تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2802 از 4428 اولاول ... 1802230227022752279227982799280028012802280328042805280628122852290233023802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,011 به 28,020 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سوال
    آیا واسه دانلود رایگان باید حتما مودم سر ساعت 2 خاموش و روشن بشه یا به صورت اتوماتیک خودش از همون ساعت تا ساعت 7 رو رایگان حساب می کنه؟
    خیر نیازی به روشن خاموش کردم مودم نیست و اوتومات Switch میشه

2. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

l30l30y
    سرعتت در تایم رایگان چنده؟
    =========
    اینم از سرعت من در تایم رایگان:

شاتل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باشه حتما یه عکس ازش میذارم تا ببینی چنده...
    این هم باحال بود گفتم دوستان ببینن یه کوچولو بخندن:
    Last edited by l30l30y; 16-01-2014 at 01:33.

4. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آخه دوست خوبم شما چرا 2 مگ محدود گرفتی 256 یا 512 میگرفتی کافی بود.با اطلاعاتی که من از زیرساخت خوزستان دارم شما باید حداقل 2 یا 3 سال صبرکنی تا مشکلاتش حل بشه.شما باید اول یه قرارداد کم هزینه تر مثل 256 میبستی بعد اگه راضی بودی تبدیلش میکردی به 1 یا 2 مگ محدود...
    دیدم همه نوشتن شبی 4 و5 گیگی دان میکنن اومدم 2 مگ گرفتم که شاید بیشتر بشه

من علت اینو متوجه نمی شم.. شاتل با این که از ساعت 1 تا 3 محدودم میکرد 3 تا 8 سرعتم بر میگشت..با توجه به سرعت 1 مگ که میشه همون 100 کیلوبایت مثلا در 5 روز سرعت بین ساعت 3 تا 8 صبح 100 بود(اگر دانلود کنی پشت سر هم) و روز ششم باز محدود میشدی این بار بین ساعت 3 تا 8...باید 5 روز دانلود نمیکردی تا سرعتت به حالت عادی برگرده...چطور پارس انلاین همون شب اول سرعتش 50 کیلوبایت بود؟؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

7. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سرویس شما چیه؟ از کدوم شهر هستین؟ من سرویس 2 مگ محدود تهران دارم، مشکلی ندارم الآن. فکر می‌کنم بعضی شهرها و مراکز مخابراتی بنا به دلایلی محدودیت گذاشتن. من الآن نزدیک 2 ماهه که اومدم پارس‌آنلاین. مشکل چندانی ندارم. اما از همون موقع که این تالار رو پیگیری می‌کنم، بودن بعضی از دوستان که از وضعیت بد سرویسشون شکایت می‌کردن اینجا. فکر نمی‌کنم کسی به شما اطلاعات غلط داده باشه. به هر حال همه دوستان شرایط خودشون رو اینجا مطرح کردن. حالا بعضی‌ها خیلی وضعیتشون خوب بوده، بعضیا هم نه.

یه نکته دیگه‌ای هم وجود داره. ممکنه بعضی از مشکلات از سرورهایی باشه که شما ازش دانلود می‌کنی. من یه چند وقتی از expressleech دانلود می‌کردم. چون سرورش داخل کشور بود، سرعت دانلود ازش خیلی عالی بود. حدود 2 هفته پیش من دیدم که سرعت دانلودم تو شبانه رایگان اومده پایین. فکر کردم مشکل از پارس‌آنلاینه. اما بعد از یه مدتی فهمیدم که همه مشکل مربوط به پارس‌آنلاین نمی‌شه و یه بخش قابل توجهی از مشکل ماله همین سرور expressleech بوده. این سرورها هم متأسفانه تو ساعت‌های رایگان تحت فشار زیادی قرار می‌گیرن و طبیعتاً ممکنه یه زمان‌هایی خیلی محدود بشن و این الزاماً ربطی به پارس‌آنلاین نداره.

اگه سرعتتون تو ساعت‌های رایگان با چندتا فایل همزمان و به صورت چند کانکشنه (حداق 8 کانکشن به یک فایل) در مجموع پایینه، حتماً از پشتیبانی پارس‌آنلاین پیگیری کنید. به ویژه وقتی که سرعت دانلودتون بیاد زیر سرعت اسمی سرویستون که حتماً باید مشکل رو براتون حل کنن. از این که یه نفر تو پشتیبانی بگه نمی‌شه و این حرفا هم کوتاه نیایید. دوباره و چندباره زنگ بزنین با یکی دیگه حرف بزنین تا مشکلتون حل بشه. بعضی از این آدمای توی پشتیبانی پول می‌گیرن که کاربرا رو از سر واز کنن. یا بلد نیستن، یا نمی‌خوان. اما من دیدم بعضیاشون واقعاً دلشون می‌خواد مشکل رو حل کنن.
    از چند تا لینک مختلف تست کردم..بازم سرعت بین 20 تا 50 بود..خوب چی بگم به پشتیبانی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ورژن اخر 6.18 رو نصب کن، البته ورژن های قبلی هم میشه ولی باید فایلهای همزمان بیشتری برای دانلود بزاری

و یه نکته مهم هم که یادم رفت سعی کن سرعتت رو با رنج IPهای مختلف تست کنی ببینی کدوم بهت سرعت بیشتری میده. هر بار که مودمو ریست کنی به یه رنج IP وصل میشه که از داخل مودم قابل رویت هست

امشب اینا رو تست کردی نتیجشو بگو ایشالا که موفق باش

پ.ن: اگه بازم نشد زنگ بزن تهران بگو مرکزت کمبود پهنای باند داره اینقدر زنگ بزن تا پیگیری کنن من فکر کنم 10 بار که زنگ زدم فرداش SMS اومد که مشترکین عزیز پهنای باند مرکز شما ارتقا یافت با این حرکت به نفع بقیه یوزرها هم کار کردم !! چون چندسال بود وضعیت اینجا افتضاح بود بخاری هم از کسی بلند نمیشد !!
    چند دقیقه دیگه تست میکنم..اگه نشد دقیق به پشتیبانی چی بگم؟ فقط بگم پهنای باند کمه کافیه؟

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانلود تو تایم رایگان-تعرفه 512

پارس آنلاین مچکریم

12. این کاربر از LEO.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باشه حتما یه عکس ازش میذارم تا ببینی چنده...
    این هم باحال بود گفتم دوستان ببینن یه کوچولو بخندن:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دانلود تو تایم رایگان-تعرفه 512

پارس آنلاین مچکریم
    من دارم با سرعت 150 دانلود میکنم سرویسم 2 مگ هست شما اخه چطوری با این سرعت دانلود میکنید؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •