سلام دوستان
میگم سرعت شبانه رایگان از 6 تا 10 چجوریاس؟
من میخوام این جشنواره 24 تومنی عید رو بخرم و شبانه واسم مهمه چون دانلود زیاد میکنم !!
کلا چجوریه کیفیتش ؟
من قزوین هستم با تشکر
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوستان
میگم سرعت شبانه رایگان از 6 تا 10 چجوریاس؟
من میخوام این جشنواره 24 تومنی عید رو بخرم و شبانه واسم مهمه چون دانلود زیاد میکنم !!
کلا چجوریه کیفیتش ؟
من قزوین هستم با تشکر
امروز فردا امروز فردا جالب اینجاس عکس مصرفمو با نرم افزار براشون انداره گیری کردم بعد فرستادم زنگ زدم میگم چی شد میگه پشتیبانی گفتن مشکل از شما بوده دارم دیوونه میشم بد بختی اینجاس تایم روزانم همراه شبانه حساب شده بعد منفی شده الان حسابم منفی یک گیگه اول باید این منفی رو صاف کنم بعد گیگ بخرم
نخر از من میشی من 6 ساله ای دی اس ال دارم به قدر 6 سال در عرض این 3 ماه به اینا زنگ زدم گفتم از از حسابم در شبانه کم شده برو شاتل با جای دیگه
به نظرم حتما به 195 شکایت کنید و پیگیرش باشید. اگر قرار باشه هر کی ازش حجم خورده میشه ساکت بشینه و هیچی نگه سنگ رو سنگ بند نمیشه و هر روز ممکنه گریبان یک نفر رو بگیره. حتی اگر نتونید حجم تون رو پس بگیرید حداقل یک سابقه منفی برای آسیاتک ثبت میشه و این مشکلات کمتر پیش میاد.
در ضمن این نکته رو همیشه رعایت کنید که قبل از ساعات رایگان مودم رو یک روشن/خاموش بکنید. این مسئله رو زمانیکه من مخابرات داشتم خیلی باهاش مواجه بودم و به علت اینکه سیستم شون باگ داشت یادمه حجم خیلی ها رو خورده بود. برای همین برای من عادت شده که همیشه این رو رعایت میکنم و دیگه مشکل خورده شدن حجم از طرف ISP رو ندارم.
البته نیاز نیست مودمو ریبوت کرد فقط کافیه کانکشنو یه بار قطع و وصل کنه
سلام دوستان
این سرویس صبحانه آسیاتک چطوری ثبت میشه؟
در لیست سرویس ها موجود نیست!
من میخوام برم سربازی و نمیخوام در نبودنم نت قطع باشه و پورت رو خالی کنن
بنظر شما این سرویس خوبه یا سرویس یلدا 15 ماهه؟
واسه منم دوبار اينجورى شده, همه رو پس گرفتم با 195, با کلى عکس و مدرک البته, يه گيگ هم اضافه تر..
آره سيستمشون باگ داره, با مسئول 195 که زنگ زده بود نيم ساعت صحبت کردم, شيرفهمش کردم ... گفت اينجورى نميشه بايد بگيم جمعش کنن شبانه رو [emoji51]
فعلا بايد اطلاع رسانى کنيم همه سر تايم رايگان دى سى کنن
Sent from my D6633 using Tapatalk
خدا خیرت بده
من همین الان دارم تنظیم می کنم خخخ
امیدوارم جواب بگیرم
من چون قبلا مخابرات داشتم و سیستمشون باگ داشت الان همیشه مودم رو قبل از خواب روی حالت bridge میذارم...
داداش اولا اینجا ایرانه ! از این چیزا توش طبیعی هست ! زیاد سعی نکن حقتو بگیری !
دوما 1 ماه پیش هم 3 گیگ منو خوردن هیچ کاری هم نتونستم کنم !
سوما نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست من یک سالو نیم خاموش روشن نکردم هیچ مشکلی نبود ولی یه شب سیستمشون قاطی کرد از همه حجم کم کرد تو تایم رایگان !
+
سرعت 3 روزه خراب شده باز( یعنی از وقتی تعطیلات تموم شده )
Last edited by MOHAMMAD2010; 04-04-2016 at 12:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)