تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2805 از 4105 اولاول ... 1805230527052755279528012802280328042805280628072808280928152855290533053805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,041 به 28,050 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دیشب معاون افسر نگهبان بودم.بچه های آسایشگاهمون همه پایه خدمتیاشون بالاست.اما از نظره شعور خیلی با فرهنگ تر از گردان رزمیی هستند که قبل از انتقالیم توش بودن.
    منم حال بشون میدم توی نگهبانیا اساسی.

سیگار کشیدن که مجازه فقط با اخمه من شرمندشون میکنم.

گوشی از چند تاشون دیدم.بدجوری ترسیده بودن.اقامتی بودن.فکر میکردن حالا میرم میفروشمشون به فرمانده.اما بهشون گفتم گوشی از نظره من هیچ ایرادی نداره تا در اینده فرهنگش جا بیفته.

امروز روز تعطیل بود و بیداری را ساعت 6:30 زدم براشون و تا ساعت 8 گذاشتم بخوابن.

بچه هامون صبح که از خواب بیدار شدن صبحانه را خوردن و شروع کردن به حرکات موزون روی موسیقی این دستگاه دیجیتالا

بعد هم واسه چند تاشون تشویقی رد کردم توی دفتر وقایع.

اما بهشون گفتم فقط در صورتی باهاشون بد تا میکنم و زیرابشونو میزنم که در نگهبانی سستی کنند یا کاری کنند که من به فنا برم.

در کل اگه همه ی ارشد ها مثل من بودند و همه ی سرباز ها با لیاقت بودند خدمت میشد بهشت.

واسشون جو دانشگاه راه انداختم البته در کنارش به پایه بالا ها هم بها میدم و دهن سربازهای پرو را سرویس کردم.

یکی از بچه خلاف ها موقع خاموشی کشیدم کنار و گفت : مهندس خدا شاهده ، برف اومده بود توی سرما ، ارشد منو یک ساعتو نیم نگه داشته بود و میگفت باید درخت صنوبر را تکون بدی و بگی موز میخوام!

اینا که گفت بغضم گرفت.

بعضی از این ارشد ها تا چه حد میتونن آشغال و کثیفو بد ذات باشن؟!

خدا لعنت کنه هر کسی را که بی دلیل به بقیه ظلم میکنه.

2. 13 کاربر از romass100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

به فوق لیسانس ستوان دوم میدن؟فدای سرت پول بگیره اما گوشیو عین ادم امانت داری کنه
    ظاهرا دوره پیش ستوان 2 داده بودن حالا ببینیم خدا چی میخواد. اون مطلب رو واسه پولش نگفتم منظورم این بود که زیاد کاراشون حساب کتاب نداره! یکی از بچه های ما که می گفت معلومه با گوشیم ور رفتن! بهتره پین کد گوشی رو فعال کنید تا اطمینان بیشتری حاصل بشه. باتری و رم و سیم کارتم که قطعا باید بردارید، اگرچه به ما گفتن آوردن سیم کارت به داخل پادگان ممنوع هست ولی دیگه کسی گوشی میاره باید سیم کارتم یجوری بیاره داخل پادگان! کار سختی نیست
    Last edited by flourish; 11-02-2015 at 20:52.

4. این کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نظام وظیفه باید بری.
    در مورد رفت امد از طریق میدون استاندارد رفت امد صورت میگیره. اونجا خطی های پادگان 24 هستن. مسیرو رو تو گوگل مپ گذاشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو نقشه پادگان رو هم می تونی پیدا کنی میدون استاندارد رو به سمت پایین برو
    دو سه روز غیبت مهم نیست مشکلی پیش نمیاد بچه های ما چندتاشون چند روز غیبت داشتن اتفاقی نیوفتاد براشون. فقط ازشون تعهد گرفتن که دیگه غیبت نکنن! ولی شما همون روز اونجا حاضر باش اینجوری بهتره . نه یه چند ساعت دیر برسی اشکال نداره. بهت گیر دادن یه چیزی سر هم کن بهشون بگو مشکلی پیش نمیاد...

مخلصیم
    خیلی آقایی .... دستت درد نکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

شهید انشایی برا یک اسفند نیست؟
    ظاهرا دوره پیش ستوان 2 داده بودن حالا ببینیم خدا چی میخواد. اون مطلب رو واسه پولش نگفتم منظورم این بود که زیاد کاراشون حساب کتاب نداره! یکی از بچه های ما که می گفت معلومه با گوشیم ور رفتن! بهتره پین کد گوشی رو فعال کنید تا اطمینان بیشتری حاصل بشه. باتری و رم و سیم کارتم که قطعا باید بردارید، اگرچه به ما گفتن آوردن سیم کارت به داخل پادگان ممنوع هست ولی دیگه کسی گوشی میاره باید سیم کارتم یجوری بیاره داخل پادگان! کار سختی نیست
    ممنون از راهنماییات...چ لوازمی ضروریه که بردنی ببرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان حقوق گروهبان یک لیسانس وظیفه دقیقا چقدره؟

ایا عیدی هم بهمون میدن؟چقدر؟

احساس میکنم توی حقوق حقمو خوردن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بله گردان ما نصر کسایی که معاف بودن رژه نمیرفتن کارای خدماتی انجام میدادن اما مزیت اصلیش تو یگانه کسایی که معافن، پاسداری نمیدن پس حتما توصیه میشه.
    ببخشید الان یادم اومد بپرسم معاف از رزم رو میدون تیر میبرن ؟؟ من دستام لرزش داره تا حدودی البته واسه این معاف رزم نشدم .... کف پام صافه مرسی
    Last edited by shoaee; 11-02-2015 at 22:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

