرون قیمت نباشه با خودتون بیارید. (کلا وسایل گرون قیمت با خودتون نیارید)
    - خوراکی هم میتونید با خودتون بیارید ولی بدونید که دو تا بوفه و یک تعاونی تو پادگان هست که میشه همه چیز توش پیدا کرد (مثل کمپوت، دلستر، آب میوه، بیسکویت، کیک، ساندویچ، الویه، شیر، آب هویج، بستنی و خیلی خوراکی های دیگه).
    - یه قفل کوچک برای ساک و یه قفل بزرگ هم برای کمدتون به همراه داشته باشید (البته اگر کمدی بهتون دادن!)
    - یه سری چیزا مثل لیوان، قاشق، چنگال، خودکار آبی، ماژیک یا ترجیحا غلط گیر، نخ و سوزن، نایلون، کاور و آویز لباس، یه مقدار نمک و قند هم یادتون نره. (قند رو هم بعدا بهتون میدن ولی فعلا با خودتون یه مقدار بیارید)
    - پیشنهاد میدم که پول نقد زیادی همراهتون نیارید، یه کارت عابر بانک همراه داشته باشید خیلی بهتره تا اینکه بخواید پول نقد زیادی داخل پادگان نگه دارید. داخل پادگان یه عابربانک هست و بوفه هم کارت خوان داره.
    - یه سری وسایلم که لازم هست خودشون همون روزای اول میگن که تو همون پادگان میخرید (مثل واکس، فرچه و جعبه واکس، دمپایی، کاور دمپایی، کیف یقلوی و از این چیزا).
    فعلا همینا، چیز دیگه ای خاطرم نیست که بخوام بگم!
    موفق باشی
    سلام.مگه
    واکس، فرچه و جعبه واکس، دمپایی، کاور دمپایی، کیف یقلوی و..جزو استحقاقیا نیست؟باید بخریممممم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام.مگه
    واکس، فرچه و جعبه واکس، دمپایی، کاور دمپایی، کیف یقلوی و..جزو استحقاقیا نیست؟باید بخریممممم؟
    واکس و فرچه واکس جز استحقاقیا هست ولی دیر بهتون تحویل میدن (البته ممکنه هر پادگانی یجور عمل کنه و هر دوره ای هم با دوره قبلش فرق کنه) مثلا به ما واکس رو هفته دوم یا سوم بود که تحویل دادن و الانم که به هفته آخر آموزش رسیدیم هنوز فرچه واکس بهمون ندادن ! رو بورد هر گروهان نوشته استحقاقیا چیا هست، دقیق یادم نمیاد ولی فک کنم دمپایی و کیف و کاور، جعبه واکس جز استحقاقیا نیست.
    استحقاقیای که ارتش تا امروز به ما داده: یک جفت پوتین (که نوشتن دومین پوتین رو ماه نهم تو یگان میدن که دادنش با خداست!)، یه جوراب، دوتا پتو، ملحفه، چهارتا واکس (فرچشو هنوز ندادن)، خمیردندان (مسواکشو هنوز ندادن)، شامپو (تاریخ مصرفش گذشته بود!)، دستکش (جز مفیدترین استحقاقیا هست)، کلاه کشی، یک دست لباس دو جیب، یک دست لباس چهار جیب، اورکت، کلاه کار، یک دست لباس راحتی (واسه آسایشگاه هستش، یا زیر لباس نظامی وقتی هوا سرده میشه پوشید)، پلیور، تاید. به ما دو سری قند هم دادن. بین این چیزایی که گفتم یه دست لباس و کلاه کار، یه پوتین و جوراب رو همون روز اول مراجعه که میرین میدن و یه پتو و ملحفه رو هم روز اول یا دومی که با لباس نظامی شروع به خدمت میکنین بهتون میدن. اگه اشتباه نکنم اورکت رو هفته دوم دادن، پتوی دوم رو بعد از یک ماه دادن. فک کنم پلیور رو ابتدای هفته سوم بود که دادن. بقیه موارد رو هم به تدریج جدا جدا بهمون دادن و کلا نمیشه منتظرشون بود و بهتره همه چیز همراه داشته باشید. چون اونا این وسایل رو ندارن و هر وقت از مرکز پشتیبانی برای پادگان استحقاقیا رو بفرستن اونا هم بین سربازا وسایل رو پخش میکنن.

