اصولا روی مودمهای کشورهای مختلف محدودیتهای خاصی قرار میدهند که براحتی با تغییر فریمویر این محدودیتها برطرف میشود
اصولا روی مودمهای کشورهای مختلف محدودیتهای خاصی قرار میدهند که براحتی با تغییر فریمویر این محدودیتها برطرف میشود
Last edited by xshya; 26-09-2017 at 12:22.
متاسفانه وقتی فریمور را میخواهم بریزم اخطار میدهد که فریمور شما به روز است و جواب نمی دهد البته مشخصات مودم را در زیر ارسال میکنم
IMEI:8668.........
Firmware:21.326.62.00.1365
WebUI:17.00.18.00.1365
Wrong codes entered : 0 (unlock attempts left : 10)
Last edited by morypory; 03-10-2017 at 23:52.
Wrong codes entered : 0 (unlock attempts left : 10)
این یعنی شما یکبار هم امتحان نکردی ببینی با کد, مودم آنلاک میشود یا خیر ! دقیقا موقع پست زدن و درخاست راهنمایی اینهارو باید نوشت تا بقیه دوستان اینجا بهتر و دقیقتر شما را راهنمایی کنند
شما سیمکارت اوپراتور دیگر رو داخل مودم بگزار و وارد صفحه تنظیمات مودم شوید / اگر نیاز بود کد وارد کنید یکی از اینها را استفاده کن - 94085506 -43814401 - 57757994
اگر کدها فایده ای نداشت الان شما باید فریمویر رو عوض کنید . آن فریمویری که که یکبار امتحان کردی جواب نداده چه ورژنی داشت ؟
اون شماره IMEI رو از پست پاک کن سوء استفاده نشود ! ( اتفاق خاصی نیمافته فقط حجم اینترنت و شارژت تموم میشه و پیامهاو ترافیک هم...
همیشه باید این شماره IMEI عوض بشود بعد از خرید مودم حالا از داخل یا از خارج از کشور فرقی نمیکند
Last edited by xshya; 26-09-2017 at 15:02.
سلام خسته نباشید.من به یک مودم سیم کارت خور با قابلیت 4.5g نیاز دارم.از بین مدل های زیر شما کدام بهتر است؟یا اگه پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید؟
e5186-2a huawei
525 huawei
fd-m60 irancell
ca60 irancell
دوستان هر کسی دسترسی داره آخرین وب یو ای برای ٣٣٧٢ بگیره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
مرسی از راهنماییتون. اما باند 42 43 چه فرقی با 4جی داره؟ دوما من سیم کارت معمولی ایرانسلم توش گذاشتم وصل شد ولی همراه اول نشد. حالا در کل راهی ترفندی چیزی نیست که به یک مودم بدرد بخور تبدیلش کنم؟
دوستان عزیز چطوری میتونمشماره IMEI مودم B315-22a رو عوض کنم؟
سلام
مدل مودمم E8372h هست
هم WebUI و هم Firmware رو عوض کردم
شماره بیلد اصلی خود مودم رو نمیدونم چند بود چون مودم بریک شده بود و کار نمیکرد فریمور و WebUI رو تعویض کردم
بله USSD هم دارم الان
عکس از مشخصات دقیق سیگنال + انتخاب باند
![]()
اگه منظورتون نسخه 1.20 هست این لینک دانلودشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود اگه عضو 4pda نیستین میتونین لینک رو بدین به Link Generator زیر تا دانلود بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتونستم عضو بشم
اصلا قابل فهم نيست
اگر ميتونين يكي دو تا رو ترجمه كنين تا بچه ها استفاده كنن
با سپاس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)