در همه پادگان ها خياطى است پوتين هم مي تونيد با يقيه بچه ها عوض كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
در همه پادگان ها خياطى است پوتين هم مي تونيد با يقيه بچه ها عوض كنيد
اگه پوتینا اندازه پامون نبود چی؟شماره کفشم 45 باباپیدا میشه یا با دمپایی آبی رژه میرم؟
![]()
دمپايي ابرى؟
اولا در استحقاقتون دمپايي پلاستيكى نامرغوب ميدن بعد اگر سايز پا شما پوتين پيدا نشد به زور پاتون سايز پايين تر مي كنند خدمته برادر من ، مدرسه و دانشگاه كه نيست
حالا دمپاییو شوخی کردم
نمیدونم.ایشالله که پوتین اندازه پام باشه.آخه من از یکی شنیده بودم تا شماره 50 هم هست![]()
بله هست
من خودم در دوران اموزشى به مدت ١٠روز يك سايز پايين تر پام بود دو اولين مرخصى شهري كه گرفتم پوتين رو عوض كردم
سلامچند روز پیش برگ آبی اومد در خونمون افتادم پدافند سمنان!!
کسی از سمنان خبر داره ؟ تا قزوین قطار داره ؟ با قطار بهتره یا اتوبوس ؟ شنیدم فقط سه روز واسه اندازه کردن لباس مرخصی میدن ، اگه اینجوری باشه نمیصرفه بریم و برگردیم این همه راهو ! تا شهر ما 8 9 ساعت راهه! چیکار کنم همه ی وسایلو همون دفعه اول همراه ببرم ؟؟!!
تا اونجایی که جستجو کردم فهمیدم که آب و هواش خیلی بده ! پادگانش هم امکانات نداره ....
در ضمن من فوق لیسانس هستم....خیلی سخت میگیرن ؟ کدوم گردان یا گروهان میفتم ؟
معاف از رزم تاثیری داره اونجا ؟
کسی هست اونجا خدمت کرده باشه ؟؟؟
ممنون
مرخصى اول دوره اموزشى قانون و قاعده نداره و ممكنه در دوره شما بدليل مرخصى عيد ، دو يا سه روز اول رو مرخصى ندن بنابراين سعى كنيد تمام وسايل رو كامل ببريد در ضمن معاف از رزم هم تاثيرى ندارد
ممنون شما هم پدافند سمنان بودید ؟ اگه آره میشه یکم بیشتر از تجربیاتتون بگید ؟ در ضمن میگن خیاطی نداره اونجا کلآ بیابونه فقط !
Last edited by shoaee; 11-02-2015 at 11:17.
سلام،
راهنمایی میخواستم
من پدرم فوت شدن، و بقیه برادرام هم ازدواج کردن و خونه و زندگیه خودشونو دارن، عایا من میتونم برای کفالت مادرم و خواهرم اقدام کنم؟
خدا پدرتون رو بيامرزه
تا اونجايي كه من ميدونم اگه حتي يه برادر داشته باشين و اون هم تو ايستگاه فضايي باشه معافيت نميدن!
البته همونطور كه گفتم اين اطلاعات منه مطمئنا دوستان با تجربه تر بهتر ميتونن راهنمايي كنن، شما هم تلاشتو بكن و زود نااميد نشو
موفق باشيد
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)