آقا شیشه رو خودم ایمپورت کردم
ممون حل شد
این پیکان تاکسی عشق بازی
به زودی ....
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
آقا شیشه رو خودم ایمپورت کردم
ممون حل شد
این پیکان تاکسی عشق بازی
به زودی ....
Last edited by mmezrab; 13-03-2008 at 03:19.
مجید جون اگه میشه وانت پیکانت رو بزار ممنون میشم
شدید لازم دارم فقط راپید شیر آپدیت کن تورو خدا
به به ایول آخرش تاکسی رو به راه شد.
فقط یه چیزی.
سمند میر محمد رو ایمپورت کن و آنتن اون رو هر طور میتونی بزن رو صندوق عقب این. چون تاکسی بی سیم بدون آنتن که نمیشه...
و یه چیز دیگه: من تا حالا تکسچرهای این پیکان رو ندیدم ولی فکر میکنم ضبط داشته باشه. ضبط رو بدار به جاش تاکسی متر با کیفیت بزار.
چیز دیگه هم اینکه شما که زحمت کشیدی پس این سمند رو هم تاکسی کن که خیلی خواهان داره...
کدوم سمند رو می گی تاکسی کنم؟!!
مگه سمند دیگه ای هست ؟!!
یک سمند هست که تاکسی شدش هم هست .
بچه ها لطفا از تاکسی متر عکس می خوام .
من می خواستم داخل ماشین رو کلاا عوض کنم ولی هیچ ماشینی داخلش به این نخورد و یا پهناش زیاد بو دیا عرضش![]()
شما می خواستی یک عکس از سمند جدیدت بزاری ها؟
بزار دیگه تو کف موندم.
راستی اولین کار من رو دیدی برای کار اول خوب بود نه؟
راستی چطور می شه تو زدمودلر یک شی رو فقط از یک طرف کوچیک و بزرگ کرد؟اگه می شه جواب بدی ممنون میشم
بیا اینم وانت پیکان بدون هیچ تعقیری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by majid_sd2009; 13-03-2008 at 09:32.
باور کن پیداش نمی کنم ... ( ولی بلاخره از یکی از دوستام می گیرم )شما می خواستی یک عکس از سمند جدیدت بزاری ها؟
خوب بود .. ( برای اولین کار ) ( چون خوده من هم اولین کارم 206 بود که فقط پلاکش رو عوض کردم و کار بدیم ساخت پیکان برای اولین بار بود) ( منظور از ساخت یعنی تبدیل یک ماشین به پیکان )راستی اولین کار من رو دیدی برای کار اول خوب بود نه؟
به وسیله scaleراستی چطور می شه تو زدمودلر یک شی رو فقط از یک طرف کوچیک و بزرگ کرد؟اگه می شه جواب بدی ممنون میشم
این رو میدونم می خوام فقط از یک طرف کوچیک و بزرگ بشه و طرف دیگه اندازش ثابت باشه
یادم نبود سمند تاکسی شده. شرمنده.
یه سوال از امیر محمد:
اسکلت سمند مال SKODA بود ولی پراید رو نفهمیدم.
پراید رو با Golf GTI و Fiat Ponto و چند تا ماشین دیگه تطبیق دادم ولی جور در نیومد. میشه بگی اسکلت مخصوص پراید بود یا تغییر داده شده هستش مثل سمند و پیکان؟؟
اسکلت پیکان مال چی بود؟؟
ممنون
اگر اینطوری بکنی که یه طرف ماشینت با اون طرفش فرق میکنه!! جور در نمیاد...این رو میدونم می خوام فقط از یک طرف کوچیک و بزرگ بشه و طرف دیگه اندازش ثابت باشه
شاید بشه...
Last edited by ebicross; 13-03-2008 at 12:52. دليل: مرض
دو روز پيش كه رفته بودم بيرون يه بنز پليس ديدم فكر كنم مدلش اين بود البته كاملا يادم نيست اما اولش C داشت :
C340 يه چيزي تو همين مايه ها . از بنز E500 هم ميتوني الگو بگيري .
راستي دوستان كاراي جديدتون رو كي ميتونيم دانلود كنيم . از بابت زدمدلر هم ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)