تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2802 از 4105 اولاول ... 1802230227022752279227982799280028012802280328042805280628122852290233023802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,011 به 28,020 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام،
    راهنمایی میخواستم
    من پدرم فوت شدن، و بقیه برادرام هم ازدواج کردن و خونه و زندگیه خودشونو دارن، عایا من میتونم برای کفالت مادرم و خواهرم اقدام کنم؟
    دوستان یه راهنمایی کنن ممنون میشم
    از شرایط و تبصره و.......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

شهید انشایی برا یک اسفند نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

برو حال کن واسه خودت! من پارسال یک اسفند بودم. از 27 اسفند مرخصی میدن تا پایان تعطیلات عید. 80 درصد برنامه هم تمرین رژه هستش
    نوکرتم داداش...شمام شهید انشایی بودی؟اولش میری مرخصی میدن؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش برگ آبی اومد در خونمون افتادم پدافند سمنان!!

کسی از سمنان خبر داره ؟ تا قزوین قطار داره ؟ با قطار بهتره یا اتوبوس ؟ شنیدم فقط سه روز واسه اندازه کردن لباس مرخصی میدن ، اگه اینجوری باشه نمیصرفه بریم و برگردیم این همه راهو ! تا شهر ما 8 9 ساعت راهه! چیکار کنم همه ی وسایلو همون دفعه اول همراه ببرم ؟؟!!

تا اونجایی که جستجو کردم فهمیدم که آب و هواش خیلی بده ! پادگانش هم امکانات نداره ....
    در ضمن من فوق لیسانس هستم....خیلی سخت میگیرن ؟ کدوم گردان یا گروهان میفتم ؟
    معاف از رزم تاثیری داره اونجا ؟

کسی هست اونجا خدمت کرده باشه ؟؟؟
    ممنون
    مرخصى اول دوره اموزشى قانون و قاعده نداره و ممكنه در دوره شما بدليل مرخصى عيد ، دو يا سه روز اول رو مرخصى ندن بنابراين سعى كنيد تمام وسايل رو كامل ببريد در ضمن معاف از رزم هم تاثيرى ندارد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    کسی می دونه چه بلایی سر مرکز مشاوره تلفنی نظام وظیفه اومده من دو هفته است هر روززنگ می زنم می گه مشاوری در دسترس نیست؟!!
    شمارش همون 096480 دیگه عوض نشده که؟
    سلام کی زنگ میزنی؟
    اول صیح یعنی 7ونیم بزنگ بعد 10-20 بار موفق میشی!

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها خبر ندارید کسایی که برج 10 رفتن اموزشی مالک اشتر اراک بهشون مرخصی پایان دوره دادن یا نه؟
    اکه کسی از دوستانش اونجاس یه خبری برام بگیره ممنون میشم. ظاهرا تو این فروم که نیستنچندتا سوال دارم

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

جالبه هرچی صفحات خیلی قبل ترو خوندم تا ببینم درباره آموزشی عجب شیر بچه ها چیزی نوشته باشن هیچی نبود!!!مثل اینکه میرن آموزشی دیگه هیچ کدوم برنمیگردن
    یکی نیس عجب شیرو با رسم شکل توضیح بده؟؟؟

9. این کاربر از mojtaba_1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اينم نشونه هايي از قدرت و معجزه پول!!!!!!!!!اميدوارم كه مدير انجمن بازم بي دليل پاكش نكنه(هرزچند كه معلومه پاكش ميكنه)

کمالی: مشمولان غایب پس از پرداخت جریمه، منعی برای دریافت گذرنامه ندارند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش برگ آبی اومد در خونمون افتادم پدافند سمنان!!

کسی از سمنان خبر داره ؟ تا قزوین قطار داره ؟ با قطار بهتره یا اتوبوس ؟ شنیدم فقط سه روز واسه اندازه کردن لباس مرخصی میدن ، اگه اینجوری باشه نمیصرفه بریم و برگردیم این همه راهو ! تا شهر ما 8 9 ساعت راهه! چیکار کنم همه ی وسایلو همون دفعه اول همراه ببرم ؟؟!!

اگه مرخصی بدن باید برگردی نمی تونی بمونی حالا بازم یه سری لوازم مهم مثل وسایل بهداشتی، دارویی، لباس گرم با خودت ببر که اگه مرخصی ندادن لنگ نمونی.

تا اونجایی که جستجو کردم فهمیدم که آب و هواش خیلی بده ! پادگانش هم امکانات نداره ....
    من آبان و آذر اونجا بودم آب و هواش سرد بود . روزای اول چهار پنج تا لباس بافتنی از زیر می پوشیدم اما به مرور که عادت کردم بیشتر از یکی دوتا تن نمیکردم (این درحالی بود که من کل آموزشی رو مریض شده بودم ریه ام شدید عفونت کرده بود ) اراشد ما که اصلا لباس گرم نمی پوشیدن تازه آستیناشون هم تا میزدن بالا!. شما هم موقعی میری که سرماش اومده کار خودشو کرده رفته . از این بابت زیاد اذیت نمیشید. عید هم که تعطیل هستید دیگه چی از این بهتر؟ به ما فقط پنج روز برای محرم مرخصی دادن و پنجاه و خورده ای اونجا بودیم .
    امکانات دقیقا چی مثلا ؟ توپ هست اونجا میتونید فوتبال یا ولیبال بازی کنید. اونجا وسط بیابونه حتی هنوز گاز کشی نشده طبیعیه که به اندازه پادگان های تهران امکانات نداشته باشه با این حال کمبودامکاناش اونقدری نیست که شما اذیت بشید. عوضش سکوت بی نظیری داره خیلی لذت بخشه...

در ضمن من فوق لیسانس هستم....خیلی سخت میگیرن ؟ کدوم گردان یا گروهان میفتم ؟
    پدافند سمنان در کل راحته در بدترین قسمتش هم زیاد اذیت نمیشید شما که فوق دارید گردان بدر هستید . فوق لیسانسه ها همراه تعدادی لیسانسه اونجا هستن.
    معاف از رزم تاثیری داره اونجا ؟
    بله گردان ما نصر کسایی که معاف بودن رژه نمیرفتن کارای خدماتی انجام میدادن اما مزیت اصلیش تو یگانه کسایی که معافن، پاسداری نمیدن پس حتما توصیه میشه.

13. این کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام،
    راهنمایی میخواستم
    من پدرم فوت شدن، و بقیه برادرام هم ازدواج کردن و خونه و زندگیه خودشونو دارن، عایا من میتونم برای کفالت مادرم و خواهرم اقدام کنم؟
    ممنون از توضیحتون دوست عزیز [emoji106]
    دوستانی که اطلاعاتشون در این مورد کامله یه توضیح بدن لطفاً.......

خدا پدرتون رو بيامرزه

تا اونجايي كه من ميدونم اگه حتي يه برادر داشته باشين و اون هم تو ايستگاه فضايي باشه معافيت نميدن!

البته همونطور كه گفتم اين اطلاعات منه مطمئنا دوستان با تجربه تر بهتر ميتونن راهنمايي كنن، شما هم تلاشتو بكن و زود نااميد نشو

موفق باشيد

15. این کاربر از maj20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •