بله مشکلش حل میشه چیز زیاد مهمی نیست
البته هزینت یه مقدار میره بالا ( حدودا 30 تومن بستگی به فروشنده دار)
بله مشکلش حل میشه چیز زیاد مهمی نیست
البته هزینت یه مقدار میره بالا ( حدودا 30 تومن بستگی به فروشنده دار)
نه همون S هست.....فکر میکنم حتی Xbox 360 S هم نیست ، البته من S رو مطمئن تر از Slim میدونم ، ولی فکر میکنم اصلا کلا مایکرو اسمی واسش نزاشته ، فقط Xbox 360![]()
توی سایت Xbox اینو در مورد هارد 320GB گفته:
Works with Xbox 360 S consoles
دوستان كسي اين پك high-res textures واسه BF3 رو تست كرده كه روي فلش يا هارد اكسترنال نصب ميشه يا نه؟
ظاهراً مشکل فلگ شدن برای بازی فورزا حل شده یعنی C4eva فریمور رو برای درایو های PC عرضه کرده اما طبق گفته ی جایی که ازش بازی میگیرم گفت باز هم 100% نیست این موضوع و امکان داره فلگ بشید و ما تضمین نمیکنیم. به نظر شما چی کار کنم من ؟
نه ببین دیگه از ناحیه ی دیسک هایxgd3خطری نیست به هزار و یک دلیل دیگه امکان داره بن بشی که اون فروشنده هم احتمالا منظورش اونا بوده بعدشم خوب یه روزی بن شدی اون که زیر بارش نمیره واسه همون گفته
خوب پس اگه اون بازی رو با درایو مخصوص رایت کرده باشه دیگه مشکلی نیست از ناحیه ی بازی و فقط چیزهای دیگه میمونه که احتمال فلگ رو پیش میاره
دوستان من با مانیتور w2261vp و با کابل hdmi بازی میکنم...
ولی نمیدونم چرا کیفیت تصویرو دوست ندارم...
یه نفر از دوستان حرفه ای لطف کنه بگه برای مانیتور من بهترین تنظیمات display چیه تو هر بخش؟؟؟
3 تا بخش داره که اولیش رزولیشن هست و فکر کنم رو 1080p از بقیه بهتره ولی 2 تای دیگه رو نمیدونم!!!
اینم لینک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سیم زرد رنگ رو دوستم مشاهده کرده.
خوب آموزش اینجا هست:
فقط اینکه باید از فایل هایLt+2و جانگل فلشر جدید استفاده بکنید بقیه سوالاتتونو هم اونجا بپرسیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو جعبش که زده Xbox 360 و هیچ پسوند و پیشوندی نداره...........
فقط تویه دفترچش زده New Xbox 360................
میشه آموزش LT Plus 1.9 برای درایوهای هیتاچی رو هم بذارید؟
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)