تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2804 از 3195 اولاول ... 18042304270427542794280028012802280328042805280628072808281428542904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,031 به 28,040 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان میشه من رو راهنمایی کنید
    من برای بازی need for spedd hot persuit دستگاه خودم رو بیرون دادم اپدیت کردم
    حالا می خواستم بدونم برای بازی pes 2012 باید اپدیت کنم ؟ از روی خود dvd‌بازی یا اینکه
    باید بدم بیرون برام اپدیت کنن بعد اگه باید بیرون بدم باید بگم اپدیت به چه ورژنی انجام بدن ؟

کسی نبود راهنمایی کنه ؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان یه سوال ...
    بازی های xbox مثل gears of war , call of duty MW2 و ... رو میشه روی کنسول دو نفره بصورت آفلاین بازی کرد مثلا صفحه نصف یشه و با هم بریم جلو یا همدیگرو بزنیم ؟؟؟ یا بازی های ماشین مثل forza با هم مسابقه بدیم ؟

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب شما باید میفرمودین طرف چه فریموری رو روی درایو کنسولتون ریخته،و یادت باشه بازی NFS:HP جزو اون 6 بازی هست که،باید پچ متناسب با فریمور رو داشته باشه،حالا اگه شما تو این یه ماه گذشته فرضاً کنسول رو دادین بیرون آپدیت کردین،و بازی NFS رو هم اجرا کرده،برای PES نیازی به آپدیت مجدد ندارین،ولی بازی هایی مثل فورزا یا جدیدایی که میاد رو نباید وارد کنسول کنید چون فریمورتون شناسایی میشه و فلگ میشین،اما اگه خیلی وقت پیش دادین بیرون کنسول رو آپدیت کردن،برای PES باید دوباره آپدیت کنید و البته باید NFS رو هم متناسب با فریمور جدید پچ کنید یا پچ شده ش رو بخرید.ورژن داشبورد کنسولتون چیه؟(تو SETTING کنسول هست)آخرین فریمور LT+2 هست و آخرین داشبورد هم 13604 باید باشه.

دوستان یه سوال ...
    بازی های xbox مثل gears of war , call of duty MW2 و ... رو میشه روی کنسول دو نفره بصورت آفلاین بازی کرد مثلا صفحه نصف یشه و با هم بریم جلو یا همدیگرو بزنیم ؟؟؟ یا بازی های ماشین مثل forza با هم مسابقه بدیم ؟
    میشه دو یا چند کنسول ایکس باکس رو توسط کابل شبکه بهم دیگه وصل کرد، و مثلاً با همسایتون کنسولاتون رو شبکه کنید و بازی هایی که روی لیبلشون 1-4 نفره رو زده 1-4 نفرزه بازی کنید،هر کی با کنسول خودش و تمام صفحه تلویزیون.

4. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید کی این داشبورد جدید ( مخصوص کینکت همراه با شناسایی صدا ) میاد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من ديروز بازي gears of war 3 رو گذاشتم و 10 دقيقه اي بازي كردم.
    ولي امروز كه dvd رو گذاشتم روي لودينگ كه مياد صفحه سياه ميشه ( 5 دقيقه هم صبركردم ).
    چند بار هم امتحان كردم .ولي نشد.
    به نظرتون به خاطر كثيف بودن لنز ميتونه باشه ؟

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید کی این داشبورد جدید ( مخصوص کینکت همراه با شناسایی صدا ) میاد ؟
    دوست عزیز داشبورد جدید 14448 25 نوامر-4آذر عمومی میشه.

محتوای مخفی: امکانات 

wist Control (Metro design language
    System Software Changes
    Stereoscopic 3D for games & experiences that support it]
    Support for dual play. ]
    Updated Standard and Kinect Dashboard with Full Voice Dashboard Commandment Support]
    Bing on Xbox].
    YouTube on Xbox 360 with Bing Search support.]
    Beacons[]
    Skype Integration]
    Xbox Live Changes
    ABC iview and SBS on Demand Australia
    Expanded Kinect Voice Support
    Kinect Dashboard with Full Voice Dashboard

8. این کاربر از yadam.nemiad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

خب شما باید میفرمودین طرف چه فریموری رو روی درایو کنسولتون ریخته،و یادت باشه بازی NFS:HP جزو اون 6 بازی هست که،باید پچ متناسب با فریمور رو داشته باشه،حالا اگه شما تو این یه ماه گذشته فرضاً کنسول رو دادین بیرون آپدیت کردین،و بازی NFS رو هم اجرا کرده،برای PES نیازی به آپدیت مجدد ندارین،ولی بازی هایی مثل فورزا یا جدیدایی که میاد رو نباید وارد کنسول کنید چون فریمورتون شناسایی میشه و فلگ میشین،اما اگه خیلی وقت پیش دادین بیرون کنسول رو آپدیت کردن،برای PES باید دوباره آپدیت کنید و البته باید NFS رو هم متناسب با فریمور جدید پچ کنید یا پچ شده ش رو بخرید.ورژن داشبورد کنسولتون چیه؟(تو SETTING کنسول هست)آخرین فریمور LT+2 هست و آخرین داشبورد هم 13604 باید باشه.
    من اخرین بار برای همین nfs فکر کنم lt + ریختم ! بعد ورژن داشبورد هم 12611 هست چون من از زمانی که
    اپدیت کردم به لایو وصل نشدم! پس اینجور که فهمیدم من بدم هم داشبورد و هم دستگاه رو فریمور جدید
    روش بریزن فکر کنم دردرسرش کمتر باشه درسته ؟ اگر LT+2 بریزم خودم می تونم داشبورد رو از خود سایت
    اپدیت کنم دیگه ؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم

این ریجن PAL_U که بعضی بازیها داره یعنی چی ؟
    یعنی اگه دستگاه پال معمولی باشه روی اون اجرانمیشه ؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

من اخرین بار برای همین nfs فکر کنم lt + ریختم ! بعد ورژن داشبورد هم 12611 هست چون من از زمانی که
    اپدیت کردم به لایو وصل نشدم! پس اینجور که فهمیدم من بدم هم داشبورد و هم دستگاه رو فریمور جدید
    روش بریزن فکر کنم دردرسرش کمتر باشه درسته ؟ اگر LT+2 بریزم خودم می تونم داشبورد رو از خود سایت
    اپدیت کنم دیگه ؟
    آره بدی بیرون همشو بریزن برات بهتره.
    داشبرد ریختن کار راحتیه ولی چون این داشبرد های جدید خاص اند و اول فریم ویر باید استوک بشه و بعد داشبرد و بعدLt+2توصیه میکنم همونجا که میبری Lt+2بریزه برات بدی داشبرد هم آپدیت کنه بهتره
    -------------------------------------------
    من ديروز بازي gears of war 3 رو گذاشتم و 10 دقيقه اي بازي كردم.
    ولي امروز كه dvd رو گذاشتم روي لودينگ كه مياد صفحه سياه ميشه ( 5 دقيقه هم صبركردم ).
    چند بار هم امتحان كردم .ولي نشد.
    به نظرتون به خاطر كثيف بودن لنز ميتونه باشه ؟
    این جزو بازی هایxgd3هست و این مشکلات توش طبیعی هست(ولی با اومدن فریم ویر مخصوصpcاین مشکل حل شده ولی احتمالا بازی شما قبل از این رایت شده)اول کنسول رو خاموش کنید بعد مطمین بشید دیسک خش نداره بعد کنسول رو روشن کنید و بازی رو دوباره اجرا کنید اگه بازم مشکل حل نشد مشکل از بازی شماست و باید عوضش کنید

12. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

کسی نمی دونه شماره ی اپدیتی که توی بازی Spiderman Auh frontieres du tamps هست چیه؟؟؟
    خیلی مهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •