من بودم عجب شیرشنبه این هفته امریمون رو دادن
پادگان خیلی خوبیه بهشته خیلی هم بزرگ فقط غذاهاش یکم داغونه
ولی در کل پادگان خوبیه و من دوست دارم یگان هم اونجا بیوفتم
من بودم عجب شیرشنبه این هفته امریمون رو دادن
پادگان خیلی خوبیه بهشته خیلی هم بزرگ فقط غذاهاش یکم داغونه
ولی در کل پادگان خوبیه و من دوست دارم یگان هم اونجا بیوفتم
کیا برای اسفند افتادن پادگان شهید رجایی کرمانشاه(سراب نیلوفر)؟
راسته که میگن همه کسانی که اونجان،میفتن مرزبانی(حتی جاهایی مثل سیستان و بلوچستان یا ارومیه)؟
عزیزم هیچ حرفی رو باور نکن حتی اگه کادری های پادگان هم گفتم همش دروغه هر کجا نیرو لازم داشته باشه میفرستن اونجا حالا بعضی ها هم اونجایی که تو میگی میوفتن
خیر شما معاف نمیشی حتی اگه برادرات خارج از کشور باشن ولی برای تقسیم میندازنت شهر خودت
خیلی ممنون داداش.چه عجب یکی پیدا شد توی دلمونو خالی نکرد![]()
عزیز دست گلت درد نکنه خیلی کمکم کردی! نحوه ی رفت و آمد از پادگان تا ترمینال سمنان به چه صورته ؟ ترمینال سمنان آدرسشو میدونی ؟
تو برگ آبی زده 2 اسفند ساعت 7 ، منظورش اینه که ساعت 7 دم در پادگان باشیم یا نظام وظیفه شهرمون ؟ آدرس رو زده نظام وظیفه شهرستان
بعدش اگه احیانآ بعد اندازه کردن لباس دیر برسیم یا یکی دو روز غیبت داشته باشیم موردی پیش میاد ؟
دمت گرم
Last edited by shoaee; 11-02-2015 at 15:36.
سلام داداش. اول از همه برو خدا رو شکر کن که یکی از بهترین پادگانای ممکن برای آموزشی افتادی. من اعزامی 1 دی پادگان 02 هستم و دیگه چند روزی تا پایان آموزشیمون نمونده. در کل میشه گفت این پادگان نسبت به پادگانای دیگه کشور بهتره. هر روز برنامه تا ساعت 16 هست (به جز دو سه روز اول که تا شب باهاتون کار دارن!) و روزهای پنج شنبه تعطیل هست، به عبارتی از چهارشنبه ساعت 12 تا شنبه ساعت 6 صبح به همه مرخصی میدن (طبیعتا اگه آخر هفته نگهبان نباشید میتونید برید خونه).
دوستانی که بین ما دوره سپاه رفتن هیچ تفاوتی با بقیه ندارن و به عبارتی این دورشون هیچ تاثیری تو آموزشیشون نداره و اونا هم باید 60 روز آموزشی بیان و همشون ناراحتن که سپاه نیوفتادن!
ضمنا میتونید خوشحال باشید چون افسرای ما گفتن دوره اسفند طلاییه و تو 02 سربازای آموزشی اعزام اسفند از دو سه روز مونده به عید تا حدودای 15 فروردین تعطیل میشن.
اگه اشتباه نکنم ما رو روز اول 3 روز مرخصی دادن تا لباسامونو ردیف کنیم و آرم و علائم بزنیم حالا شاید به شماها ندن چون میزان تعطیلی دوره شما زیاده بنابراین با خودتون وسایل لازم رو حتما بیارید، ضمنا حتما یه ساک نسبتا بزرگ با خودتون بیارید چون اونجا بهتون ساک نخواهند داد و ممکنم هست آسایشگاهتون کمد هم نداشته باشه.
داداش اگه بازم سوالی بود در خدمتم.
دوستان اگه میشه من رو راهنمایی کنید
من الان دوره کد خوردم میخواستم ببینم بعد دوره کد به وسیله ی شرایط
تک بسری میتونم شهر خودم بیوفتم یا خیر
واینکه دوره ما که میخوره به عید دوره طلایی میشه ؟؟
نظام وظیفه باید بری.
در مورد رفت امد از طریق میدون استاندارد رفت امد صورت میگیره. اونجا خطی های پادگان 24 هستن. مسیرو رو تو گوگل مپ گذاشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو نقشه پادگان رو هم می تونی پیدا کنی میدون استاندارد رو به سمت پایین برو
دو سه روز غیبت مهم نیست مشکلی پیش نمیاد بچه های ما چندتاشون چند روز غیبت داشتن اتفاقی نیوفتاد براشون. فقط ازشون تعهد گرفتن که دیگه غیبت نکنن! ولی شما همون روز اونجا حاضر باش اینجوری بهتره . نه یه چند ساعت دیر برسی اشکال نداره. بهت گیر دادن یه چیزی سر هم کن بهشون بگو مشکلی پیش نمیاد...
مخلصیم
Last edited by Xeoc; 11-02-2015 at 17:49.
سلام.
خب ما هم بعد 52 روز براي اولين بار اومديم مرخصي از 04 بيرجند.
اگه كسي اونجا افتاده سوالي داشت در خدمتم.
هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)