مدل نامبر؟پس من چرا با آیفون 6s نمیتونم از فورجی پلاس استفاده کنم ؟؟ در پوشش هستم
مدل نامبر؟پس من چرا با آیفون 6s نمیتونم از فورجی پلاس استفاده کنم ؟؟ در پوشش هستم
نمی دونم این کلمه تنها رو بر چه اساسی می گید
اما روشی که گفتم عین واقعیت تک کانکشن شماست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
پارت نامبر گوشیتون چیه و اینکه پروفایل ایرانسل روش نصب کردید؟
به قسمت سیتینگ جنرال پروفایل برید ببنید irancell-internet نصب هست ؟ اگ نیست نصب کنید و ریبوت کنید
بعد پشت گوشیتون زیر نوشته ایفون مدل رو نوشته ببنید چی زده a16 چن هست
کلمه تنها برای تست تک کانکشن بر اساس سه خاصیت میاد :
۱ - SSL ، محتوایی که ssl نباشه در صدها نقطه مسیر میتونه کش بشه و امکان دستکاری شدن داره.
۲- حداقل دو سرور از دو محل متفاوت چون بالا بودن سرعت از یک سرور مشخص نشانه خوب بودن ارتباط نیست. ارتباطی پایدار و با سرعت قابل قبوله که از اکثر سرویس دهنده های مطرح جهان سرعت مناسبی داشته باشه.
۳- پورت سرورها حداقل گیگابیت باشه و برای دانلود استفاده نشه تا بیشتر اوقات آزاد باشه
این سه خاصیت رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره و متاسفانه هیچ تست دیگه ای هنوز با این خاصیت ها منتشر نشده. وقتی یک فایل از سرور مایکروسافت دریافت می کنید هیچوقت نمیتونید از جانب سرور اطمینان داشته باشید که حداکثر سرعت بهتون اختصاص داده میشه. بارها شده که موقع دریافت فایل از مایکروسافت داخل سروری با پورت گیگابیت اختصاصی سرعت به زیر ۱ مگابایت رسیده.
تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نسبتا خوب عمل کرده اما بعضا نوسان داره و تک سروره
سرعت اپلود منم خیلی بالا هست و دست کمی از دانلود نداره
پست قبلی ویرایش میکردین پشت هم پست ندین
Sent from my iPhone using Tapatalk
مدل a1688 LLA. بله پروفایل ایرانسل رو نصب کردم ریبوت هم کردم
مگه سرعتش چقدره؟
بعد این طرحها مختص گوشی که نیست؟ با پی سی هم میشه دانلود کرد؟
پلاس ایرانسل
پلاس باکو
پلاس ترکیه
پلاس بغداد
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 03-03-2017 at 11:33.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)