تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2800 از 4428 اولاول ... 1800230027002750279027962797279827992800280128022803280428102850290033003800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,991 به 28,000 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فک کنم اینا محدود میکنن....من این همه سوال پرسیدم قبل از این که بیام پارس انلاین همه میگفتید سرعت عالیه.10 گیگ دانلود میکنم!!!!

خوب چرا یکی نیومد به من بگه اینطوریه!!!!!!!
    سرویس شما چیه؟ از کدوم شهر هستین؟ من سرویس 2 مگ محدود تهران دارم، مشکلی ندارم الآن. فکر می‌کنم بعضی شهرها و مراکز مخابراتی بنا به دلایلی محدودیت گذاشتن. من الآن نزدیک 2 ماهه که اومدم پارس‌آنلاین. مشکل چندانی ندارم. اما از همون موقع که این تالار رو پیگیری می‌کنم، بودن بعضی از دوستان که از وضعیت بد سرویسشون شکایت می‌کردن اینجا. فکر نمی‌کنم کسی به شما اطلاعات غلط داده باشه. به هر حال همه دوستان شرایط خودشون رو اینجا مطرح کردن. حالا بعضی‌ها خیلی وضعیتشون خوب بوده، بعضیا هم نه.

یه نکته دیگه‌ای هم وجود داره. ممکنه بعضی از مشکلات از سرورهایی باشه که شما ازش دانلود می‌کنی. من یه چند وقتی از expressleech دانلود می‌کردم. چون سرورش داخل کشور بود، سرعت دانلود ازش خیلی عالی بود. حدود 2 هفته پیش من دیدم که سرعت دانلودم تو شبانه رایگان اومده پایین. فکر کردم مشکل از پارس‌آنلاینه. اما بعد از یه مدتی فهمیدم که همه مشکل مربوط به پارس‌آنلاین نمی‌شه و یه بخش قابل توجهی از مشکل ماله همین سرور expressleech بوده. این سرورها هم متأسفانه تو ساعت‌های رایگان تحت فشار زیادی قرار می‌گیرن و طبیعتاً ممکنه یه زمان‌هایی خیلی محدود بشن و این الزاماً ربطی به پارس‌آنلاین نداره.

اگه سرعتتون تو ساعت‌های رایگان با چندتا فایل همزمان و به صورت چند کانکشنه (حداق 8 کانکشن به یک فایل) در مجموع پایینه، حتماً از پشتیبانی پارس‌آنلاین پیگیری کنید. به ویژه وقتی که سرعت دانلودتون بیاد زیر سرعت اسمی سرویستون که حتماً باید مشکل رو براتون حل کنن. از این که یه نفر تو پشتیبانی بگه نمی‌شه و این حرفا هم کوتاه نیایید. دوباره و چندباره زنگ بزنین با یکی دیگه حرف بزنین تا مشکلتون حل بشه. بعضی از این آدمای توی پشتیبانی پول می‌گیرن که کاربرا رو از سر واز کنن. یا بلد نیستن، یا نمی‌خوان. اما من دیدم بعضیاشون واقعاً دلشون می‌خواد مشکل رو حل کنن.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

من یه غلطی کردم این ماه یکماهه 128 با 4 گیگ ترافیک حجمی تمدید کردم
    دانلود شبانم میتونم بگم 200 مگ هم نمیشه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    در صورتی که با 512 محدود شبی 1 گیگ حداقل میرفت .. والا با این نوناشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من سرویس 2 مگ محدود تهران دارم، مشکلی ندارم الآن.
    شما این سرویس را با ارائه مدارک (کارت دانشجویی،مدرک تحصیلی....) گرفتی یا همین طوری دادند؟
    من الان صبانت محدود 1 مگ تهران دارم، سرعت شبانه اش را کرده اند 24-25 کیلوبایت بعد هم میگن دستور مخابراته !!
    مرکز مخابراتی شما چیه؟ من مرکز بهشتی هستم.
    پارس آنلاین این طوری نیست اگه بگیرم؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من یه غلطی کردم این ماه یکماهه 128 با 4 گیگ ترافیک حجمی تمدید کردم
    دانلود شبانم میتونم بگم 200 مگ هم نمیشه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    در صورتی که با 512 محدود شبی 1 گیگ حداقل میرفت .. والا با این نوناشون
    می تونید قراردادتون رو عوض کنید. با قسمت فروش تماس بگیرید براتون ما به التفاوت سرویس قدیم و جدیدتون رو محاسبه می کنن
    Last edited by ak313; 15-01-2014 at 13:16.

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما این سرویس را با ارائه مدارک (کارت دانشجویی،مدرک تحصیلی....) گرفتی یا همین طوری دادند؟
    من الان صبانت محدود 1 مگ تهران دارم، سرعت شبانه اش را کرده اند 24-25 کیلوبایت بعد هم میگن دستور مخابراته !!
    مرکز مخابراتی شما چیه؟ من مرکز بهشتی هستم.
    پارس آنلاین این طوری نیست اگه بگیرم؟
    نه از من مدرک خاصی نخواست. (شاید به خاطر این که من 1 ساله قرارداد بستم.) اما اگه موقع ثبت نام هم گیر بده، می‌تونی ماه اول رو 128 ثبت نام کنی و از ماه بعدش از تو سایت هر سرعتی که خواستی بگیری. با ISpهای قبلیم که همین طوری بود.

من مرکز آیت اله کاشانی هستم. مرکز ما شلوغه اصولاً. ولی تا حالا که محدودیتی نذاشتن. بعدشم سرعت اسمی سرویس رو که باید حداقل بدن دیگه. 1 مگ برسه به 24 تا 25 کیلوبایت خیلی حرفه! به مخابرات چه ربطی داره. این سیاست خود شرکته. من قبلاً آسیاتک داشتم. 2 مگ محدود. اواخر شبانه رایگان رو نصف کرده بود. یعنی فیکس می‌رفت روی 128 کیلوبایت. خوشبختانه پارس‌آنلاین تا حالا که این کار رو نکرده. بعید هم می‌دونم بخواد یه همچین کاری بکنه.

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سرویس شما چیه؟ از کدوم شهر هستین؟ من سرویس 2 مگ محدود تهران دارم، مشکلی ندارم الآن. فکر می‌کنم بعضی شهرها و مراکز مخابراتی بنا به دلایلی محدودیت گذاشتن. من الآن نزدیک 2 ماهه که اومدم پارس‌آنلاین. مشکل چندانی ندارم. اما از همون موقع که این تالار رو پیگیری می‌کنم، بودن بعضی از دوستان که از وضعیت بد سرویسشون شکایت می‌کردن اینجا. فکر نمی‌کنم کسی به شما اطلاعات غلط داده باشه. به هر حال همه دوستان شرایط خودشون رو اینجا مطرح کردن. حالا بعضی‌ها خیلی وضعیتشون خوب بوده، بعضیا هم نه.

یه نکته دیگه‌ای هم وجود داره. ممکنه بعضی از مشکلات از سرورهایی باشه که شما ازش دانلود می‌کنی. من یه چند وقتی از expressleech دانلود می‌کردم. چون سرورش داخل کشور بود، سرعت دانلود ازش خیلی عالی بود. حدود 2 هفته پیش من دیدم که سرعت دانلودم تو شبانه رایگان اومده پایین. فکر کردم مشکل از پارس‌آنلاینه. اما بعد از یه مدتی فهمیدم که همه مشکل مربوط به پارس‌آنلاین نمی‌شه و یه بخش قابل توجهی از مشکل ماله همین سرور expressleech بوده. این سرورها هم متأسفانه تو ساعت‌های رایگان تحت فشار زیادی قرار می‌گیرن و طبیعتاً ممکنه یه زمان‌هایی خیلی محدود بشن و این الزاماً ربطی به پارس‌آنلاین نداره.

