گذاشتی سر کار ما رو ؟؟؟ این که خوبه بابا !!! شما که 2.185 دارید و سرعت 610 پس مشکلت چیه ؟؟؟مگه 81 نبودی ؟؟ دیگه 81 نمیاد واست ؟؟؟؟
گذاشتی سر کار ما رو ؟؟؟ این که خوبه بابا !!! شما که 2.185 دارید و سرعت 610 پس مشکلت چیه ؟؟؟مگه 81 نبودی ؟؟ دیگه 81 نمیاد واست ؟؟؟؟
نه دوست من ، من قبلا ۲.۱۸۵ داشتم الان فقط ۸۱ میاد
من برای این گفتم ۲.۱۸۵ که این ای پی جدیده رو با اون مقایسه کردم
من ای پی الانم ۸۱ است
الان من این ای پی رو دارم مشکلی نداره به نظرت؟
2.186.98.77
با چه سرعتی مودمت وصله و چه سرعتی میگیری!
در ضمن ای پیت هم کامل ننویس ^_^
تست بگیر ببین چطوره اخه ۲.۱۸۶ من ندیدم
دو مگ دارم با سرعت 440 هم دانلود میکنه مشکلی نداره فقط خواستم بپرسم شما ایرادی میبینی توش اگه مورد داشت برم یقشو بگیرم
شما تبریز زندگی می کنی ؟؟؟ اگر آره تبریز فرق داره با خوزستان و باید بری توی تاپیک استان خودتون ! ولی شما 2 مگ داری باید سرعتت 256 باشه و الان به قول خودتون 440 هست بری یقشو بگیری برای چی ؟؟؟
پینگت چنده و سرعت دانلود چطوره ؟؟؟ اگر از 81 رد نشد شما چه کار می کنی ؟؟ شد 2 تا سوال پس 2 تا جواب هم داره ؟؟؟ : دی![]()
والا تبریز وضعیت اینترنت مخابراتش از شما خیلی داغون تره تازگی ها شبانه نامحدودش رو هم برداشتن ولی تو فروم اینقدر ناله نمیکنن
اومدم دلداریتون بدم!![]()
من 2مگ دارم سرعتش 650kb
پینگم که ۲۸۰ است و سرعت دانلودم همین الان از سرور سونی ۶۱۰ تاس اما با سرور داخلی ۱۳۰ اینجوریا
خوب راستشو بخوای من قصد داریم بریم کرج زندگی کنیم اما تا اون موقع یه شکایت میکنم ازشون من یکبار از مخابرات شکایت کردم نتیجه گرفتم ، اینو بگم برای شکایت از مخابرات دلیل بسیار قانع کننده نیازه ، چون بعد از شکایت پشتیبان های مخابرات زنگ میزنن و گازت میگیرین
یادمه زمانی که شکایت کردم از مخابرات همه گفتن شکایت نکن جواب نمیگیری اما شکایت کردم و پیگیر شدم و حق رو به من دادن پس میشه حلش کرد
این ای پی هم مطمئنن دائمی نیست چون هیچ ثباتی نداره مخابرات...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)