مشکلی نداره که الان !
مشکلی نداره که الان !
دوست عزیز این موضوع اصلا منطقی نیست. بنده دارم از سرویس ایرانسل 3 مگابایت دانلود میکنم. شهرستان هم هستم. نه کارمندم نه هیچکاره ی هیچ کدوم از اپراتورها . همراه اول شبانه 2 مگ دانلود میکنم قبلا تستش رو تو تاپیک گذاشته بودم. اصلا درست نیست که بدون در نظر گرفتن شرایط به دیگران توهین و تهمت بزنید. واقعیت اینه که شبکه بی سیم ( حتی سیمی ) پایداری شبکه رو نداره .ظرفیت BTS ها یکسان نیستن. از این بابت هیچ اتهامی به هیچ شخصی وارد نیست چون تقسیم این سرعت به افراد در مناطق مختلف بسته به ترافیک و تجهیزات شبکه اون بخش متفاوت هست.
ایشون هم منطقه اش رو میگه تا مشخص بشه . با این حال ممکن تمرکز در بعضی مناطق مثل تهران - سیدخندان / شریعتی - حسینه ارشاد یا برای مثال فلکه اول تهران پارس و میدون جمهوری هیچ تشابهی نسبت به سرعتو و سرویس با هم نداشته باشن . بنده و دوستان چندین بار با تست هاشون این موضوع رو اطلاع دارن.
دلیل نداره اگه جایی رو به عنوان منطقه تحت پوشش شبکه قرار داده یعنی باید سرعتش فول باشه .
Last edited by Milad4171; 01-03-2017 at 23:29. دليل: حذف نقل قول
نمیشه بسته خرید
این ایرانسل دزد، طرحهای دانلود رایگان هم داره؟
شبانه داره از 2 تا 8 . یه ساعته 900 . دو ساعته 1500 . سه ساعته 2000 تومن . که با توجه به حجم زیادی که میتونی دانلود کنی رایگان حساب میشه .
از كجا بايد اس ام اس بشه!؟
بقيه اپراتورها هم اينجوريه!؟
ن داداش فرکانساش یکیه فقط بازده با عملکردش با نسخه کوالکام متفاوته ک گفتن با اپدیتی ک اخریا اپل کرده نسخه کوالکام هم عملکرد یکسانی باهاش پیدا کرده
نسخه کوالکام تو شرایط سیگنالی ضعیف تر بهتر از اینتل عملکرد داشته
درخواست بدید با ستاره ۵۵۵ ستاره چهار مربع
بعد دورو بزنید تنظیمات اس ام اس میشه براتون
بعدش باید tap to load preview بزنید بره تو سافاری
والا رایتل و همراه اول رو خبر ندارم ولی تو تبلغاش نشون میداد باایفون تست میزد سرعت خوبی هم داشت تو تبلغاش
برا منم الان باز نمیشه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
هوزم قطعه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)