داداش من اونجا نیفتادما ولی یه سوال.مگه پنجشنبه جمعه مرخصی نمیدادن بهتون؟؟؟
داداش من اونجا نیفتادما ولی یه سوال.مگه پنجشنبه جمعه مرخصی نمیدادن بهتون؟؟؟
ممنون....شما با چ مدرکی رفتین؟بهتون دوره کد زدن؟کچا تقسیم شدید؟از کدوم شهرید؟موبایلو نگهبانی مگیره به صورت امانت نگه میدارخ تو این پادگان؟
آره اونجا بودم . یه 5 روزی مرخصی میدن. هر هفته هم 5شنبه و جمعه تعطیله ضمنا اگه بچه تهران هم باشی میتونی هرروز ساعت 4 بری خونه![]()
من شنیدم داخل عجب شیر خیاطی هست
خواهش می کنم. فوق لیسانس هستم، البته کلا دوتا گردان برای تحصیل کرده هاست یعنی آسایشگاه فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس یکی هست و تو هر گروهان با هم هستن و تفاوت خاصی با هم ندارن. هنوز تقسیمات ما مشخص نشده و بهمون گفتن معمولا سه چهار روز بعد از روز تحلیف تقسیمات مشخص میشه (البته دوره قبل یعنی اعزامی آبان ماه همون روز آخر مشخص شده بود) پس تقسیم ما هم یا آخر هفته مشخص میشه یا دو سه روز که از اسفند گذشت. اینطور که اینا بهمون گفتن فوق لیسانس دوره کد نمیخوره البته تو ارتش هیچ چیزی حساب کتاب نداره! ضمنا بنده از کرج اعزام شدم.
اونجا موبایل رو تحویل میگیرن ولی تا اونجایی که میتونی همراه خودت نیاری بهتره. بچه ها آورده بودن یه بار ازشون بابت نگهداری پول گرفته بودن یه بارم آخر هفته رفتن بدون اینکه ازشون پولی بگیرن بهشون گوشیشونو تحویل دادن!
سلام داداشم ایشاله به سلامتی یگانت کجا افتاده؟ درجه چی دادن بهت؟مدرکت چی بوده؟
در این پادگان وضعیت گوشی موبایل چطور هست؟
چن تا سوال برام پیش اومده، خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدید؛
میشه تو آموزشی یا یگان بدون اینکه از قبل پرونده پزشکی داشته باشم برای معافیت پزشکی اقدام کنم؟
اگه اینکارو بکنم خیلی طول میکشه؟ تجدید دوره میشم؟
معاف از رزم تو یگان (ارتش) پاسداری نداره؟
برای اعزام باید چه مدارکی ببرم؟ عکس و کارت ملی و شناسانامه و اینا رو میگم
متشکر![]()
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــلام
درباره معافیت یکی از دوقلوها
و اینکه دو برادر خدمت کرده باشند و برادر سوم هم در حین خدمت باشد و یا تموم کرده باشد
و اینکه برادر سوم و چهارم دوقلو باشند یه توضیح دوستانی که اطلاع دارند بدن
شنبدم یکی از دوقلوها معاف میشن
سپاس
به فوق لیسانس ستوان دوم میدن؟فدای سرت پول بگیره اما گوشیو عین ادم امانت داری کنه
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)