با سلام
دوستان ارت 2 و ارت 3 سرعت دانلود حدودا چقدره و بعد چقدر دانلود محدود میشن؟
با سلام
دوستان ارت 2 و ارت 3 سرعت دانلود حدودا چقدره و بعد چقدر دانلود محدود میشن؟
متشکر هستم از دوستان بابت راهنمایی که به من رسوندن...![]()
سلام دوست عزیز, منم دقیقا عین شما این مشکل برام پیش اومده! قدیما از کنترل پنل کانکشن میساختم وصل میشد بدون هیچ مشکلی! الان دیگه از این طریق وصل میشم سایت ها پینگ نمیدن ولی با یک فیلتر شکن همه چی درست میشه! منم عین شما از مودم PPPOE متصل میشم مشکلی نداره! زنگ زدم گفتن مشکل از شماس) در صورتی که اینجا یک ISP دیگه هم دارم عین بنز کانکت میشه.
ویندوز عوض کردم / مودمو عوض کردم / سیستمو عوض کردم مشکل حل نشد که نشد :/
خلاصه میخواستن 20 تومن بکنن تو پاچمون ولی گفتم نمیخوام :/ ...
خیلی شاتل مسخره شده الان شبا از ساعت 12 تا 4-5 صبح سرعتم میرسه به 30ارت 1 هم هستم
Last edited by alireza-ms; 19-10-2015 at 02:42.
تنظیمات مربوط به NAT رو در مودم بررسی کنید، اطمینان حاصل کنید که NAT فعال باشه.
تنظیمات مربوط به MTU رو هم بررسی کنید، از ISP خودتون بپرسید که چه میزانی رو باید تنظیم کنید بهتره، ولی میتونید دستی کمی باهاش بازی کنید ببینید مشکل رو حل میکنه یا خیر، مقادیر مختلفی رو تست کنید.
DNS مودم رو هم چک کنید، به جای اتوماتیک دستی تنظیمش کنید روی چند سرور مختلف، مثلاً 8.8.8.8 و 4.2.2.4.
در آخر، اگر هیچ کدوم از اون راه های بالا مشکل رو حل نکردند، از دوستی/آشنایی مودم دیگری تهیه کنید برای تست، اگر با مودم دیگری مشکل برطرف شد، اقدام به آپدیت کردن Firmware مودم خودتون بکنید، اگر مشکل حل نشد اقدام به تعویض و یا تعمیر مودم خودتون کنید.
Last edited by Pejii; 19-10-2015 at 12:42.
تلگرام تو شاتل وحشتناک قطع و وصلی داره ..شدید
هرچند ثانیه
اگه با ف.ی.ل.ت.ر.شکن مشکلی ندارین، دو تا احتمال هست:
یکی این که تو حالت کانکشن بریج مودم DNS Server نمیگیره و در نتیجه نمیتونه URLها رو به معادل عددی (IP) اونا ترجمه کنه. اگه شما تو پنجره cmd با دستور ping میتونین از 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 پینگ بگیرین اما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونین، یعنی مشکل DNS دارین. ف.ی.ل.ت.ر.شکنها هم چون معمولن به سرورهاشون با استفاده از IP عددی متصل میشن، به مشکل بر نمیخورن.
حالت دیگهای هم ممکنه باشه که شما روی تنظیمات اینترنت سیستمتون پراکسی ست شده باشه (که ممکنه کار همون ف.ی.ل.ت.ر.شکن شما باشه)، در حالت عادی نمیتونین به اینترنت دسترسی داشته باشین. تو این جور مواقع حتی دستور پینگ از IP هم جواب نمیده و شما بهتره این مورد رو چک کنین.
متشکر عزیز، مودم دیگه ای هم اوردم و تست کردم و جواب نداد، Firmware مودم هم آخرین ورژن هستش، MTU نمیدونم چی هستش ولی NAT فعال هستش...
مشکل اصلی به احتمال 100 درصد همین DNS سرور هستش، چون هیچ DNS نداره کانشکشنی که وصل میشه و عملا هیچ آدرسی پیدا نمیکنه...
دقیقا قضیه پیدا نکردن DNS سرور هستش، مشکل اینجاست که نمیتونم آدرس DNS به کانکشن بدم و فقط روی لن میشه DNS رو وارد کرد، خیلی عجیب هستش!!! ابتدا فکر کردم ویندوز مشکل پیدا کرده و عوض کردم، ولی باز هم مشکل حل نشد...
اختیار داری عزیز، اون حالت دوم دیگه خنده دار هستش اگه نتونم تشخیص بدم...
باز هم تشکر از دوستان بابت جوابتون...
جای DNS سرور خالی هستش و مودم انگار چیزی پیدا نمیکنه...
در مورد اون حالت دوم، قصدم جسارت نبود. فقط برای این که حالتهای مختلف رو توضیح داده باشم به ویژه برای دوستان تازهکاری که ممکنه مشکل مشابه شما داشته باشن نوشتم.
اما در مورد مشکل DNS نگرفتن تو مودم. اگه با مودم دیگه هم همین حالت به وجود اومده، ایراد از شاتله که به شکل خودکار DNS رو به مودم اطلاع نمیده. اما شما علی الحساب میتونی تو مودم موقع تعریف Interface WAN به مودم بگی به جای حالت Automatic، حالت دستی باشه و خودت تو مودم یه DNS مثل همین 8.8.8.8 یا DNSهای خود شاتل رو تعریف کنی. این جوری مشکلت قاعدتن حل میشه.
دوستان پیرو همین مشکلی که بهتون گفتم که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دچارش شدن من هم ویندوز عوض کردم هم مودم, یک لپتاپ دیگه رو هم اوردم تست کردم ولی نشد که نشد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان اگه مشکلرو حل کردید لطفا اینجا هم بگید تا ماهم مشکلو برطرف کنیم.
والله تنها راه ممکن استفاده از DNS سرورهای آزاد هستش یا اینکه از خود شرکت ارائه دهنده نت بپرسید که آدرس سرورشون چی هستش که در مورد بنده، طرف اونقدر اطالاعات نداشت که بدونه در مورد چی حرف میزنم، و این آدرس رو در اینجا وارد کنید:
تنها مشکلی که هستش، بنده از DNS سرور آزاد گوگل الان استفاده کردم که خود اون به تنهایی یه سری مشکلات برای بازی کردن بعضی صفحه ها ایجاد میکنه...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)