اگه سرعتتون تو ساعت‌های رایگان با چندتا فایل همزمان و به صورت چند کانکشنه (حداق 8 کانکشن به یک فایل) در مجموع پایینه، حتماً از پشتیبانی پارس‌آنلاین پیگیری کنید. به ویژه وقتی که سرعت دانلودتون بیاد زیر سرعت اسمی سرویستون که حتماً باید مشکل رو براتون حل کنن. از این که یه نفر تو پشتیبانی بگه نمی‌شه و این حرفا هم کوتاه نیایید. دوباره و چندباره زنگ بزنین با یکی دیگه حرف بزنین تا مشکلتون حل بشه. بعضی از این آدمای توی پشتیبانی پول می‌گیرن که کاربرا رو از سر واز کنن. یا بلد نیستن، یا نمی‌خوان. اما من دیدم بعضیاشون واقعاً دلشون می‌خواد مشکل رو حل کنن.
    2 مگ محدود..اهواز....تازه امروز روز اولم هست که در پارس انلاین هستم . صبح زنگ زدم که وصل شد به تهران.. گفت تایم رایگان افت سرعت داره و بعد ظهر زنگ زدم گفتند بزودی پرس انلاین برنامه ای داره تا درست کنه.کلا اینطوریه....حالا من چیکار کنم؟
    Last edited by FansPitbull; 15-01-2014 at 14:50.

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

2 مگ محدود..اهواز....تازه امروز روز اولم هست که در پارس انلاین هستم . صبح زنگ زدم که وصل شد به تهران.. گفت تایم رایگان افت سرعت داره و بعد ظهر زنگ زدم گفتند بزودی پرس انلاین برنامه ای داره تا درست کنه.کلا اینطوریه....حالا من چیکار کنم؟
    آخه دوست خوبم شما چرا 2 مگ محدود گرفتی 256 یا 512 میگرفتی کافی بود.با اطلاعاتی که من از زیرساخت خوزستان دارم شما باید حداقل 2 یا 3 سال صبرکنی تا مشکلاتش حل بشه.شما باید اول یه قرارداد کم هزینه تر مثل 256 میبستی بعد اگه راضی بودی تبدیلش میکردی به 1 یا 2 مگ محدود...

11. 4 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MMJ431's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما چطور خطتتون 11 مگ میکشه؟ ماله من بیشتر از 8 مگ نمیکشه...الان در روز عادی سرعتتون چنده و ساعات رایگان چند میشه و کلا سرویستون 2 مگ هست؟ اگه پاسخ بدید ممنون میشم
    سرویسم 256 محدوده و به طور کلی اگر ترافیک نباشه سرعتش 8.2Mb/s هست

پ.ن: و لینک DSL ما همچنان می‌رود و می‌آید …

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ورژن اخر 6.18 رو نصب کن، البته ورژن های قبلی هم میشه ولی باید فایلهای همزمان بیشتری برای دانلود بزاری

و یه نکته مهم هم که یادم رفت سعی کن سرعتت رو با رنج IPهای مختلف تست کنی ببینی کدوم بهت سرعت بیشتری میده. هر بار که مودمو ریست کنی به یه رنج IP وصل میشه که از داخل مودم قابل رویت هست

امشب اینا رو تست کردی نتیجشو بگو ایشالا که موفق باشی

پ.ن: اگه بازم نشد زنگ بزن تهران بگو مرکزت کمبود پهنای باند داره اینقدر زنگ بزن تا پیگیری کنن من فکر کنم 10 بار که زنگ زدم فرداش SMS اومد که مشترکین عزیز پهنای باند مرکز شما ارتقا یافت با این حرکت به نفع بقیه یوزرها هم کار کردم !! چون چندسال بود وضعیت اینجا افتضاح بود بخاری هم از کسی بلند نمیشد !!

14. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان خودم یه دوتا سوال داشتم این مقدار آپلود رایگان قرارداد برای سرویس دو مگ که گرفتم 770 مگ بوده، از ماه بعدی کلا هر ماه که اشتراک رو تمدید کنم این 770 مگ رایگان تعلق میگیره؟؟؟ و بسته به هر سرویس این مقدار چقدره؟ جالبه هیچی هم در موردش تو سایت توضیح نداده. حجم اضافی خریدم ولی به اون مقدار اضافه نشد فقط ترافیک باقیماندم زیاد شد

سوال بعدی الان یه گیگ من خریدم مقداری هم از حجم خود اکانت مونده اشتراک رو تمدید کنم طبق اون چیزی که تو سایت توضیح داده اون یه گیگ باید بره تو ماه بعد و هرچی از خود اکانت مونده بسوزه؟ درسته؟؟؟

اینجا هم در موردش توضیح دادن ولی میخوام مطمئن بشم:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •