تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2804 از 4105 اولاول ... 1804230427042754279428002801280228032804280528062807280828142854290433043804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,031 به 28,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

سلام.
    خب ما هم بعد 52 روز براي اولين بار اومديم مرخصي از 04 بيرجند.
    اگه كسي اونجا افتاده سوالي داشت در خدمتم.
    داداش من اونجا نیفتادما ولی یه سوال.مگه پنجشنبه جمعه مرخصی نمیدادن بهتون؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

شهید انشایی برا یک اسفند نیست؟
    سلام داداش. اول از همه برو خدا رو شکر کن که یکی از بهترین پادگانای ممکن برای آموزشی افتادی. من اعزامی 1 دی پادگان 02 هستم و دیگه چند روزی تا پایان آموزشیمون نمونده. در کل میشه گفت این پادگان نسبت به پادگانای دیگه کشور بهتره. هر روز برنامه تا ساعت 16 هست (به جز دو سه روز اول که تا شب باهاتون کار دارن!) و روزهای پنج شنبه تعطیل هست، به عبارتی از چهارشنبه ساعت 12 تا شنبه ساعت 6 صبح به همه مرخصی میدن (طبیعتا اگه آخر هفته نگهبان نباشید میتونید برید خونه).
    دوستانی که بین ما دوره سپاه رفتن هیچ تفاوتی با بقیه ندارن و به عبارتی این دورشون هیچ تاثیری تو آموزشیشون نداره و اونا هم باید 60 روز آموزشی بیان و همشون ناراحتن که سپاه نیوفتادن!
    ضمنا میتونید خوشحال باشید چون افسرای ما گفتن دوره اسفند طلاییه و تو 02 سربازای آموزشی اعزام اسفند از دو سه روز مونده به عید تا حدودای 15 فروردین تعطیل میشن.
    اگه اشتباه نکنم ما رو روز اول 3 روز مرخصی دادن تا لباسامونو ردیف کنیم و آرم و علائم بزنیم حالا شاید به شماها ندن چون میزان تعطیلی دوره شما زیاده بنابراین با خودتون وسایل لازم رو حتما بیارید، ضمنا حتما یه ساک نسبتا بزرگ با خودتون بیارید چون اونجا بهتون ساک نخواهند داد و ممکنم هست آسایشگاهتون کمد هم نداشته باشه.
    داداش اگه بازم سوالی بود در خدمتم.
    ممنون....شما با چ مدرکی رفتین؟بهتون دوره کد زدن؟کچا تقسیم شدید؟از کدوم شهرید؟موبایلو نگهبانی مگیره به صورت امانت نگه میدارخ تو این پادگان؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

نوکرتم داداش...شمام شهید انشایی بودی؟اولش میری مرخصی میدن؟
    آره اونجا بودم . یه 5 روزی مرخصی میدن. هر هفته هم 5شنبه و جمعه تعطیله ضمنا اگه بچه تهران هم باشی میتونی هرروز ساعت 4 بری خونه

داره خودمونی میشه cronus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس برای اندازه کردن لباس یا چسبوندن اتیکت یا تعویض پوتین چیکار میکنیم به نظرتون؟؟؟
    من شنیدم داخل عجب شیر خیاطی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون....شما با چ مدرکی رفتین؟بهتون دوره کد زدن؟کچا تقسیم شدید؟از کدوم شهرید؟موبایلو نگهبانی مگیره به صورت امانت نگه میدارخ تو این پادگان؟
    خواهش می کنم. فوق لیسانس هستم، البته کلا دوتا گردان برای تحصیل کرده هاست یعنی آسایشگاه فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس یکی هست و تو هر گروهان با هم هستن و تفاوت خاصی با هم ندارن. هنوز تقسیمات ما مشخص نشده و بهمون گفتن معمولا سه چهار روز بعد از روز تحلیف تقسیمات مشخص میشه (البته دوره قبل یعنی اعزامی آبان ماه همون روز آخر مشخص شده بود) پس تقسیم ما هم یا آخر هفته مشخص میشه یا دو سه روز که از اسفند گذشت. اینطور که اینا بهمون گفتن فوق لیسانس دوره کد نمیخوره البته تو ارتش هیچ چیزی حساب کتاب نداره! ضمنا بنده از کرج اعزام شدم.
    اونجا موبایل رو تحویل میگیرن ولی تا اونجایی که میتونی همراه خودت نیاری بهتره. بچه ها آورده بودن یه بار ازشون بابت نگهداری پول گرفته بودن یه بارم آخر هفته رفتن بدون اینکه ازشون پولی بگیرن بهشون گوشیشونو تحویل دادن!

داره خودمونی میشه cronus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من بودم عجب شیرشنبه این هفته امریمون رو دادن
    پادگان خیلی خوبیه بهشته خیلی هم بزرگ فقط غذاهاش یکم داغونه
    ولی در کل پادگان خوبیه و من دوست دارم یگان هم اونجا بیوفتم
    سلام داداشم ایشاله به سلامتی یگانت کجا افتاده؟ درجه چی دادن بهت؟مدرکت چی بوده؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

1- برای کسر خدمت کپی برابر اصل برگه اعزام به خدمت لازم هست. من الان 3 تا برگه دارم:

برگه اعزام اولی دارای هولوگرام نظام وظیفه (2 اردیبهشت)
    برگه اعزام دوم بعد از درخواست تعجیل که فقط مُهر دفتر پلیس +10 خورده ( 1 اسفند )
    معرفی نامه به پادگان آموزشی ( 2 اسفند )

الان کدوم یکی رو باید کپی برابر اصل کنم؟!

2 - به جز مدارکی که در برگه معرفی نامه به پادگان نوشته شده، چیز دیگه ای هم لازم میشه؟ مثلاً اصل کارت ملی و عکس

در مورد شهید بیگلری مشگین شهر؛ کارت سبز رو حساب میکنن یا نه؟!
    تو سایتها خوندم آسایشگاههای این پادگان کُمد نداره؛ درسته؟!
    در این پادگان وضعیت گوشی موبایل چطور هست؟

داره خودمونی میشه MICHAEL SCOFIELD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چن تا سوال برام پیش اومده، خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدید؛

میشه تو آموزشی یا یگان بدون اینکه از قبل پرونده پزشکی داشته باشم برای معافیت پزشکی اقدام کنم؟
    اگه اینکارو بکنم خیلی طول میکشه؟ تجدید دوره میشم؟
    معاف از رزم تو یگان (ارتش) پاسداری نداره؟
    برای اعزام باید چه مدارکی ببرم؟ عکس و کارت ملی و شناسانامه و اینا رو میگم
    متشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ســــــــــــــــــــــــ ـــــــلام
    درباره معافیت یکی از دوقلوها
    و اینکه دو برادر خدمت کرده باشند و برادر سوم هم در حین خدمت باشد و یا تموم کرده باشد
    و اینکه برادر سوم و چهارم دوقلو باشند یه توضیح دوستانی که اطلاع دارند بدن
    شنبدم یکی از دوقلوها معاف میشن
    سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

شهید انشایی برا یک اسفند نیست؟
    خواهش می کنم. فوق لیسانس هستم، البته کلا دوتا گردان برای تحصیل کرده هاست یعنی آسایشگاه فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس یکی هست و تو هر گروهان با هم هستن و تفاوت خاصی با هم ندارن. هنوز تقسیمات ما مشخص نشده و بهمون گفتن معمولا سه چهار روز بعد از روز تحلیف تقسیمات مشخص میشه (البته دوره قبل یعنی اعزامی آبان ماه همون روز آخر مشخص شده بود) پس تقسیم ما هم یا آخر هفته مشخص میشه یا دو سه روز که از اسفند گذشت. اینطور که اینا بهمون گفتن فوق لیسانس دوره کد نمیخوره البته تو ارتش هیچ چیزی حساب کتاب نداره! ضمنا بنده از کرج اعزام شدم.
    اونجا موبایل رو تحویل میگیرن ولی تا اونجایی که میتونی همراه خودت نیاری بهتره. بچه ها آورده بودن یه بار ازشون بابت نگهداری پول گرفته بودن یه بارم آخر هفته رفتن بدون اینکه ازشون پولی بگیرن بهشون گوشیشونو تحویل دادن!
    به فوق لیسانس ستوان دوم میدن؟فدای سرت پول بگیره اما گوشیو عین ادم امانت داری کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •