از دیروز ، من از همون اول از اکسین گرفتم و روی ۵.۵ اپ میشه و راحت ۵ مگ رو میگیرم
اصلا ای پی جالبی نیست
من از پارس انلاین هم سرویس دارم اصلا مسئله ای پی و اینجور چیزا رو نداره مخابرات رو برای دانلودش نگه داشتم
از دیروز ، من از همون اول از اکسین گرفتم و روی ۵.۵ اپ میشه و راحت ۵ مگ رو میگیرم
اصلا ای پی جالبی نیست
من از پارس انلاین هم سرویس دارم اصلا مسئله ای پی و اینجور چیزا رو نداره مخابرات رو برای دانلودش نگه داشتم
آقا فرشاد یه زحمتی
این دستگاه بی رس رو به انگلیسی چطور مینویسند
به فارسی نوشتم چیزی نیورد گوگل
زحمتشو می کشید انگلیسیشو بنویسید.![]()
دوست گرامی بی رس مخفف این کلماته
Broadband remote access server
چه کار کردی برای IP ?? هنوز روی 81 ؟؟؟ به خدا با یکی اپراتور ها حرف زدم سر درد گرفتم ! هر چی میگم رنج آی پی لاک شده میگه نه مشکلی نداره ! میخوام سرمو بکوبم به دیوار !!!!! بابا اعصابمون رو خراب کردن برای بقیه روز والله ...... اه !اینا کین دیگه اصلا حرف حالیشون نیست ...
آقا ما بیسواد یکی بگه این خط تا چقدر کشش داره ؟ در میاد پشت تلفن میگه خط شما بیش تر از 2 مگ کشش نداره ؟؟ انصافا سرمو بزنم کجا ؟؟؟
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 02-03-2016 at 14:39.
خط شما تا 12 مگ رو میکشه . که الان رو 3 مگ بسته شده .
نه خدایی ؟؟؟؟این رو که خودم هم میدونم برادر عزیز ! مشکل اینه اون پشتیبانی کله خر راست راست دروغ میگه خطتت تا 2 مگ بیشتر نمی کشه و میگه چیزی که توی مودمت میبنی ملاک نیست !!!!
![]()
فرشاد جریان این رنج IP 81 چیه ؟؟؟ !!! چرا این طور شده ؟؟ میرن یا دائم هستن ؟؟؟ اصلا سرعت ندارن که هیچ نصف سایت ها رو هم باز نمی کنن !
اتفاقا حالیشونه، بهشون دیکته کردن...
نمیشه انتظار داشت کاری رو به درستی انجام بدن
من موندم کدام شرکتی تو کل این دنیا سرعت اینترنتش بین ای پی هاش فرق داره که مخابرات دومیش باشه
دیروز برای بار دوم زنگ زدم بهم میگه برو دیگه درستش کردم هنوز نگذاشته بود بگم مشکلم چیه تو صورتم قطع کرد
تو سال ۲۰۱۶ باید دنبال ای پی باشیم که یلا خوب باشه
تمام دنیا دارن روی افزایش سرعت و ارائه سرویس های جدید کار میکنن بعد تو ایران باید به دنبال راه های کاهش سرعت اینترنت حلزونی باشن
از رو ناچاری تو این شرکتم گزینه دیگه داشتم رفته بودم...
من هیچی ندارم بگم جز تاسف ! خدا شاهده این قدر بی شخصیتن حتی نمیذارن بگی سلام و خداحافظ ! اگر بلد هستن که انجام نمیدن اگر هم بلد نیستن بازم فرقی نداره ! اینو فرشاد باید بگه من هم همه ی اعتراضم همینه چرا کاربرها رو گروه بندی می کنن اما یه سری دوستان رنج آی پی خوب گیرشون اومده + پورت فری و میگن گور بابای بقیه ! همین الان اگر رنج 81 نمیومد خودت هم سالی یک بار اعتراضی نداشتی والله ...![]()
حالا داداش الان روی 81 هستی ؟؟؟ اوضاع چطوره ؟ تکلیف چیه ؟؟ درسته میشه ؟؟؟ نشد شما میگی چه کار کنیم ؟؟ این آی پی نابوده اصلا !!! از هر 10 تا سایت 9 تا رو باز نمی کنه سرعتش به زور به 40 کیلوبایت برسه و پینگ هم که اصلا نداره !!!!!!!!!!!!!!!
دم اون دوستمون که عکس آواتارش امینم بود گرم ، تا آخر ادست ینا رو خونده بود و به شعور خودش توهین نکرد و رفت پارس آنلاین ! سروش بیچاره که این همه سال کاربر اینا بود قیدشو زد رفت آسیاتک ! به من گفته بود برو آسیاتک من کم عقل گوش نکردم بازم کاربر این شرکت کوفتی شدم !![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 03-03-2016 at 01:38.
نه دوست عزیز منم مثل بقیه کلی مشکل دارم با مخابرات منتها خسته شدم چون همه صحبت میکنن شکایت میکنن اما تهش هیچه... بگذریم
والا چه عرض کنم با این همه اوضاع الانمو میگم بهت... از سرور شرکت سونی برای پلی استیشن ۴ با سرعت فول مثل 2.185 دانلود میکنه اما ، این اما داره با سرور های داخلی مشکل داره سرعت نداره با سرور ایکس باکس هم مشکلی نداره فوله
چرا گفتم سونی و ایکس باکس چون سرور خارجی هستن ، خیلی راحت میشه نتیجه گرفت که این ای پی مشکل داره سرور داخلیش لاک شده روی سرعت پایین اما با چند لینک همزمان میشه فول پهنا باند رو گرفت ازش ، مخابرات کی پینگ داشت که الان میخواد داشته باشه ، منم پارس انلاین دارم نامحدود ۲۵۶ دارم سگش شرف داره به این مخابرات
الان من با سرعت ۵ مگ وصلم و ۴.۵ مگ دارم دانلود میکنم که ۶۱۰ تا میده البته با سرور خارجی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)