شما که به قول خودت دورشون میزنی چه جوری در جواب من میگی مشکلی ندارم !؟ من در حالت عادی میگم ! دیگه کای ندارم با ترفند شما سرعتت چنده !یه باگ هست برای دور زدن پارس که از اون استفاده میکنم وگرنه الان سرعتم 15 بود
شما که به قول خودت دورشون میزنی چه جوری در جواب من میگی مشکلی ندارم !؟ من در حالت عادی میگم ! دیگه کای ندارم با ترفند شما سرعتت چنده !یه باگ هست برای دور زدن پارس که از اون استفاده میکنم وگرنه الان سرعتم 15 بود
آقا یا نگو باگ داره یا به بقیه هم بگو چجوره.
من این ماه میخوام 128 نامحدود بگیرم
نه ببین دوست عزیز اون باگ فقط سرعتم رو از لیمیت در میاره !!! اگر میخوای بدون باگ هم نشون میدم !!!
منظور من از موردی ندارم اینه که مسیرم آذربایجان هست و پینگم زیر 150 و تک کانکشنم فول اسپید !!!
احتمالا مسیر شما یا هند هست یا انگلیس!!!!
دوست عزیز اصلا و ابدا نامحدود از پارس نگیر!!!
این باگ هم آدم رو کچل میکنه و بگیر نگیر داره !!! ما هم دلمون رو به این مسخره بازی ها خوش کردیم
در ضمن این باگ رو به خیلیا گفتم ولی متاسفانه روی کسی جواب نمیده !!!
نه داداش من منظورم اصن شما نبودی. کسایی که دان استریمشون رو 9 مگ بسته شده اون وقت واسه ما همون 2 مگ هم نیست. آدم دلش میسوزه خدادتومن داره پول میده ولی سرش اینجوری کلاه میره. آرزو به دلمون موند یه شب 500 مگ دانلود کنیم.
چه باگی؟یه بار هم به ما بگو شب بتونم زیاد دان کنیم
![]()
حط شما مگه 9 مگ رو نمیکشه ؟
اگر میکشه شما هم بگید بزارن روی 9 مگ!!!
البته اگر مرکزتون پهناش کم باشه هیچ فرقی نمیکنه چه 4 مگ باشه چه 9 مگ
فقط به درد نامحدود میخوره ، اونم نه هر شهری
Last edited by fanoostalaei; 16-01-2014 at 14:42.
مثل تموم عالم حال منم خراب خراب...
اگه منظورتون من وامثال من هست؟والله نه آشنا دارم نه چیزی اگه نارحت میشی و دلخوری دیگه تست نذارم ...![]()
Last edited by l30l30y; 16-01-2014 at 15:00.
زنگ زدم جواب سربالا میدن. میگن پهنای باند نداریم. مسخره کردن ملت رو
به پشتیبانی شهر خودتون (اگر تهران نباشید) زنگ بزنید بهتر کارتون رو راه میندازن تا تهران
خسته شدم دیگه ! یک ماهه پینگ داخلی زیر 90 ندیدم
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)