3. 3 کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

از دوستان کسی خدمتشو لشگر30 گرگان بوده؟وضعیتش چطوره؟داخل شهره؟اوضاع رفاهی و اسایشگاهی اش بخصوص...احتمالا با درجه س2 یا س3 بیوفتم اونجا

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من هم آموزشی رو تموم کردم، شهید مدرس کرج بودم
    امریه دارم و باید 26م خودم رو معرفی کنم به سپاه استان اونجا باید با لباس شخص برم یا نظامی
    ------
    دوستان سوالی هم در مورد شهید مدرس داشتن در خدمتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

همه چیز بستگی به خودتون و گروهباناتون داره
    سخت نگیری به خودت میگذره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان اگه میشه من رو راهنمایی کنید

من الان دوره کد خوردم میخواستم ببینم بعد دوره کد به وسیله ی شرایط
    تک بسری میتونم شهر خودم بیوفتم یا خیر

واینکه دوره ما که میخوره به عید دوره طلایی میشه ؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من هم آموزشی رو تموم کردم، شهید مدرس کرج بودم
    امریه دارم و باید 26م خودم رو معرفی کنم به سپاه استان اونجا باید با لباس شخص برم یا نظامی
    ------
    دوستان سوالی هم در مورد شهید مدرس داشتن در خدمتم
    با لياس نظلمي كامل يعني با ارم و علائم

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من پدرم 21 ماه منطقه عملیاتی داره برای کسری باید کی اقدام کنم؟یکبار رفتم نظام وظیفه گفتن وقتی رفتی یگان نامه بیار تا کسری رو لحاظ کنیم.درسته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.......................

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض ......

واکس و فرچه واکس جز استحقاقیا هست ولی دیر بهتون تحویل میدن (البته ممکنه هر پادگانی یجور عمل کنه و هر دوره ای هم با دوره قبلش فرق کنه) مثلا به ما واکس رو هفته دوم یا سوم بود که تحویل دادن و الانم که به هفته آخر آموزش رسیدیم هنوز فرچه واکس بهمون ندادن ! رو بورد هر گروهان نوشته استحقاقیا چیا هست، دقیق یادم نمیاد ولی فک کنم دمپایی و کیف و کاور، جعبه واکس جز استحقاقیا نیست.
    استحقاقیای که ارتش تا امروز به ما داده: یک جفت پوتین (که نوشتن دومین پوتین رو ماه نهم تو یگان میدن که دادنش با خداست!)، یه جوراب، دوتا پتو، ملحفه، چهارتا واکس (فرچشو هنوز ندادن)، خمیردندان (مسواکشو هنوز ندادن)، شامپو (تاریخ مصرفش گذشته بود!)، دستکش (جز مفیدترین استحقاقیا هست)، کلاه کشی، یک دست لباس دو جیب، یک دست لباس چهار جیب، اورکت، کلاه کار، یک دست لباس راحتی (واسه آسایشگاه هستش، یا زیر لباس نظامی وقتی هوا سرده میشه پوشید)، پلیور، تاید. به ما دو سری قند هم دادن. بین این چیزایی که گفتم یه دست لباس و کلاه کار، یه پوتین و جوراب رو همون روز اول مراجعه که میرین میدن و یه پتو و ملحفه رو هم روز اول یا دومی که با لباس نظامی شروع به خدمت میکنین بهتون میدن. اگه اشتباه نکنم اورکت رو هفته دوم دادن، پتوی دوم رو بعد از یک ماه دادن. فک کنم پلیور رو ابتدای هفته سوم بود که دادن. بقیه موارد رو هم به تدریج جدا جدا بهمون دادن و کلا نمیشه منتظرشون بود و بهتره همه چیز همراه داشته باشید. چون اونا این وسایل رو ندارن و هر وقت از مرکز پشتیبانی برای پادگان استحقاقیا رو بفرستن اونا هم بین سربازا وسایل رو پخش میکنن.
    سلام

بعد از تقسیمات و بعد از آموزشی در یگان دوباره استحقاقی میدن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •