دوستان یه راهنمایی کنن ممنون میشم
از شرایط و تبصره و.......
دوستان یه راهنمایی کنن ممنون میشم
از شرایط و تبصره و.......
شهید انشایی برا یک اسفند نیست؟
نوکرتم داداش...شمام شهید انشایی بودی؟اولش میری مرخصی میدن؟
مرخصى اول دوره اموزشى قانون و قاعده نداره و ممكنه در دوره شما بدليل مرخصى عيد ، دو يا سه روز اول رو مرخصى ندن بنابراين سعى كنيد تمام وسايل رو كامل ببريد در ضمن معاف از رزم هم تاثيرى ندارد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام کی زنگ میزنی؟
اول صیح یعنی 7ونیم بزنگ بعد 10-20 بار موفق میشی!
بچه ها خبر ندارید کسایی که برج 10 رفتن اموزشی مالک اشتر اراک بهشون مرخصی پایان دوره دادن یا نه؟
اکه کسی از دوستانش اونجاس یه خبری برام بگیره ممنون میشم. ظاهرا تو این فروم که نیستنچندتا سوال دارم
جالبه هرچی صفحات خیلی قبل ترو خوندم تا ببینم درباره آموزشی عجب شیر بچه ها چیزی نوشته باشن هیچی نبود!!!مثل اینکه میرن آموزشی دیگه هیچ کدوم برنمیگردن
یکی نیس عجب شیرو با رسم شکل توضیح بده؟؟؟![]()
اينم نشونه هايي از قدرت و معجزه پول!!!!!!!!!اميدوارم كه مدير انجمن بازم بي دليل پاكش نكنه(هرزچند كه معلومه پاكش ميكنه)
کمالی: مشمولان غایب پس از پرداخت جریمه، منعی برای دریافت گذرنامه ندارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مرخصی بدن باید برگردی نمی تونی بمونی حالا بازم یه سری لوازم مهم مثل وسایل بهداشتی، دارویی، لباس گرم با خودت ببر که اگه مرخصی ندادن لنگ نمونی.
من آبان و آذر اونجا بودم آب و هواش سرد بود . روزای اول چهار پنج تا لباس بافتنی از زیر می پوشیدم اما به مرور که عادت کردم بیشتر از یکی دوتا تن نمیکردم (این درحالی بود که من کل آموزشی رو مریض شده بودم ریه ام شدید عفونت کرده بود ) اراشد ما که اصلا لباس گرم نمی پوشیدن تازه آستیناشون هم تا میزدن بالا!. شما هم موقعی میری که سرماش اومده کار خودشو کرده رفته . از این بابت زیاد اذیت نمیشید. عید هم که تعطیل هستید دیگه چی از این بهتر؟ به ما فقط پنج روز برای محرم مرخصی دادن و پنجاه و خورده ای اونجا بودیم .
امکانات دقیقا چی مثلا ؟ توپ هست اونجامیتونید فوتبال یا ولیبال بازی کنید. اونجا وسط بیابونه حتی هنوز گاز کشی نشده طبیعیه که به اندازه پادگان های تهران امکانات نداشته باشه با این حال کمبودامکاناش اونقدری نیست که شما اذیت بشید. عوضش سکوت بی نظیری داره خیلی لذت بخشه...
پدافند سمنان در کل راحته در بدترین قسمتش هم زیاد اذیت نمیشید شما که فوق دارید گردان بدر هستید . فوق لیسانسه ها همراه تعدادی لیسانسه اونجا هستن.
بله گردان ما نصر کسایی که معاف بودن رژه نمیرفتن کارای خدماتی انجام میدادن اما مزیت اصلیش تو یگانه کسایی که معافن، پاسداری نمیدن پس حتما توصیه میشه.
ممنون از توضیحتون دوست عزیز [emoji106]
دوستانی که اطلاعاتشون در این مورد کامله یه توضیح بدن لطفاً.......
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)