شما یکبار بیا خوزستان از اینترنت مخابرات اینجا استفاده کن تا خوده تبریز سینه زنان میری ، خوزستان به لحاظ اینترنتی کاملا فقیره
شما یکبار بیا خوزستان از اینترنت مخابرات اینجا استفاده کن تا خوده تبریز سینه زنان میری ، خوزستان به لحاظ اینترنتی کاملا فقیره
فرشاد ۸۱ اومده برات؟ من الان روی ۸۱ ام و از سرور سونی ۶۱۰ تا سرعت دارم
راستی خبر نداری کی اینو جمع میکنن
نه پینگ داره نه سرعت پیچ ، سرور داخلی هم که هزار ماشالله با سرعت نور دانلود میکنه ۴۰ کیلوبایت...
AVAVA دوست عزیز من الان برای استریم شکایت کردم عکس کنسول مودم رو هم ارائه کردم به تنظیم مقررارت باز میگه سرعتت روی 10 مگه ؟؟ حالا چه کار کنم ؟؟؟ عکس مودم رو هم قبلا گذاشتم دیدی ولی میگن 10 مگه ! خوب وقتی 195 هم همینو میگه من چه راه حلی دارم ؟؟؟
IP من روی رنج 81 قفل شده و هیچ سایتی رو هم باز نمی کنه و باید بارها مودم رو روشن و خاموش کنم تا یک دونه از این رنج آی پی که اینترنت داشته باشه بگیره بعد اون یک آی پی نیمه سالم هم نه سرعت داره نه پینگ ( حداکثر سرعت این رنج 45 کیلوبایت با دانلود منجر و پینگ هم تایم اوت کامل ) ! 4 روز هست که اینطوریه ! برادر فرشاد جریان چیه ؟؟ لطفا اطلاع رسانی کن در صورت امکان . تشکر !![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 04-03-2016 at 14:28.
نه برا من فقط 2.185 میاد سرعتش650کیلوبایت فوله
شما که رو 81قفل شدید همتون قبلا مشکل ipگیری داشتید و باید نیم ساعت منتظر میموندید تا مودم ipبگیره ولی الان مشکل ipگیری حل شده و سریع ipمیگیره حالا اینکه کی رنجipجدید به گروهاتون اضاف کنن معلوم نیست خودتون و شانستون
ما که هنوز رو آی پی 5.233 با سلام و صلوات مودمو ریست میکنیم از ترس اینکه آی پی نگیره
پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هم که بالای 300
فقط سرورای داخل تک کانکشن و پینگ خوبی دارن
تلگرام و اینستا و ... که حرفشو نزن چون با تک کانکشن 7 کیلوبایت بر ثانیه فقط عمر آدم تلف میشه
هنوز هم رول night-2 برا همه آی پی های 5.233 اعمال نشده چون بعضی شبا محدود میشه رو 120 بعضی شبا با 650 میگیره
سلام ! خوب 4 روزه از اول میگفتی حداقل بدونیم چه خبره ! حالا هم دستت درد نکنه .قسمت اول حرفت تایید میشه که ما قبلا مشکل آی پی گیری داشتیم ولی نه نیم ساعت ! خوب الان مثلا درستش کردن ؟؟ این که بدترش شده ! الان رنج 81 اکثرا نت ندارن و فقط پارتاک باز میشه به جز یه تعداد محدودی که اونم خراب هستن و سرعتشون حتی با دانلود منجر به 50 نمیرسه ! اول اگر 5 دقیقه صبر میکیردم تا آی پی بگیره ولی بعدش دیگه مشکلی نبود ولی حالا آی پی میگیره اما با آفلاین فرقی نداره ! خوب برادر عزیز حالا معلوم نیست قراره در نهایت چی بشه ؟ حداقل یه امیدواری بده چون اگر درست نمیشه برم تخلیه !
تشکر !
![]()
والا صفحه 2795 و 2796رو مرور کنید خودتون گفتید خیلی مشکل ipگیری اذیت میکنه حتی بعضیا گفتن تا یکی دو ساعت ipنمیگیره
اینکه کی رنج ipجدید اضاف میشه معلوم نیست شاید یه روز دیگه شاید یه هفته دیگه شاید یه ماه دیگه شایدم چند ماه دیگه
Last edited by farshad0123; 04-03-2016 at 16:43.
سامسونگ اگر اهل دانلود شبانه هستی به طرح صبحانه آسیاتک یه نگاهی بنداز , یکساله 12 گیگ به همراه 1395 گیگ شبانه 24 تومن
یکی از بچه های تاپیک آسیاتک هم میگه میتونه مجانی واسه کاربرای فروم ثبت نام کنه
یکی از بچه ها طرح آ مثل آسیاتک 60 گیگ یکساله 60 تومن با شبانه 80 درصد مجانی رو داره و شبانه سرعتش مثل روزانه بازه هم خارجی هم داخلی اگر اینم مثل اون طرح باشه خیلی فرصت خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)