تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2805 از 3745 اولاول ... 180523052705275527952801280228032804280528062807280828092815285529053305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,041 به 28,050 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان تو 195 از طریق سایت شکایت کردم چند روز طول میکشه رسیدگی کنن؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان تو 195 از طریق سایت شکایت کردم چند روز طول میکشه رسیدگی کنن؟
    معمولا برای من 2 روز بعد از شکایت رسیدگی کردن

البته دیگه بستگی به شرکت آسیاتک داره که چقدر وقت میذاره تا مشکلتونو حل کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

معمولا برای من 2 روز بعد از شکایت رسیدگی کردن

البته دیگه بستگی به شرکت آسیاتک داره که چقدر وقت میذاره تا مشکلتونو حل کنه
    حسابه من منفی شده منم دیگه شارژ نکردم می تونم روزهای از دست رفتمو هم خسارت بگیرم به خاطر اینکه اونا شارژمو خوردن منفی شد منم دیگه شارژ نکردم

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سرعته شبانه بستگی به تعداد یوزرای آسیاتک در منطقتون داره!
    معمولا جدیدا هرکی آسیاتک میگیره ، سرعتش از جفت سرور داخلی و خارجی محدوده!!
    در صورتی که محدود باشی ، سرعت شبانت به این صورته : 10مگ = 500 کیلوبایت ؛ 4مگ : 300-350 کیلوبایت ؛ 2 مگ = 200-250 کیلوبایت ؛ 1مگ = 100-150 کیلوبایت ؛ 512= 64 کیلوبایت ؛ 256 = 32 کیلوبایت
    در صورتی که سرور داخلیت ( =دیتاسنتر های آسیاتک ) محدود نباشه ، سرعته داخلیت همون مقداریه که خطت بسته شده و سرعته سرور خارجیت مثه سرعتاییه که در بالا گفتم...
    خط من رو 8 مگ بسته شده و از سرورهای خارجی شبها محدود میشم ولی داخلی محدود نیستن . در طول روز هم سرعت داخلی و خارجی نامحدود و یکسان هستش . حالا من میخوام بیام و از سرویسهای 4 مگ بخرم چون 10 روز دیگه سرویس شهاب نیم گیگ من تموم میشه . الان باز خط منو میارن پایین یا نه رو همون 8 مگ میمونه ؟ قبلا همین 4 مگ رو داشتم رو 4 بسته شده بود و وقتی شهاب نیم گیگ یک ماهه گرفتم باز هم رو 4 مگ بود تا اینکه خودم تماس گرفتم و گفتم ببرن بالا . به نظر شما چیکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

حسابه من منفی شده منم دیگه شارژ نکردم می تونم روزهای از دست رفتمو هم خسارت بگیرم به خاطر اینکه اونا شارژمو خوردن منفی شد منم دیگه شارژ نکردم
    راستش اگر منظورتون حجم خوری شرکتاست غیرممکنه ترتیب اثر بدن

چون مستند کافی ندارید

چطور میخاین مستند جمع کنید تا ترتیب اثر بدن به شکایتتون؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

راستش اگر منظورتون حجم خوری شرکتاست غیرممکنه ترتیب اثر بدن

چون مستند کافی ندارید

چطور میخاین مستند جمع کنید تا ترتیب اثر بدن به شکایتتون؟!
    مستندم اینه: من از ساعت 3 بعد از ظهر تا 10دقیق فرداش انلاین بودم در این بینم من 400 مگ حجم داشتم بعد از اینکه مودمو خاموش کردم زده بود منفی یک گیگ بعد من دانلود شبانه هم انجام داده بودم چون دانلود شبانه انجام داده بودم رو حسابش من قبل از ساعت 4 باید حجم می داشتم چون اگه حسابت صفر باشه نمیذاره دانلود انجام بدی
    سوالم اینجاس اگه من حجم نداشتم چطور تونستم دانلود شبانه انجام بدم در حالی که حجمم منفی 1 گیگ بوده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

میری به 192.168.1.1 و بعد میری قسمت Internet Setup یا همچین چیزی که کانفیگ مودمته و گزینه دیسکانکت و کانکت داره و بعد میزنی رو دیسکانکت و نتت قطع میشه و بعدش که زدی رو کانکت و نتت وصل شد ، آی پی جدید میگیره و نیازی نیست که هی مودمو خاموش و روشن کنی!
    جالبه، این مورد رو نمیدونستم. البته توی مودم نگاه کردم همچین چیزی نبود شاید بعضی مودم ها این رو نداشته باشند.

به هر صورت روش بی دردسرتری هم هست که میشه همون ipconfig /release و renew/ ولی علت اینکه گفتم خاموش/روشن اینه که بیشتر کاربران نمیخوان این پیچیدگی ها رو برن و میخوان راه سرراستی باشه.

در کل اگر زیاد اهل تغییر IP هستید و از یک دستگاه در هر زمان استفاده میکنید کماکان بهترین روش اینه که مودم رو بریج کنید و راحت IP رو تغییر بدید.

8. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مستندم اینه: من از ساعت 3 بعد از ظهر تا 10دقیق فرداش انلاین بودم در این بینم من 400 مگ حجم داشتم بعد از اینکه مودمو خاموش کردم زده بود منفی یک گیگ بعد من دانلود شبانه هم انجام داده بودم چون دانلود شبانه انجام داده بودم رو حسابش من قبل از ساعت 4 باید حجم می داشتم چون اگه حسابت صفر باشه نمیذاره دانلود انجام بدی
    سوالم اینجاس اگه من حجم نداشتم چطور تونستم دانلود شبانه انجام بدم در حالی که حجمم منفی 1 گیگ بوده
    به هر حال همینو بنویسید و یه عکس هم بذارید که واقعا 400 مگ فقط مصرف کردید و...

ببینید چیکار میکنند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

به هر حال همینو بنویسید و یه عکس هم بذارید که واقعا 400 مگ فقط مصرف کردید و...

ببینید چیکار میکنند
    خوده اسیاتک داره پاس میده 195 امروز شکایت کردم ببینم چی میشه فقط نمیدونم میشه روزای از دست رفته رو بر گردوند یا نه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خط من رو 8 مگ بسته شده و از سرورهای خارجی شبها محدود میشم ولی داخلی محدود نیستن . در طول روز هم سرعت داخلی و خارجی نامحدود و یکسان هستش . حالا من میخوام بیام و از سرویسهای 4 مگ بخرم چون 10 روز دیگه سرویس شهاب نیم گیگ من تموم میشه . الان باز خط منو میارن پایین یا نه رو همون 8 مگ میمونه ؟ قبلا همین 4 مگ رو داشتم رو 4 بسته شده بود و وقتی شهاب نیم گیگ یک ماهه گرفتم باز هم رو 4 مگ بود تا اینکه خودم تماس گرفتم و گفتم ببرن بالا . به نظر شما چیکار کنم ؟
    در مورد ریت خطت ؛ شما با توجه به اینکه الان خطت رو 8مگه ، هر سرویسی که بگیری ( از 128 تا 10مگ ) بازم رو همین 8مگ باقی میمونه ، مگر اینکه خودتون تماس بگیرید و بگید که کم کنن!
    در مورد اینکه چه سرویسی خریداری کنید ، با توجه به اینکه سرعته شبانتون محدود نیست ، اصلا لازم نیست که پول الکی بدید و سرویس 4مگ بگیرید! به راهکاری که در pv گفتم عمل کنید و برای رفع سرعت کم سرور خارجی ، به دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و از اکانتشون استفاده کنید...

12. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •