تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2804 از 3745 اولاول ... 180423042704275427942800280128022803280428052806280728082814285429043304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,031 به 28,040 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام و درود

دوستان من ك خطم pcm هست يعني بخوام adsl بگيرم بايد خطمو با يك خط داخل كوچمون جابجا كنم ؟ يعني شمارش هم عوض ميشه ؟؟؟ والا رفتم پيش رييس مخابرات و اصلا درست جواب ندادن و گفتن اينقدر ما درخواست داريم كه اصلا نميرسيم بهتون جواب بديم و گفت حدود دو ماه طول ميكشه تا بخوان مامور بفرستن ؟!! و همين مخابرات تو منزل قبلي راحت سرويس گرفتيم ولي اينجا شانس بد ما pcm هست و هيچي هم adsl نميشه خداييش و واقعا هزينه بقيه سرويسها زيادن و اين بخوان از pcmبودن در بيارن واقعا ميشه ؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

البته نیاز نیست مودمو ریبوت کرد فقط کافیه کانکشنو یه بار قطع و وصل کنه
    اگر مودم در حالت PPPoE باشه (که اکثرا اینطوره) قطع و وصل کردن فایده ای نداره و حتما باید مودم رو ریبوت کرد. اگر هم میتونید در حالت Bridge استفاده کنید که به نظرم بهتر هم هست اونوقت با هر بار دیسکانکت کردن آی پی عوض میشه.

داداش اولا اینجا ایرانه ! از این چیزا توش طبیعی هست ! زیاد سعی نکن حقتو بگیری !
    دوما 1 ماه پیش هم 3 گیگ منو خوردن هیچ کاری هم نتونستم کنم !
    سوما نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست من یک سالو نیم خاموش روشن نکردم هیچ مشکلی نبود ولی یه شب سیستمشون قاطی کرد از همه حجم کم کرد تو تایم رایگان !
    +
    سرعت 3 روزه خراب شده باز ( یعنی از وقتی تعطیلات تموم شده )
    عزیز توی همین مملکت من افراد زیادی رو دیدم که با پافشاری کردن و سمج بودن حق شون رو گرفتن. همین دوستمون ibo8631 که نمونه اش در همین مورد خاصه که تونسته حقش رو بگیره.

اون مورد خاموش/روشن کردن هم بله درست میگید. بیشتر وقت ها سیستم شون درست کار میکنه مخابرات هم همینطوری بود ولی میبینی بعضی وقت ها به علت بار ترافیکی یا دستکاری عمدی و یا ... سیستم شون هنگ میکنه و کل ترافیک رو میاد رو روزانه ات حساب میکنه. بعد هم چون سیستم شون باگ داره و اساسا خرابه توی لاگ ها هم ثبت نمیشه و زیر بار نمیرن که مشکل از طرف اونا بوده. برای همین هیچوقت این ریسک رو نکنید و مخصوصا اگر دانلود بالا دارید قبل از تایم رایگان یک دیسکانکت بکنید.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر مودم در حالت PPPoE باشه (که اکثرا اینطوره) قطع و وصل کردن فایده ای نداره و حتما باید مودم رو ریبوت کرد. اگر هم میتونید در حالت Bridge استفاده کنید که به نظرم بهتر هم هست اونوقت با هر بار دیسکانکت کردن آی پی عوض میشه.
    نه رفیق ؛ در حالت pppoe هم اگر به صورت manual مودمو دیسکانکت و کانکت کنی ، آی پی و مسیر تغییر پیدا میکنه و حجم مصرفی هم ریست میشه! من خودم همیشه برای اینکه پینگم خوب شه و مسیرم بیوفته آذربایجان ، 10-20 بار دیسکانکت و کانکت میکنم تا درست شه و واسه همین همیشه پینگ 8.8.8.8 ام رو 80 و 4.2.2.4 رو 110 تا 120 میچرخه!

4. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نه رفیق ؛ در حالت pppoe هم اگر به صورت manual مودمو دیسکانکت و کانکت کنی ، آی پی و مسیر تغییر پیدا میکنه و حجم مصرفی هم ریست میشه! من خودم همیشه برای اینکه پینگم خوب شه و مسیرم بیوفته آذربایجان ، 10-20 بار دیسکانکت و کانکت میکنم تا درست شه و واسه همین همیشه پینگ 8.8.8.8 ام رو 80 و 4.2.2.4 رو 110 تا 120 میچرخه!
    یعنی به عنوان مثال الان که شما با لپ تاپ وصل هستید به مودم و این اتصال رو قطع میکنید و دوباره وصل میشد، IP جدید بهتون میده؟

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی به عنوان مثال الان که شما با لپ تاپ وصل هستید به مودم و این اتصال رو قطع میکنید و دوباره وصل میشد، IP جدید بهتون میده؟
    میری به 192.168.1.1 و بعد میری قسمت Internet Setup یا همچین چیزی که کانفیگ مودمته و گزینه دیسکانکت و کانکت داره و بعد میزنی رو دیسکانکت و نتت قطع میشه و بعدش که زدی رو کانکت و نتت وصل شد ، آی پی جدید میگیره و نیازی نیست که هی مودمو خاموش و روشن کنی!

7. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بهترین رنج ای پی کدوم هستش که اگر بهمون افتاد روش بمونیم !

انصافا از دو رنج ایپی که یکی با 17 و یکی با 88 شروع میشه بدتر وجود نداره هم سرعت وبگردیش بده هم دانلودش

پر سرعت ترین ای پی برای دانلود و وب گردی رو لطفا معرفی کنید ببینیم به ما هم قسمت میشه یا نه

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انصافا از دو رنج ایپی که یکی با 17 و یکی با 88 شروع میشه بدتر وجود نداره هم سرعت وبگردیش بده هم دانلودش

پر سرعت ترین ای پی برای دانلود و وب گردی رو لطفا معرفی کنید ببینیم به ما هم قسمت میشه یا نه
    محدودیت سرعت شبانه که کاملا به گیت وی ربط داره ولی در مورد پینگ خوب و غیره ، خودتون باید هی قطع و وصل کنید تا ببینید کدوم مسیرش مناسب تره و کیفیت بهتری داره!
    من که خودم رنج آیپیم فقط با 5.250 شروع میشه و تنها دو بخش آخر تغییر میکنه! که اینم به خاطر گیت وی آشغالیه که بهم افتاده!!

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه رفیق ؛ در حالت pppoe هم اگر به صورت manual مودمو دیسکانکت و کانکت کنی ، آی پی و مسیر تغییر پیدا میکنه و حجم مصرفی هم ریست میشه! ...
    دقیقا. اکانتینگ با سینک بودن مودم کاری نداره. مهم اتصال pppoe هست!

11. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

والا برای من رنج ایپی که با 185 شروع میشه از همه بهتره - شبانش هم محدود نیست
    ولی رنج 37 و فکر کنم 97 اصلا خوب نیستن برای من
    دوستان سریال شهرزاد که این هفته اومده روش کد تخفیف اسیا تک نیومده مثل گذشته ؟

13. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش اولا اینجا ایرانه ! از این چیزا توش طبیعی هست ! زیاد سعی نکن حقتو بگیری !
    دوما 1 ماه پیش هم 3 گیگ منو خوردن هیچ کاری هم نتونستم کنم !
    سوما نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست من یک سالو نیم خاموش روشن نکردم هیچ مشکلی نبود ولی یه شب سیستمشون قاطی کرد از همه حجم کم کرد تو تایم رایگان !
    منظور من از خاموش روشن کردن مودم صرفا اینه که تو ریزمصرف لاگ بندازه تا همون اول مشخص بشه که حجم خوری شده و پشتیبان های منگول زرپی نگن مودمت هک شده، پبگیریش هم راحت تره...وگرنه مشخصه که حجم خوری به دیسکانکنت کردن ربط نداره و ضعف CRM شون هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •