نیازی به تغییر در مودم نیست. باید روتر رو فقط کانفیگ کنید.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نیازی به تغییر در مودم نیست. باید روتر رو فقط کانفیگ کنید.
سلام.
وقتتون بخیر.
من تو نقشه ایرانل موقعیت منزل رو مشخص کردم که طول و عرض جغرافیایی رو مشخص میکنه ولی موقعیت دکل های ایرانسل رو معلوم نمیکنه!
من حتی نمیدونم بصورت چشمی دنبال چی بگردم
ممنون میشم راهنماییم کنید تا بتونم این دکل لعنتی رو پیدا کنم (حالا چه با نقشه چه بصورت دید معمولی)![]()
به این شکل موفق شدم ایمترنت رو روی روتر بگیرم و حتی دسترسی به تنظیمات مودم هم از طریق روتر دارم چون رنج آیپی مودم رو 192.168.2 کردم
اما میخوام اگر بشه مودم رو روی bridge بزارم تا دو بار nat نشه...
شما برا این حالت راهکاری دارید؟
در واقع الان روتر من آیپی رنج 192.168 رو از طرف مودم میبینه... من میخوام کاری کنم که مستقیما آیپی شبکه ایرانسل رو ببینه
سلام من یه مودم فضای باز دارم zw101 رو پشت بوم نصب میکنم بهترین سیگنال رو میده اما بعد چند رو سیگنال ضعیف میشه تا جایی ضعیف میشه که sinr 3db میشه در صورتی که مودم رو پشت بوم محکم هستش و تکون نخورده
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه![]()
Last edited by arasholiver007; 01-06-2017 at 22:35.
خوب من امروز بالاخره مودم zw101 خودم رو توی تراس خونه نصب کردم خوشبختانه با توجه به اینکه ایرانسل تو منطقه ما خیلی بد آنتن میده اوضاع بدک نیست و مجبور نیستم بالا پشت بوم نصبش کنم. اینم تصاویر پنل مودم و تست سرعت
![]()
Last edited by amires; 01-06-2017 at 23:09.
مرکز منطقه سبز پرنگ احتمالا دکل اونحاست که معمولا شبیه یک چند ضلعی هست
از نظر ظاهری سخت میشه پیداش مرد چون دکل شرکت های دیگه هم تو منطقه هست
موقعیت منزل توی سبز کم رنک هست؟
[QUOTE=amires;8968562]خوب من امروز بالاخره مودم zw101 خودم رو توی تراس خونه نصب کردم خوشبختانه با توجه به اینکه ایرانسل تو منطقه ما خیلی بد آنتن میده اوضاع بدک نیست و مجبور نیستم بالا پشت بوم نصبش کنم. اینم تصاویر پنل مودم و تست سرعت
واسه فهمیدن قدرت دریافتی مودم باید کدام گزینه رو چک کرد منظورم. sinr cinr و چیزای دیگه هست
در کل از مودم راضی هستین؟ مودم فضای داخلی هم چک کردین؟
در کل پیشنهاد میدین؟ من با مودم داخلی با یک خط انتن سرعت ۳ مگابایت بر ثانیه میکیرم با سرور غیر از ایرانسل
کیفیت ساخت مودم و امکانات پنل مودم چجوری هست
ممنون از شما
[QUOTE=arasholiver007;8968555]سلام من یه مودم فضای باز دارم zw101 رو پشت بوم نصب میکنم بهترین سیگنال رو میده اما بعد چند رو سیگنال ضعیف میشه تا جایی ضعیف میشه که sinr 3db میشه در صورتی که مودم رو پشت بوم محکم هستش و تکون نخورده
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
از سیم کارت معمولی استفاده میکنی؟
شاید طول کابلنون زیاده افت ولتاژ دارین برق کافی نمیرسه به مودم.
بله کابلم بلنده باید چی کار کرد راه حل داره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)