نه فقط 1و2و3 داریم به همراه وایس سیتی و سن اندریس این جدیده هم 4یاIV
نه فقط 1و2و3 داریم به همراه وایس سیتی و سن اندریس این جدیده هم 4یاIV
اینم سیو کامل
http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=18901
مرسی.
مهم اینه که خودم لباسمو دوست داشته باشملباسمو عوض کردی؟ میخوام بدونم سلیقت چطوریه؟ برام جالبه.
دوست دختر؟ چون بهشون محل نمیذارم.![]()
بابا سیو کاملشو بازی کنید درسته کامله ولی فرعی هم هنوز داره تا صبح هم بازی کنید تموم نمیشه
میگما این که نشد؟ مرسی اگه برام رفته بودی اما دنلود نمیشه یه فایل با اسم 1173c میاد که با فایلای دنلود جی تی ای نمیخونه.
راستی کی گفته که تو باید میرفتی که میگی من میدونم و اون؟راستی لباسای دخترونه برای پسرا بده نه من. هر کی یه سلیقه ای داره.
![]()
موافقم.
میگما نمیتونی این امضاتو عوض کنی؟ آخه این که خیلی ضایع هست. هر جا که بری از دور چراغ میزنه که خطا داشتی.![]()
دوست دخترا برا من مهم بودن چون کار رمز رو برام میکردن...
لباسای مردونه.کت.تیشرتای سنگین.فوقش سوسولیش کن نه اینکه گل منگولی.کسه دیگه ای هم نمیره برات
فایل درسته.همون جایی که خودت آپ کردیم آپ کردم.حالا میرم رپید شیر.عزیتاش پای خودن.البته اگر بخوای ادامه بدی
علی 07 به نظرم 4 ارسالت الکی بود.همگی تکراری...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی که برام رفتی.حالا میرم چکش میکنم.
اااااااااا. تو چرا اینقدر به تیپ من گیر دادی؟
یه سوال: دوست دخترا چطوری کار رمز میکنن؟
و اینکه من توی ریپیدشیر آپ نکرده بودم. حالا مهم نیست.
و عزیتاش پای خوردن یعنی چی؟ و بقیش؟
و این جمله هم یعنی چی؟ علی 07 به نظرم 4 ارسالت الکی بود.همگی تکراری
اونی که من قرمز کردم اشتباه تایپیه منه.خواستم بگم از اذیتاش پای خودت
(رپید شیر اذیت زیاد مینه آخه)
اونیم که تو قرمز کردی... ایشون ارسالی که من جواب دادمو دوباره جواب داده و سیوم 2 صفحه قبل بو.گفتم الکیه.
عقل کل جان من دیشبو گفتم.تو همون سایت آپ کردم.الان رفتم رپید شیر
دوست دخترا:
مثلا وقتی بری زندان اسلحه هاتو نمیگیرن.یا بیمارستان.کاراشون کمه اما اندازه 2 تا رمز کار میکنه.
البته یکیم که تعمیر گاه داشت.2 تا هم الکین![]()
نگفتی الکیه. راستی چرا دیشب الکیه رو دادی؟
راستی لباسمو عوض کردم. در هر صورت سلیقه ی من همینه که هست.
من همون دوست دختری رو دارم که به دردم میخوره منظورم برای بیمارستان هست اما با اون پلیسه نمیتونم دوست شم چون سخته. نمیدونم چیکار کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)