تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 942 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینطور که من شنیدم امروز ایرانسل حدود 16 تا Bts نصب کرده که بدون مجوز از شهرداری اصفهان هست ... شهرداری اصفهان تا 25 خرداد به ایرانسل مهلت داده این دکل ها را جمع کنه اگر نکرد خود شهرداری میکنه ... یعنی پوشش ایرانسل در اصفهان پر..... اگر یادتون باشه گفتم یکبار زنگ زدم 130 و شخصی گفت شهر اصفهان هیچگاه تحت پوشش نمیره یا حداقل سال دیگه ، همان شخص حرف درست و صحیح را زد و آّب پاکی را ریخت رو دستمون ... حالا تکلیف حدود 5 هزار تا سیم کارت که در این شهر توزیع کرده ایرانسل را خدا می دونه چی میشه و مردم بیچاره باید چه بکنند ... اگر هم جایی از اصفهان تحت پوشش بره شهرهای دیگه استان هست مثل همین نجف آباد ، خمینی شهر ، شهرضا ، کاشان و...
    هدفشون فقط سنگ اندازي جلوي پاي ايرانسل هست

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

اینطور که من شنیدم امروز ایرانسل حدود 16 تا Bts نصب کرده که بدون مجوز از شهرداری اصفهان هست ... شهرداری اصفهان تا 25 خرداد به ایرانسل مهلت داده این دکل ها را جمع کنه اگر نکرد خود شهرداری میکنه ... یعنی پوشش ایرانسل در اصفهان پر..... اگر یادتون باشه گفتم یکبار زنگ زدم 130 و شخصی گفت شهر اصفهان هیچگاه تحت پوشش نمیره یا حداقل سال دیگه ، همان شخص حرف درست و صحیح را زد و آّب پاکی را ریخت رو دستمون ... حالا تکلیف حدود 5 هزار تا سیم کارت که در این شهر توزیع کرده ایرانسل را خدا می دونه چی میشه و مردم بیچاره باید چه بکنند ... اگر هم جایی از اصفهان تحت پوشش بره شهرهای دیگه استان هست مثل همین نجف آباد ، خمینی شهر ، شهرضا ، کاشان و...
    شما اینا از کجا شنیدی؟ پس شهرداری قبل عید گفته بود که هرچه سریعتر راه اندازی کنین ! اه آدم باید به حرف کی گوش کنه !؟؟! باور کنین این مشکلا عجق وجقی فقط مال ایرانه ! فقط این کنفته کاریا تو ایران میشه ! تکلیف اون 5 هزارتام مسعود جون به جایی نمی رسه از کی تا حالا تو این مملکت مردم حقشونا گرفتن که اینبار بگیرن ؟ تو اون کشورام که شبانه روز شعار میدین مرگ برش هیچ وقت این احمق بازیا نبوده !
    میگن آثار تاریخی ! اگه آثار تاریخی سرشون میشد که نمیمدن وسط 4باغ مترو بزنن !

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نباید ساکت نیشست.کارا باید بزرگ کرد.به قول دوستمون باید کارا به جراید رسوند.5000 سیم کارت کم نیست! اگه همه باهم اعتراض کنن کار حل میشه.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

شما اینا از کجا شنیدی؟ پس شهرداری قبل عید گفته بود که هرچه سریعتر راه اندازی کنین ! اه آدم باید به حرف کی گوش کنه !؟؟! باور کنین این مشکلا عجق وجقی فقط مال ایرانه ! فقط این کنفته کاریا تو ایران میشه ! تکلیف اون 5 هزارتام مسعود جون به جایی نمی رسه از کی تا حالا تو این مملکت مردم حقشونا گرفتن که اینبار بگیرن ؟ تو اون کشورام که شبانه روز شعار میدین مرگ برش هیچ وقت این احمق بازیا نبوده !
    میگن آثار تاریخی ! اگه آثار تاریخی سرشون میشد که نمیمدن وسط 4باغ مترو بزنن !
    از دوستم که فلکه احمدآباد موبایل فروشی داره ...
    بعید می دونم اعتراض به هر نحوی فایده داشته باشه ... آن میراث فرهنگی هم فقط یک بهانه هست به نظر من ... ایرانسل می تونه با یک دکل که مثلا تو خیابان شیخ بهایی یا طالقانی بزنه کل طرفای دروازه دولت و انقلاب و ... را پوشش بده حتما که لازم نیست بره تو چهارباغ دکل بزنه ... آن ور آب هم که قسمت مدرن شهر اصفهان محسوب میشه و از قسمت های تاریخی خبری نیست ... مشکل را باید در جای دیگه پیدا کرد ...

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بفرما شما میگفتی چرا ایرانسل هیچ اقدامی نمیکنه. اینم اقدامش که یه سری بیشعور اومدن اگفتن جمع میکنیم... ببخشید که این لغت رو گفتم. ولی بعضی ها واقعا لایقش هستند.
    Last edited by Maziar_69; 27-05-2007 at 13:27.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعید می دونم اعتراض به هر نحوی فایده داشته باشه ... آن میراث فرهنگی هم فقط یک بهانه هست به نظر من ... ایرانسل می تونه با یک دکل که مثلا تو خیابان شیخ بهایی یا طالقانی بزنه کل طرفای دروازه دولت و انقلاب و ... را پوشش بده حتما که لازم نیست بره تو چهارباغ دکل بزنه ... آن ور آب هم که قسمت مدرن شهر اصفهان محسوب میشه و از قسمت های تاریخی خبری نیست ... مشکل را باید در جای دیگه پیدا کرد ...
    با اینکه 2 بار بیشتر اصفهان نبودم ولی با حرفت موافقم. اینا بهونسسسسسسسسسس.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آره باهات موافقم... مشکل همه جا هست کافیه چشامونا باز کنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره نرخ دقیق یک دقیقه مکالمه با تعرفه ثانیه ای چقدر میشه ! ( با سیم کارت اعتباری )

ممنون که جواب منو دادین !

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون که جواب منو دادین !
    85 تومن D:

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

WoW

چه میکنه این ایرانسل پول باباهای نازنین ما رو . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •