کسی نبود راهنمایی کنه ؟
کسی نبود راهنمایی کنه ؟
دوستان یه سوال ...
بازی های xbox مثل gears of war , call of duty MW2 و ... رو میشه روی کنسول دو نفره بصورت آفلاین بازی کرد مثلا صفحه نصف یشه و با هم بریم جلو یا همدیگرو بزنیم ؟؟؟ یا بازی های ماشین مثل forza با هم مسابقه بدیم ؟
خب شما باید میفرمودین طرف چه فریموری رو روی درایو کنسولتون ریخته،و یادت باشه بازی NFS:HP جزو اون 6 بازی هست که،باید پچ متناسب با فریمور رو داشته باشه،حالا اگه شما تو این یه ماه گذشته فرضاً کنسول رو دادین بیرون آپدیت کردین،و بازی NFS رو هم اجرا کرده،برای PES نیازی به آپدیت مجدد ندارین،ولی بازی هایی مثل فورزا یا جدیدایی که میاد رو نباید وارد کنسول کنید چون فریمورتون شناسایی میشه و فلگ میشین،اما اگه خیلی وقت پیش دادین بیرون کنسول رو آپدیت کردن،برای PES باید دوباره آپدیت کنید و البته باید NFS رو هم متناسب با فریمور جدید پچ کنید یا پچ شده ش رو بخرید.ورژن داشبورد کنسولتون چیه؟(تو SETTING کنسول هست)آخرین فریمور LT+2 هست و آخرین داشبورد هم 13604 باید باشه.
میشه دو یا چند کنسول ایکس باکس رو توسط کابل شبکه بهم دیگه وصل کرد، و مثلاً با همسایتون کنسولاتون رو شبکه کنید و بازی هایی که روی لیبلشون 1-4 نفره رو زده 1-4 نفرزه بازی کنید،هر کی با کنسول خودش و تمام صفحه تلویزیون.
سلام دوستان ببخشید کی این داشبورد جدید ( مخصوص کینکت همراه با شناسایی صدا ) میاد ؟
من ديروز بازي gears of war 3 رو گذاشتم و 10 دقيقه اي بازي كردم.
ولي امروز كه dvd رو گذاشتم روي لودينگ كه مياد صفحه سياه ميشه ( 5 دقيقه هم صبركردم ).
چند بار هم امتحان كردم .ولي نشد.
به نظرتون به خاطر كثيف بودن لنز ميتونه باشه ؟
دوست عزیز داشبورد جدید 14448 25 نوامر-4آذر عمومی میشه.
محتوای مخفی: امکانات
من اخرین بار برای همین nfs فکر کنم lt + ریختم ! بعد ورژن داشبورد هم 12611 هست چون من از زمانی کهخب شما باید میفرمودین طرف چه فریموری رو روی درایو کنسولتون ریخته،و یادت باشه بازی NFS:HP جزو اون 6 بازی هست که،باید پچ متناسب با فریمور رو داشته باشه،حالا اگه شما تو این یه ماه گذشته فرضاً کنسول رو دادین بیرون آپدیت کردین،و بازی NFS رو هم اجرا کرده،برای PES نیازی به آپدیت مجدد ندارین،ولی بازی هایی مثل فورزا یا جدیدایی که میاد رو نباید وارد کنسول کنید چون فریمورتون شناسایی میشه و فلگ میشین،اما اگه خیلی وقت پیش دادین بیرون کنسول رو آپدیت کردن،برای PES باید دوباره آپدیت کنید و البته باید NFS رو هم متناسب با فریمور جدید پچ کنید یا پچ شده ش رو بخرید.ورژن داشبورد کنسولتون چیه؟(تو SETTING کنسول هست)آخرین فریمور LT+2 هست و آخرین داشبورد هم 13604 باید باشه.
اپدیت کردم به لایو وصل نشدم! پس اینجور که فهمیدم من بدم هم داشبورد و هم دستگاه رو فریمور جدید
روش بریزن فکر کنم دردرسرش کمتر باشه درسته ؟ اگر LT+2 بریزم خودم می تونم داشبورد رو از خود سایت
اپدیت کنم دیگه ؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
این ریجن PAL_U که بعضی بازیها داره یعنی چی ؟
یعنی اگه دستگاه پال معمولی باشه روی اون اجرانمیشه ؟
آره بدی بیرون همشو بریزن برات بهتره.
داشبرد ریختن کار راحتیه ولی چون این داشبرد های جدید خاص اند و اول فریم ویر باید استوک بشه و بعد داشبرد و بعدLt+2توصیه میکنم همونجا که میبری Lt+2بریزه برات بدی داشبرد هم آپدیت کنه بهتره
-------------------------------------------
این جزو بازی هایxgd3هست و این مشکلات توش طبیعی هست(ولی با اومدن فریم ویر مخصوصpcاین مشکل حل شده ولی احتمالا بازی شما قبل از این رایت شده)اول کنسول رو خاموش کنید بعد مطمین بشید دیسک خش نداره بعد کنسول رو روشن کنید و بازی رو دوباره اجرا کنید اگه بازم مشکل حل نشد مشکل از بازی شماست و باید عوضش کنید
کسی نمی دونه شماره ی اپدیتی که توی بازی Spiderman Auh frontieres du tamps هست چیه؟؟؟
خیلی مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)