آقا من دوتا از برادرام سربازمعلم بودن و الان پایان خدمت دارن. یکی دیگه هم رفته بود آموزشی و وقتی آموزشی رو تموم کرد، قبول شد تربیت معلم و الان 7 سال سابقه کار داره و

تازه اقدام کرده که کارت معافیتش رو بگیره. الان من به عنوان برادر چهارم که سه تا از برادرام پایان خدمت دارن، معاف نمیشم؟؟

بابام هم بازنشسته آموزش و پرورش هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سوال:
    دوستان من برای پذیرش از یه پادگان اقدام کردم که اون پادگان زیر نظر سپاه سیدالشهداست، الان تو برگه ام خورده سپاه سیدالشهدا باید برم 2 اسفند. سوال اینه:
    من که از طریق اون پادگان اقدام کردم آیا میندازنم همونجا یا نه ممکنه تو تقسیماتشون منو بندازن یه جای دیگه ای که زیر نظرشونه؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

دوستان حقوق گروهبان یک لیسانس وظیفه دقیقا چقدره؟

ایا عیدی هم بهمون میدن؟چقدر؟

احساس میکنم توی حقوق حقمو خوردن.
    بیخیال داداش؛ مورچه چیه که کله پاچه ـش باشه!

12. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون از راهنماییات...چ لوازمی ضروریه که بردنی ببرم؟
    وسایل مختلفی لازمه که بعضیاش برای پادگانای دیگه هم کاربرد داره ولی به نظرم واسه 02 این موارد لازمه:
    - اول از همه یادتون نره که کپی شناسنامه، کپی کارت ملی و اگه شرایط دار هستید (تک پسر، پدر نظامی و ...) مدارک شرایط داری و شماره حساب عابر بانک سپه همراهتون باشه. اون برگه سفید و برگه واکسن هم حتما همراهتون باشه.
    - قرص سرماخوردگی، استامینوفن، چرک خشک کن و شربت سرفه حتما داشته باش، اگرچه سرمای هوا واسه اسفند ماه به نسبت دی و بهمن کمتر میشه ولی بازم تا یکی دو نفر سرما بخورن سریع تو کل آسایشگاه پخش میشه پس مراقب باشید، اگرچه ما که هر کاری کردیم نهایتش تو دو هفته همه مینیمم سرماخورده بودن!
    - وسایل نظافت شخصی یادتون نره؛ حوله دستی، حوله حمام، مسواک، خمیر دندان، مایع دستشویی، تاید، ناخن گیر، شامپو، صابون، دستمال کاغذی. (البته مسواک، خمیردندان، تاید و شامپو رو باید بهتون بدن ولی روش حساب نکنید بهتره چون یا دیر تحویل میدن یا مشکل جانبی دیگه ای داره مثلا بعد از یک ماه به ما خمیر دندون دادن و الان 1 هفته مونده تا آموزشی تموم بشه و هنوز مسواک بهمون ندادن تازه بدن هم معلوم نیست جنسش به درد بخور باشه یا نه! یه شامپو هم بهمون دادن که از تاریخ انقضاش چند ماهی گذشته بود، من که انداختمش دور ولی بعضیا برای شستن جوراب ازش استفاده میکنن!)
    - لباس گرم هم همراه داشته باشید. یه گرمکن یا چیزی که زیر شلوار بتونید بپوشید و یه پلیور که بتونید زیر فرنچی که بهتون میدن بپوشید تا از سرما در امان باشید. (اگرچه پلیور و زیرشلواری هم بعدا بهتون میدن ولی اگه اون روزای اول بهتون نگهبانی بیرون بخوره سرد میشه پس با خودتون حتما لباس گرم بیارید). و همچنین یه لباس راحتی که بتونید موقع استراحت تو آسایشگاه بپوشید.
    - ساعت مچی رو هم فراموش نکنید، یه ساعت معمولی که گرون قیمت نباشه با خودتون بیارید. (کلا وسایل گرون قیمت با خودتون نیارید)
    - خوراکی هم میتونید با خودتون بیارید ولی بدونید که دو تا بوفه و یک تعاونی تو پادگان هست که میشه همه چیز توش پیدا کرد (مثل کمپوت، دلستر، آب میوه، بیسکویت، کیک، ساندویچ، الویه، شیر، آب هویج، بستنی و خیلی خوراکی های دیگه).
    - یه قفل کوچک برای ساک و یه قفل بزرگ هم برای کمدتون به همراه داشته باشید (البته اگر کمدی بهتون دادن!)
    - یه سری چیزا مثل لیوان، قاشق، چنگال، خودکار آبی، ماژیک یا ترجیحا غلط گیر، نخ و سوزن، نایلون، کاور و آویز لباس، یه مقدار نمک و قند هم یادتون نره. (قند رو هم بعدا بهتون میدن ولی فعلا با خودتون یه مقدار بیارید)
    - پیشنهاد میدم که پول نقد زیادی همراهتون نیارید، یه کارت عابر بانک همراه داشته باشید خیلی بهتره تا اینکه بخواید پول نقد زیادی داخل پادگان نگه دارید. داخل پادگان یه عابربانک هست و بوفه هم کارت خوان داره.
    - یه سری وسایلم که لازم هست خودشون همون روزای اول میگن که تو همون پادگان میخرید (مثل واکس، فرچه و جعبه واکس، دمپایی، کاور دمپایی، کیف یقلوی و از این چیزا).
    فعلا همینا، چیز دیگه ای خاطرم نیست که بخوام بگم!
    موفق باشی

14. 7 کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •